top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:39) 2023.04.17.Döbbenetes, hogy mi mennyiségű súlyos mellékhatást tudtak már az oltások megkezdése után nem sokkal, és mégis csak nyomták és nyomták és nyomták...


A Skót Nemzeti Vérátömlesztési Szolgálat (SNBTS) azt állította, hogy a kérdést egy évvel ezelőtt vezették be a donorbiztonság érdekében, és mindenkitől elvárják, hogy megerősítse terhességét vagy nemrégiben volt-e, nemétől függetlenül. A szolgálat azt mondta, hogy a visszhangot követően frissíti a formanyomtatvány megfogalmazását, de továbbra is azt tervezik, hogy a férfi donoroknak is válaszolniuk kell arra a kérdésre, hogy terhesek-e.


"A 20 perces szomszédságomban maradok, hogy segítsek lassítani a globális felmelegedést".Oroszország és az orosz ortodox egyház szembeszáll a globális új pogánysággal – jelentette ki Kirill orosz pátriárka a vasárnapra virradó éjjel bemutatott húsvéti liturgiát követő beszédében.


Öt ország fogott össze, hogy elszigeteljék az oroszokat az atomenergia-piactól Az Egyesült Királyság, USA, Kanada, Japán és Franciaország. Tovább hasad a világ. A Sky News arról ír, hogy szövetséget hoztak létre elszigetelni „Putyin Oroszországát” az atomenergia-piactól. Bejelentették: „Az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada, Japán és Franciaország szövetséget hozott létre, hogy megpróbálja kiszorítani Vlagyimir Putyint a nemzetközi atomenergia-piacról”.


Az "univerzális monetáris egység", más néven "Unicoin" egy "nemzetközi központi banki digitális valuta", amelyet úgy terveztek, hogy az összes létező nemzeti valutával együtt működjön. Ennek mindannyiunk számára meg kellene kongatnia a vészharangot, mert egy új "globális valuta" széles körű elfogadása óriási előrelépés lenne a globalista napirend számára. Nem az IMF hozta létre ezt az új valutát, de a hét elején egy nagy IMF összejövetelen mutatták be...


A főszónok „gyülevész bandának” nevezte a kabinetet.


A Reuters megírta, hogy mind a 13 vadászrepülőgép már Ukrajnában van.


A városból kivezető „halálutat” folyamatosan lövik az oroszok, így szinte lehetetlen a menekülés.


Az Európai Unió tagállamainak egyoldalú kereskedelmi intézkedései elfogadhatatlanok – mondta az Európai Bizottság szóvivője vasárnap, miután Lengyelország és Magyarország a helyi mezőgazdasági ágazat védelme érdekében gabonafélék és más élelmiszerek Ukrajnából történő behozatalára vonatkozó tilalmat jelentett be.


Falakat végső megoldásként kellene emelni, de ha másképpen nem lehet megállítani az illegális bevándorlást, akkor készen kell állni a kerítések építésére – mondta el Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke, aki a jobboldali olasz kormány politikáját méltatta a Corriere della Sera című olasz napilapban hétfőn megjelent interjúban.


EuroGendFor, az európai lázadások leverésére létrehozott titkos európai magánhadsereg. A francia állampolgárok, civilek, aktív vagy nyugállományú katonák, azt javasolják, hogy a hazafias képviselők (ha vannak még ilyenek!) hivatalosan kérdezzék ki a hatóságokat erről a cikkben említett, Alliot-Marie asszony kezdeményezésére létrehozott erőről, amelyről senki sem beszél, és amely minden gyanút és fantáziát táplál, különösen a francia állampolgárok törvényes tüntetéseinek erőszakos elfojtásában.


Csak a védtelenekkel szemben ilyen merészek. A valódi bűnözőket messze elkerülik.
Újabb vallás elleni támadás történt, ezúttal egy templom szobrait gyalázták meg Franciaországban. A belügyminiszter mindent megtesz a tettesek kézre kerítése érdekében, a jobboldal példát statuálna. Az országban egyre több az ilyen jellegű rongálás.


(nu, amikor már a saját kölök sem számít)Egyszerre a munkaügyi és az egyenlőségügyi miniszter is hozzányúlt ugyanahhoz a törvényhez, némi kavarodást okozva Spanyolországban. (khöm)


A fegyvertartás szabályainak módosítását sürgette Joe Biden, miután négyen meghaltak és sokan megsebesültek – többségük tizenéves fiatal – egy születésnapon kitört lövöldözésben Alabama államban szombaton éjszaka.


Kristi Noem megjegyzései heves reakciókat váltottak ki a szabad fegyverviselést ellenzők körében.


„Az amerikai zsidó baloldal automatikusan "antiszemitának" nevez minden konzervatívot, aki bírálni meri Sorost" – reagált az incidensre Yoram Hazony, izraeli filozófus.


Jack Teixera, a massachusettsi Otis légibázison, Cape Cod félszigeten dolgozott a gárda hírszerző szárnyának tagjaként. Hivatalos beosztása szerint a szállítási rendszerek számítógépes specialistája volt, feladatai közé tartozott a katonai kommunikációs hálózatok informatikai felügyelete és biztonságának védelme is. Feladatköre alapján a legmagasabb szintű biztonsági engedélyekkel rendelkezett, ami hozzáférést biztosított számára a minősített és fokozottan bizalmas katonai iratokhoz.


Chaim Topolnak egy alkalommal szüksége is volt a színészi képességeire, hogy elkerülje a lebukást.


Az ISIS 2019-es veresége ellenére a terrorszervezet alvó sejtjei továbbra is aktívak.A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/


867 megtekintés

댓글


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page