top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:34) 2023.04.27.
Megfogadja, hogy levadássza és személyesen leplezi le őket.

Kezdik a felelősséget másra hárítani.


Mindössze két matrica kell ahhoz, hogy átverje ezt a népszerű arcfelismerőt.


Első alkalommal előzte meg a dollárt, ami tükrözi Peking erőfeszítéseit a jüan nemzetközivé tételére.


Argentína is bejelentette, hogy elhagyja a dollárt a Kínával folytatott kereskedelemben Argentína dollár helyett jüanban fog fizetni a kínai importért – közölte szerdán Sergio Massa, az ország gazdasági minisztere a Twitteren.


Carlson arról beszélt, „milyen hihetetlenül ostoba a legtöbb tévés beszélgetés", de hozzátette „amikor az őszinte emberek higgadtan és zavartalanul kimondják az igazat, akkor óriási hatalmuk lesz".


(sajnos csak angolul, francia felirattal...)


Volodimir Zelenszkij ukrán államfő szerdán telefonbeszélgetést folytatott Hszi Csin-ping kínai elnökkel. A mostani volt az első beszélgetés az ukrán és a kínai elnök között Oroszország Ukrajna elleni támadásának tavaly februári kezdete óta.


Moszkvában reagáltak a Hszi-Zelenszkij telefonbeszélgetésre Ukrajna irreális követelései állnak a béketárgyalások útjában – jelentette ki Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője. Megjegyzéseivel a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Hszi Csin-ping kínai elnök közötti telefonbeszélgetésre vonatkozó kérdésre válaszolt.


A Koreai-félszigeten jelentkező nukleáris fenyegetés kezelésére és az elrettentő erő kiterjesztésére konzultációs tanácsot hoz létre az Egyesült Államok és Dél-Korea – jelentették be a két ország elnökének találkozója után Washingtonban.


Jun Szogjol különös módját választotta a diplomáciai hízelgésnek.


A lengyel ügyészség lefoglalta Oroszország nagykövetségének és kereskedelmi képviseletének folyószámla egyenlegét – közölte Szergej Andrejev, a diplomáciai képviselet vezetője a RIA Novosztyival.


A népszerű republikánus kormányzó még nem jelentette be indulását a 2024-es elnöki versenyben, az látogatást ugyanakkor sokan külpolitikai agendája megerősítésének tekintik.


„Ez a meghallgatás azért kellett, hogy fel lehessen hozni új kifogásokat, és mégse kapja meg a pénzeket Magyarország” – mondja Arne Gobert üzleti jogász, a Német Gazdasági Klub elnöke a Mandinernek.


Steve Bannonnak nyilatkozott a budapesti CPAC-ről annak elnöke, elég erőseket mondott.


„A félretájékoztatás, a bigottság és az összeesküvés-elmélet faltörő kosként működött, radikálisan átformálva a jobboldali politikát” – fogalmaz a brit lap szerzője.


James Cleverly szerint bármilyen konfliktus ellentétes lenne országa nemzeti és a Nyugat gazdasági érdekeivel, ezért inkább stabilizálni kell a kínai kapcsolatokat. Ismerős gondolat?


A Bloomberg szerzője szerint „Magyarországon a bírói függetlenség lebontását a szabad média és a civil társadalom korlátozása követte, ami felbosszantotta az uniós tagállamokat”.


Az amerikai lap szerint a volt szlovák kormányfő politikája új kihívás elé állítaná a nyugati szövetségeseket.


Bassár Asszad rendezni látszik kapcsolatait az eddig fő ellenféllel, Szaúd-Arábiával, a rezsimje ellen harcolók szerint az arab világ cseren hagyta őket.


Az amerikai hadsereg tisztviselői elítélték, hogy orosz vadászgépek és drónok “zaklatják” Washington szíriai megszálló erőinek bázisait, és figyelmeztettek, hogy a helyzet felveti a “félrekalkuláció” veszélyét.


„A szobor marad” – szögezte le a város magyar polgármestere.


„Az RMDSZ a legszebb álmaiban se gondolja, hogy lesz majd egy saját régiójuk Románián belül!” – üzente George Simion.


Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról is beszélt, hogy szerinte politikailag kihasználják a fiatalokat.


A jelentésben 34 esetről számolnak be, melyeknél érgyulladás (vasculitis) alakult ki a Pfizer mRNS “vakcina” beadása utáni első 90 napban, beleértve egy halálesetet is. Az esetek fele az injekció beadása után három napon belül jelentkezett. Az érintettek 81%-a nő volt.


Az elmúlt 2021-es évben is a kötelezően finanszírozott állami média még lejjebb süllyedt. Elhallgatják a magas rangú orvosok, mikrobiológusok, kutatók, tudósok, ügyvédek és szemtanúk kulcsfontosságú szakértői hangjait. A nyílt diskurzus már régóta nem lehetséges. A közvélemény a mainstream média által csak egyoldalúan van tájékoztatva, és félelem, megosztó agitáció és profitéhes gyógyszeripari óriások által sarokba van szorítva. 2021-ben a „Medien-Klagemauer“ („média siratófala") ismét eleget tett az emberiség nagy igényének, és a tudomány, az oktatás és az orvostudomány minden fontos ágának szakértőit szóhoz engedte jutni. Ma kizárólag az Önök számára tesszük elérhetővé a legfontosabb szakértői vélemények áttekintését, akik a Kla.TV-n végre átadhatják feltáró tudásukat a világnak …


Azzal fejezte be, hogy ez az egész covid dolog csak egy próbalufi, hogy lássák, meddig mehetnek el az emberekkel. A 15 perces gulággal és a digitális személyi igazolvánnyal kombinálva egy totalitárius megfigyelőállam felé haladunk.


University of Maryland

867 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page