top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:06) 2023.05.04.Ha jól érzed magad, az nem jelent semmit, Gates most haza akarja küldeni neked a tesztet, amely megmutatja, ha beteg vagy. Bill Gatesnek az az "álma", hogy a tömeges tesztelés otthon történjen, ahol "a tesztek jönnek az emberekhez, és nem az emberek a tesztekhez". Nagymértékben növelni akarja a tesztelési kapacitást, hogy megelőzze a következő világjárványt. De ez nem csak a Covid-tesztekre vonatkozik, nem, mindent meg kell vizsgálni, ami a betegséggel kapcsolatos.


A kormányfő szerint a magyar konzervatív kísérlet azért sikeres, mert mi távolról is megismerjük a marxistákat, itt ültek a nyakunkon ötven évig. A gender és a woke is osztályokra szaggatja a nemzetet; azt hirdetik, hogy az osztály fontosabb, mint a nemzet, és megelőzi a nemzethez tartozást, megelőzi a nemzeti identitást. Összefoglalónk a miniszterelnök 2023-as CPAC-en elmondott beszédéről.


A cikk szerzője szerint a CPAC radikalizálódott, és ma már szinte mindent eltűr. Legyen az rasszizmus, antiszemitizmus, koronavírus-tagadás, antifeminizmus, iszlamofóbia, transzgenderfóbia – a lényeg, hogy jobboldali, illiberális, migránsellenes; a nép, a nemzet és a vallás mellett. Hozzá kell azt is tenni, hogy az olyan konzervatívok, mint Orbán, Trump, Netanjahu és Bolsonaro képviselik a nép valódi akaratát, és megvédik a népet a globális liberális elit fenyegetéseitől. A jobboldali és szélsőjobboldali ellenérzések képviselőinek nagyvonalú toleranciája azt jelzi, hogy a CPAC mozgalom elsősorban a hatalommal foglalkozik, és csak másodsorban a tartalommal.


Interjút adott a Heteknek Rómából John Allen Vatikán-szakértő, a Crux alapító-főszerkesztője, a világ legmegbízhatóbbnak tekintett angol nyelvű katolikus híroldala, aki egyben a CNN vezető vatikáni elemzője is.


„Magyarország elősegíti a Kreml által okozott tragédiák és igazságtalanságok elől menekülők biztonságos, emberséges utazását” – mondta a nagykövet.


A tárcavezető azt mondta a CNN műsorvezetőjének: kérdezze meg az itteni befektetőket, ők tapasztaltak-e korrupciót.


„Ez még nem elég ahhoz, hogy Magyarország uniós pénzt kapjon” – fogalmazott a brüsszeli politikus.


"Más országok más választott képviselői fogadnak el [uniós] törvényeket, amelyeket a németeknek törvénybe kell iktatniuk és be kell tartaniuk, holott soha nem is akarták. Szóval hajrá!"


Az Orbán Viktoréhoz hasonló nézeteket valló Santiago Peña nyerte a paraguayi választásokat. Az amerikai nagykövettel hasonló problémái vannak, mint a magyar vezetésnek.


„Legyünk őszinték: ez az USA háborúja Oroszország ellen, lényegében feláldozzák az ukrán ifjúságot a halál és a pusztítás vágóhídján a neokonok geopolitikai ambícióiért” – mondja az amerikai elnökaspiráns.


Az ENSZ tagállamok április 26-án megszavazták egy határozatot, amelyben hivatalosan is agresszornak ismerik el Oroszországot.


Peszkov hozzátette, Moszkva tudja, hogy “gyakran még magukat a célpontokat sem Kijev határozza meg, hanem Washington. Az USA aztán célpontot ad az ukrán hadseregnek egy támadáshoz, és azt követeli, hogy az ukrán fegyveres erők hajtsák végre a támadást.


Oroszország válaszolni fog Ukrajna terrorcselekményére, a Kreml elleni dróntámadási kísérletre akkor, amikor azt szükségesnek tartja – jelentette ki szerdán Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete.


Szerinte a Kreml elleni támadási kísérlet Oroszország elleni támadás, és a jelenlegi ukrán vezetést terrorszervezetként kell elismerni.


Ha sikerrel vizsgázik, más ukrán nagyvárosokba is telepítenek hasonlót.


A holland külügyminisztérium szerint az ukrán elnök Mark Rutte holland miniszterelnökkel is találkozik, és Nincs béke igazságszolgáltatás nélkül Ukrajnának címmel beszédet mond Hágában. A hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbíróság csütörtökön reggel jelentette be, hogy az ukrán elnök ellátogat a törvényszékre is. Az ICC vizsgálatot folytat az orosz hadsereg feltételezett háborús bűncselekményei ügyében, és elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen ukrajnai gyermekek Oroszországba hurcolása miatt.


Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az indiai Goába érkezett, hogy részt vegyen a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) miniszteri találkozóján.


De biztos minden a legnagyobb rendben van.


Mint ismert, szerdán újabb tüntetést szerveztek a státusztörvény ellen, ez ismét erőszakba torkollott a Karmelitánál. Különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.


Az ítélet jogerős, sajtóbeszámolók szerint Hann Endre azonnal elrohant az épületből a döntést követően.


A kereszténység és a pápa nem tanít olyat, hogy nekünk mint országnak kötelességünk lenne tömegesen befogadnunk bevándorlókat. Elmagyarázzuk. Szilvay Gergely írása.


A fenti témát illetően Mozgalmunk körlevelet (lásd melléklet) küldött ki a vármegyei/járási Tisztiorvosok részére. Kértük őket, hogy az elmúlt 10 évben végzett összes olyan vizsgálataikat tegyék közzé, amelyben szúrópróba szerűen ellenőrizték ezen készítmények tisztaságát!! Ugyanakkor igyekeztünk értesíteni az alternatív és fősodor influenszereket erről a tényről. A továbbiakban a gyermekorvosok, háziorvosok, kórházi orvos igazgatók részére is szándékunkban áll levelet kiküldeni. Vészharang Mozgalom923 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK