top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.01.10.
Védjük meg a gazdáinkat. Tedros: "A gazdák évente 8 millió embert ölnek meg". A németek dühének valódi okai. Nem a mezőgazdasági dízelről vagy a támogatásokról van szó. Valójában az élelmezési rendszerünk átalakításáról van szó, egy ürüggyel (éghajlat), (genetikai élelmiszer). DrTedros a WHO-tól :

"Élelmezési rendszereink károsítják az emberi és globális egészséget.

Az élelmiszerrendszerek az üvegházhatású gázok kibocsátásának több mint 30%-ához járulnak hozzá, és a globális betegségteher közel egyharmadáért felelősek. Az élelmiszerrendszerek átalakítása ezért elengedhetetlen." Agenda2030 Ezek ellen a pszichopaták ellen minden népnek fel kell lázadnia, mint a németeknek!... aki Kanada miniszterelnök-helyettese és pénzügyminisztere... (nu, tökös egy újságíró, az már biztos, le a kalapom; egyébként nem ő látszik a nyitóképen)
Dr. Robert Kadlec vezető biológiai védelmi tisztviselő most elismeri, hogy Dr. Anthony Fauci tudta, hogy a COVID-19 valószínűleg laboratóriumból származik, de klasszikus "információs műveletek" taktikáját alkalmazta karrierjük és finanszírozásuk védelme érdekében.


Stephen Bowie, a Skót Oltássérülteket Képviselő Csoport (SVIG) tagja megpróbálta feltölteni a YouTube-csatornájára azt a videót, amelyen Anna Morris KC, az oltások miatt szenvedőket képviselő ügyvédnő egy meghallgatáson tett vallomása látható. A közösségi médiaplatform a klipet az “orvosi félretájékoztatási irányelvek” megsértéseként jelölte meg. Bowie-nak, aki gerincvelői agyvérzést és vérrögöket szenvedett az AstraZeneca oltása után, a YouTube közölte: “Gondosan megvizsgáltuk a tartalmát, és megerősítettük, hogy az sérti az orvosi félretájékoztatási irányelvünket”.


Ez a film egy új vírusról szól, amely egy kínai piacon jelenik meg, majd gyorsan terjed az egész világon, és emberek millióit öli meg... Találd ki, ki volt a film tanácsadója? Nem más, mint Hunter Biden üzlettársa, Nathan Wolfe, virológus, a Metabiota (ukrán laboratórium) alapítója és Epstein munkatársa.


Egy videó Epsteintől és a zsarolási akciójától kezdve, Marina Abramovićon, a Podestákon, Clintonokon, Obamán, Joe Bidenéken át, a járványon, Ukrajnán és mindenen át! 99,9%-nak fogalma sincs erről!
Hanem arról, hogy mi történt a szigeten, a partikon és a villában. Hanem arról, hogy kit zsaroltak meg. A biológiai fegyverekről szól. Az orvosi ipari komplexum és a felsőoktatás terveiről. Sátáni rituálékról és kínzásokról. Kisgyerekekről szól. Az adrenokróm előállításáról és terjesztéséről. Minden út a Pizzagate-hez és a Frazzledriphez vezet. Ki kompromittálódott? 20.000 órányi videokazettát és 3 millió dokumentumot foglaltak le. Ezek a bizonylatok.
Nem lepődött meg a brüsszeli lap Macron keddi döntésén, hiszen Gabriel Attal a felmérések szerint jelenleg a legnépszerűbb francia politikus. (nu, ők is jól meleglesznek)


Macron pártja most már 8-10 százalékponttal van lemaradva a Le Pen-féle Nemzeti Tömörüléstől a közvélemény-kutatásokban. Mivel még az EP-választási kampány kezdete és az olimpiai évad nyitánya előtt vagyunk, s még jó három év van hátra elnökségéből, ez egy jó pillanat az elnök számára, hogy a francia hagyományoknak megfelelően új kormányfővel vágjon neki az új kihívásoknak. A korábban szocialista kormányzatok mellett csendes hivatalnokként dolgozó Élisabeth Borne most csendben távozik hivatalából: a mór megtette kötelességét, a mór mehet – az elnök pedig tovább pózolhat az aktív, cselekvő államférfi szerepében.


Charles Michel személyesen javasolta, hogy egy megkérdőjelezhető és gyors szabálymódosítással akadályozzák meg Magyarország soros elnökségét az Európai Tanács élén – idézi a Wpolityce Beata Szydlót, a lengyel Jog és Igazságosság pártjának alelnökét. Mint a lap rámutat: a politikus úgy véli, Brüsszelben megy a sok üres beszéd a demokráciáról és a jogállamiságról, majd a gyakorlatban mindent szabályt megszegnek a baloldali, liberális elit érdekében.Az Ursula von der Leyen által vezetett Bizottság számításai szerint minden évben egymillió migránsra lesz szüksége az Uniónak ahhoz, hogy megoldja a demográfiai hiány okozta problémákat.


A tekintélyes amerikai biztonságpolitikai szakértő Gázáról és Ukrajnáról is meglepő állításokat tett, valamint megjósolta Orbán Viktor jövőjét is. Azokat a különbségeket, amelyek ma Nyugaton egyre erősebben fellépnek egyik oldalról az Orbán Viktorhoz hasonló emberek, másik oldalról a németek és az amerikaiak között, nincs lehetőség egyensúlyba hozni” – véli a professzor. Az Izrael-Hamász konfliktusról Mearsheimer elmondta: a Hamász október 7-i terrortámadásának háttere az, hogy „a palesztin kérdésre a világon alig figyeltek már, és a Szaúd-Arábiához hasonló országok Izraelhez fűződő kapcsolataik állandósítására törekedtek, s ezzel a palesztinokat lényegében elárulták”. Úgy látja, „a gázai problémára nincs katonai, csak politikai megoldás”, ez pedig az önálló palesztin állam, amelyet Izrael Mearsheimer szerint határozottan ellenez. A professzor úgy véli: Izrael azt gondolja, hogy „képes a palesztinokat az alávetettségbe beleverni, és ezzel egy időben a Hamászt katonailag legyőzni”. Ez azonban szerinte „agyszülemény, nem fog megtörténni”, ezért nem várható happy end.
Az izraeli haditengerészet az iszlamisták katonai telepeit, raktárait és hajóit támadta az övezet tengerpartján.


Egy terrorista sincs biztonságban az izraeli precíziós csapások elől.


Egy terrortámadást elszenvedő országot vádolni népirtással nyilvánvalóan nonszensz – érvel meglehetősen érdekesen Szijjártó.


Annalena Baerbock német külügyminiszter több mint 10 tonnányi segélyszállítmányt adott át kedden az egyiptomi Vörös Félholdnak, hogy továbbítsa a Gázai övezetben élő palesztin civileknek.


Ulf Kristersson svéd miniszterelnök megerősítette a hírt. Svédország 800 katonát küld Lettországba, annak érdekében, hogy őrizzék az ország határát, és elrettentsék Oroszországot egy esetleges támadástól – írja a Do Rzeczy.


Az ország katonai vezetőségének) közölnie kellene az elhunyt ukránok számát, nem pedig elhallgatni azt! – szögezte le a volt főügyész.


Az ukrán védelmi minisztérium azt állítja, hogy a konfliktus kezdete óta először vásárolt 50 000 garnitúra női egyenruhát. Rusztem Umerov védelmi miniszter bejelentése egy nappal a mozgósítási törvény módosításáról szóló várható parlamenti szavazás előtt történt.


A Financial Times szerint Ukrajna egyre nagyobb bajban van.


Irán és Oroszország hivatalosan is áttért a nyugati SWIFT pénzügyi elszámolási rendszerről a közvetlen bankközi átutalási mechanizmusra – közölte az iráni központi bank (CBI) helyettes vezetője.


2024 januárjában szétnézve az európai államok védelmi képességein kijelenthető, hogy az Ukrajnának elszántan hadianyagot küldözgető államok (élükön Németországgal) a saját hadianyagraktáruk feltöltésére is alkalmatlanok! Mindezt úgy érték el, hogy hivatalosan nem állnak háborúban! Szerény ismereteim szerint a világtörténelemben nem fordult még elő a dilettantizmusnak ilyen formája.


„A gyermek ajándék, és soha nem lehet egy kereskedelmi szerződés alapja” – jelentette ki az egyházfő.


Lontay Olivér szerint a tüntetések nem zavarták meg nagyon a diákéletet.


Mintegy 700 ezer, 26 és 49 év közötti bevándorló lesz jogosult erre a szolgáltatásra.A férfi tettét rögzítette a térfigyelő kamera, a belgrádi pride szervezői a felvételt is közzétették. Ezen látható, hogy az elkövető fényes nappal, a délutáni órákban a lábával rúgta be az iroda kirakatüvegét. Az eset az ortodox karácsony napján történt. Az iroda korábbi rongálásainak ügyében senkit sem ítéltek el, de még csak el sem fogták az elkövetőket. A belgrádi pride szervezői azt követelik az ügyészségtől és a rendőrségtől, hogy kerítsék elő a tettest és mutassák meg az országnak, hogy az LMBTQ emberek nem másodrangú állampolgárok az állam szemében.


Hiába telt el több mint másfél évtized a 2006-os brutális rendőri túlkapások óta, időről időre előkerül a téma. Az év első (és talán minden eddiginél meghökkentőbb) szemkilövető-megemlékezését Batka Zoltán hozta el, aki a Népszava hasábjain arról értekezett, hogy bizony fontos lenne szobrot emelni a „hősöknek”. Természetesen nem azokra gondolt, akiknek eltörték a kezét, kilőtték a szemét, vagy akiket vízágyúztak és jogellenesen zártak rácsok mögé, hanem ellenkezőleg – azokra, akik politikai utasításra leverték az akkori miniszterelnök ellen utcára vonulókat. Meghívó világkongresszusi sajtótájékoztatóra

Idén ülésezik a Magyarok XI. Világkongresszusa, amelynek címe: Szkítákkal a Sötétség ellen. Tavalyi utolsó ülésén a Magyarok Világszövetségének Elnöksége fontos, a Világkongresszust előkészítő határozatokat hozott. Ezeket sajtótájékoztatón ismerteti dr. Laky-Takács Péter, a Magyarok XI. Világkongresszusának szóvivője. Időpont: 2023 január 10., szerda – 11 óra. Helyszín: Turul Ház, a Magyarok Világszövetségének székháza, 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.


Változnak az idők...1 075 megtekintés

Komentarai


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page