top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.01.13.
Friss tanulmány: A COVID-19 mRNS Vakcina (BNT162b2 - Pfizer) terhesség alatti alkalmazása autizmusra jellemző viselkedési tünetek idézett elő újszülött hím patkányokban. KARIKÓR
Ma orvosként és tudósként szólok Önökhöz.Epstein halála előtt a birtokában levő tetemes vagyont és ki tudja még mit, valakik elutalták valahova, őt pedig elhallgattatták. Szexuális bűnözőként beszélnek róla, ez volt a letartóztatásának indoka is, a többiről pedig szó se essék, végül is meghalt, spongyát rá. Pedig Epstein nem, vagy elsősorban nem, vagy nem csak szexuális bűnöző volt, hanem több titkosszolgálat sikeres csúcsügynöke, aki többek között a CIA-nek és a Moszadnak is dolgozott. Mégpedig a legmagasabb szinteken, a legmagasabb körökkel összefonódva. Fő tevékenységi területei közé tartozott a fegyverkereskedelem, a banki tevékenység, vagyis piramisjátékok levezénylése, pénzmosás, alapítványi munkák, adathalászat, mesterséges intelligencia-fejlesztés, géntechnológiai ipari, gyógyszer- és egészségipari és nem utolsó sorban védelmi ipari fejlesztések. A szexszel összefüggő tevékenysége ennek fedésére, kiegészítésére, zsarolási potenciál gyűjtésére és persze kedvtelésre szolgált. Olyan szolgáltatás volt, amit az anyagiakon kívül igény szerint nyújtott ügyfeleinek, hogy egyben hasznos kompromittáló anyagokra tegyen szert. A szex nyilván a zsarolás legenyhébb szintjére volt csak elég, az igazi adukat minden bizonnyal a közös üzletek, pénzmozgások okmányai jelenthették. Ezek azonban eddig nem kerültek elő. Valószínű, hogy az általa frontolt hatalmas vagyon eltüntetésével együtt ezek is „biztos” helyre kerültek. Epsteint hosszú időn keresztül sérthetetlennek tartották. Letartóztatására azt követően került sor, hogy látványosan megromlott a viszony az amerikai és az izraeli szolgálatok között. 2013-ban a Newsweek már arról cikkezett, hogy az izraeli hírszerzés önálló szereplőként értelmezi magát és ezzel túllépett egy határt. 2016-ban az amerikai demokraták a Cambridge Analytica-t okolták a brexitért és Trump győzelméért.
Nu, nem tudom, nem jogos-e aggódnunk miattuk?
A fellépő a preformanszhoz a Magic Mike amerikai filmvígjáték egyik híres jelenetének zenéjét választotta. Azok, akik nem látták volna, az említett film maga is férfiakat felvonultató vetkőző showról szól.


A Netflix CoComelon Lane című, legkisebbeknek szóló sorozata olyan jelenetet tartalmaz, amivel sokan nem tudunk azonosulni: egy kisgyermek nem tudja eldönteni, hogy milyen jelmezt vegyen fel, majd két apukája biztatására a tütüt és a tiarát választja. A legnagyobb probléma mindezzel, hogy a gyermekeknek szóló műsor kiválóan alkalmas a kicsik befolyásolására: a népszerű sorozatban óvodáskorú gyermekek számára mutatják be, hogy milyen a világ: ebben a részben például éppen énekelve és táncolva, kisfiúkat lánynak öltöztetve.


Itt a felvétel! 0:50-nél kezdődik. (nu, talán éppen ezért ő, mert neki is van mit eltakarnia)
Az Izraeli Vízilabda Szövetség panaszt tett az Európai Úszószövetség döntése miatt. (nu, sportolókat tényleg nem kéne; se innen, se onnan)


Az izraeli nő feljelentést akart tenni, de a rendőrség nem hajlandó foglalkozni az üggyel. (mint ahogy ezt sem kéne)


Az Egyesült Államok nem tud többé katonai segélyt küldeni Kijevnek a finanszírozások leállítása miatt – közölte John Kirby, a Fehér Ház stratégiai kommunikációs koordinátora a sajtóval.


Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság támadást indított Jemen ellen, amely Szanaa és Hodeidah városokat támadta – közölte pénteken kora reggel Abdulsalam Jahaf, a Húti szervezet szóvivője.


Donald Trump is reagált egy videóban az éjszakai Jemen elleni brit-amerikai légicsapásokra és háború megindítására


A Szíria területén működő “Iraki Iszlám Ellenállás” síita mozgalom fegyveres egységei rakétákat lőttek ki az északkeleti al-Haszaka kormányzóságban lévő al-Shaddadiban lévő illegálisan működő amerikai katonai támaszpontra – jelentette az Al Mayadeen TV-csatorna.


A St Nikolas-t – egy görög tulajdonban lévő, Marshall-szigeteki zászlót viselő hajót – az iráni haditengerészet szerint megtorlásként foglalták el azért a tavalyi incidensért, amelyben az Egyesült Államok ugyanezen a hajón iráni olajszállítmányt foglalt le.


„Győznünk kell, meg kell védenünk Lengyelországot!” – fogalmazott a csütörtöki tüntetésen Jaroslaw Kaczynski, a Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke.
Mégsem ért véget a világhírűvé vált Biblia-per Finnországban. Az ügy főszereplője bejelentette: kész megvédeni a szólás- és vallásszabadságot – írta meg az Axioma. Ugyanis a finn államügyész bejelentette, fellebbezést nyújt be a Biblia-per néven elhíresült ügyben.


1400 finn művész szeretné kizárni Izraelt a feltételezett „háborús bűncselekményeire” hivatkozva.


A csavar a történetben az, hogy a Kyriakos Mitsotakis vezette jobbközép görög kormány szorgalmazta az egészet, egészen pontosan azt, hogy a görög melegek házasodhassanak és örökbefogadhassanak, amely tervet csak a szélsőbalos ellenzék támogatásának köszönhetően tudott jóváhagyni a parlament, az ortodox egyház ellenkezése ellenére. Stefanosz Kasselakisz, a radikális baloldali Sziriza pártot vezető, nyíltan meleg korábbi bankár azt mondta a szavazás előtt, hogy arra utasítja 38 törvényhozóját, hogy szavazzák meg a javaslatot...


(A jelek szerint tavaly szakítottak, bár ezt egyikük sem erősítette meg nyilvánosan.) Ez az egyetlen nagyobb változás, amelyet miniszterelnökké válása után a kormányban végrehajtott. Még őrültebb, hogy Séjourné soha életében egy napot sem dolgozott külügyben. (nu, a lényeg, már megint, a szakértelem...)


330 ezer hajléktalan élhet az országban, a helyzet kritikus.
Ilyen népszerű még soha nem volt a német rendszerkritikus jobboldali párt. (nu, ilyen Németországban, ilyen EU-ban csoda?)


Többfrontos katonai kóstolgatás zajlik a Közel-Keleten az Iránhoz közel álló milíciák és a nyugati fegyveres erők között. Nemcsak Gázában van már nyílt háború, forrong az egész régió.


Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke szerint a nacionálkommunizmus idejére emlékeztető zsigeri magyarellenesség többé vagy kevésbé az egész román politikai osztálynak a sajátja.


A Szabad Magyar Szó megkérdezte a MÁV Sajtóosztályát a kedvezményreform kapcsán, hogy mindez hogyan érinti majd a magyar igazolványt használókat, hiszen eddig a zöld könyvecske évi 4 utazást tett lehetővé Magyarországon belül, 90 százalékos kedvezménnyel. Jó hírrel szolgált a MÁV, ugyanis a tarifareformnak köszönhetően a Magyar Igazolvánnyal és a Magyar Hozzátartozói Igazolvánnyal  korlátlan díjmentes utazásra lesz lehetőség a helyközi közösségi közlekedésben.


Novák Katalin köztársasági elnök Svájcba utazik, ahol január 16. és 18. között részt vesz a davosi Világgazdasági Fórumon – közölte a Sándor-palota kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.


Csányi Sándorék is Klaus Schwab kottájából játszanak.


Az ingatlanok adásvételét már több mint tíz éve energetikai állapotfelméréshez kötötték. A következő lépésben a nem megfelelő besorolású ingatlanok kötelező felújítása, ennek elmaradása esetén azok adásvételének megtiltása következik. A tiltás olyan ingatlanválságot okoz, ami a lakáshoz jutás lehetőségét is csökkenti, az irányt a bérlés felé tolva. A kormány hamarosan nálunk is kiveti zöldadót az összes épületre, amelyik nem tesz eleget a besorolás javítási követelményeknek!


Ünnepélyes keretek között indította a 2024-es évet a Trianon Múzeum: január 7-én, vasárnap a szegedi Délvidék Házban Ács János világhírű karmesternek, az olasz opera Maestrojának átadták az intézmény első nagyköveti címét, amelyet hamarosan újabb tizenegy kitüntetett fog átvenni.Azt javasolják az utasoknak, hogy a buszok helyett a kötöttpályás közlekedési eszközöket részesítsék előnyben.
986 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page