top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.03.15.

De valaki tényleg szóljon már Orbánéknak, hogy az egész COVID-hazugság megbukott, hogy egyszerűen nincs joguk és nem is volt soha joguk egy mesterségesen létrehozott, igazoltan politikai és nem orvosi alapokra helyezett kamujárvány miatt polgárokat bírságolni. (...) Tehát olvasom ma a magyarországi szennysajtóban, hogy három magyar mentős miatt folyik eljárás, akik anno, 2021-ben hamis védettségi igazolvánnyal tartották meg munkahelyüket, akkor, amikor teljesen törvénytelenül az egészségügyi dolgozókat kötelezték a védőoltásnak hazudott, kísérleti génterápiás méreginjekció, ejtsd. COVID-oltás beadatására, különben kirúgták őket munkahelyükről.


Robert F. Kennedy Jr.
„A nagy globális felmelegedés svindli” című film óta (BBC, Channel4 – 2007), amelyben szakértők tömegei cáfolták, hogy a szén-dioxid lenne a felelős a légkör felmelegedéséért, semmi sem változott. Az óriási pénzekkel operáló és a sajtót is befolyásoló/irányító tőkés csoportok olyan új termékeket hoztak és hoznak létre, amelyekből hatalmasat tudnak profitálni. Évekig tartó agymosással elérték, hogy az emberek világszerte aggódjanak, féljenek a klímaváltozástól és megoldásokat követeljenek a “minden baj okozója, a szén-dioxid” ellen. A „nagy trükk” egy egyszerű hazugság. Lényege, hogy NEM a levegő szén-dioxid tartalmának a növekedése okozza a felmelegedést, hanem pont fordítva: minden globális felmelegedés magával hozza a levegőben lévő szén-dioxid mennyiségének a növekedését. Az éghajlati vészhelyzetet tagadó tudósok szerint a bolygó már számtalan lehűlő és felmelegedő fázison ment keresztül. A legutóbbi „kis jégkorszak” 1850-ben fejeződött be, ezért nem meglepő, hogy most a felmelegedés korszakát éljük.


Egészen elképesztő felmérést tett közzé szerdán a Gallup, amelyből kiderül, hogy a 12 és 27 év közötti amerikai fiatalok 22,3 százaléka vallja magát LMBTQ-nak. Még sosem volt ilyen magas ez az arány az Egyesült Államokban. A felmérés azt is kimutatta, hogy a nők kétszer annyira érintettek, mint a férfiak. A köreikben inkább a biszexualitás az elterjedt, míg a férfiaknál a homoszexualitás is. A Z generációhoz tartozó lányok, fiatal nők 28,5 százaléka gondolja magát LMBTQ-nak. Hozzájuk képest a milleneumi generáció (28 és 43 év közöttiek) "csak" 12,4 százalékot mutat ezen a területen, míg az X generációnál (44 és 59 év közöttiek) az 5 százalékot sem éri el.


"Alig több mint hét hónapunk van a választásokig és ez rövid időnek tűnik, de ez egy örökkévalóság, hogy ez az elmebeteg irányítsa az országot." VILAG HELYZETE


Hozzátette: az észak-atlanti szövetség együttesen “sokkal nagyobb erővel” rendelkezik, mint Oroszország, és gazdasági értelemben is túlsúlyban van.


Úgy látják, a különleges fegyverek szállítása miatt eszkalálódhatna az ukrajnai konfliktus.


13 dollárba kerül egy lövés, megsemmisít egy sok ezer dolláros rakétát vagy drónt – jól hangzik, nem? Bár a lézerfegyverek sokáig a sci-fi filmekből, esetleg olykor a távoli jövőben bevethető eszközök kezdetleges tesztverzióiként villogtak ránk, most úgy tűnik, mindez valósággá válik: mint a CNN megírta, Nagy-Britannia ezen a héten egy új lézerfegyvert tesztelt sikerrel, ami olcsón tudja leszedni a rakétákat, sőt a drónokat is – lövésenként mindössze egy pizza áráért.
A külföldi katonai szállítmányok rohamosan szaporodnak Ausztriában, erre hívta fel a figyelmet Christian Hafenecker, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) közlekedési szóvivője annak kapcsán, hogy egy amerikai katonai teherautó balesetet szenvedett Salzburg városában.


Jelentős összegnek örülhet a lengyel igazságügyi miniszter is, aki az utóbbi időben élen jár a jogállamiság lebontásában.


Az arab származású tanárnő "bűnözőnek" és "gyilkológépnek" nevezte a "cionista entitást", amely szerinte hazudott az október 7-i nemi erőszakokról és csecsemőgyilkosságokról. (nu, neokohn, megint csúnyán viselkedsz; mi szükség van a "nagyokosra", mi szükség van az "elnyomottra" e hírben, ellenben magad miért nem szólsz a vitathatatlan hazudozásokról?)
Egyre nagyobb nemzetközi nyomás nehezedik Jeruzsálemre a gázai civilek humanitárius válsága miatt.


Nagyon aggasztónak minősítette a Fehér Ház az ENSZ gázai elosztóközpontja elleni izraeli támadást csütörtökön, gyors vizsgálatot követel, ugyanakkor a katonai támogatást továbbra is folyósítják az izraeli haderő számára. (nu, akkor miért is ne folytatnák a népirtást?)


A Financial Times információi szerint a a tárgyalásokra Ománban került sor.


Mindezt azzal indokolják, hogy az autóknak egyelőre nincs megfelelően kiépített háttere.
A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint ami Budapesten történik arról szól, hogy Karácsonynak ki kell fizetnie Gyurcsány embereit. Ezért kong üresen a kassza, s került a főváros csődközeli helyzetbe.
Hogyan lehet visszaállítani az intézmény iránti közbizalmat? Politizálhat-e a köztársasági elnök? Legitim-e a kormány szuverenitásharca? Sulyok Tamás azt is elárulta, milyen újdonságot tervez az elnöki működésben.


A Mi Hazánk Mozgalom határozott álláspontja, hogy a kereskedők irányába is pozitív szabályozást kell bevezetni, ennek értelmében a tranzakciós díjat is el kell törölni! Követeljük, hogy tegyék kötelezővé a bankok számára, hogy igénybe tudják venni a kereskedők a készpénz szolgáltatást, teremtsék még mielőbb a feltételeit!
Történelmi pillanatként értékeli a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), hogy idén először magyar feliratú ünnepi dekorációt helyeztek ki Kolozsvár belvárosában a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából.


Paul Alexander, aki felállította a Guinness-rekordot a legtovább vastüdőben eltöltött idő kategóriában, arról az isteni szeretetről beszélt, amelyet családja mutatott meg neki, mielőtt hétfőn, 78 éves korában meghalt.
847 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK