top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.10.
Bizonyítási indítvány: Kérjük a bíróságot, hogy idézze be tanúként Dr. Dósa Ágnest, a Semmelweis Egyetem általános igazgatóhelyettesét azzal kapcsolatban, hogy 2024. április 4-én az oltásokról szóló konferencián az előadásában azt állította, az orvosok nem felelnek a beadott oltásokért és az oltás alóli mentességek elutasításáért, továbbá kérje be Dr. Dósa Ágnes előadása anyagát; Dr. Kulcsár Andrea oltási tanácsadót pedig annak igazolására, hogy a konferencián azt állította, hogy aki oltás alóli mentesítést kér, az idióta és az oltóorvosok nem felelősek a munkájukért. ANGELIKA MIHALIK


Az úttörő mindig igazat mond… Pontosan ugyanazok, akik biztosítottak bennünket arról, hogy az mRNS-injekciók önkéntesek lesznek (meg “biztonságosak és hatékonyak”), most arról biztosítanak bennünket, hogy a digitális személyazonosítás önkéntes lesz, és sem a kormány sem más nem fogja semmilyen alantas célra felhasználni.
A magyarok elvárása az, hogy a valóságtól és az európai emberek érdekeitől elszakadt jelenlegi uniós politikai elit ne tegye tönkre az Európai Uniót – mondta az Országgyűlés elnöke kedden a Drezdában rendezett Közép-Európa Fórumon. Kövér László – a szászországi parlament által életre hívott eseményen – úgy fogalmazott, bennünket, közép-európaiakat, sokkal gyakrabban oktatnak ki arról, hogy az Európai Uniónak milyen elvárásai vannak velünk szemben, mintsem arról kérdeznének, hogy nekünk, közép-európaiaknak, milyen elvárásunk van az Európai Unióval szemben”.


Bóka János kiemelte, hogy 2024 az EU-ban a változás éve lehet. „A változás azért kell, hogy Brüsszel, a háború helyett a béke oldalára álljon. Továbbá azért, hogy a gazdasági elszigeteltség és az észszerűtlen központi tervgazdálkodás helyett a konnektivitást és a versenyképességet helyezze középpontba. Kiemelten fontos, hogy csak azokat engedje belépni az EU területére, akik erre jogosultak, emellett tisztességes versenyfeltételeket és megélhetést biztosítson az európai gazdáknak és biztosítsa az EU szuverenitását az élelmiszer-ellátás terén. Végül pedig az uniós forrásokhoz való hozzáférést ne politikai nyomásgyakorlásra használja fel” – közölte a az európai uniós ügyekért felelős miniszter.


Az új közvélemény-kutatás szerint az EU-s polgárok lesújtó véleménnyel vannak az Európai Bizottság munkájáról. A válaszadók 63 százaléka szerint a testület munkája elégtelen. Ursula von der Leyen mindenesetre az újraválasztását kéri.


Új pártot alapítottak Svédországban, amely ezzel a programmal kampányol az EP-választásokra ráfordulva. Politikai programjukról annyit árultak el, hogy több Brüsszel által elvont tagállami hatáskört vissza szeretnének szerezni a svéd állam számára, és a svéd érdekeket szeretnék képviselni kompromisszum nélkül az EP-ben.
Újra elérte a 2016-os szintet a bűncselekmények száma Németországban.


Cseh hírszerzői körök szerint Belgium, Franciaország, Németország, Magyarország, Hollandia és Lengyelország politikusai állítólag pénzt kaptak a Voice of Europe-tól interjúkért cserébe. 


Végtelen méltóság (Dignitas Infinita) című, hétfőn közzétett nyilatkozatában Ferenc pápa, aki korábban a genderideológiát a jelen kor legveszélyesebb ideológiai gyarmatosításának nevezte, a nemváltó beavatkozások ellen foglal állást, mert szavai szerint ezek kísérletet jelentenek arra, hogy az ember "Istent játsszon". Joe Biden amerikai elnök a jövőben is az LMBTQ+ közösség - köztük a transznemű emberek - jogainak, biztonságának és méltóságának szószólója lesz - mondta a Fehér Ház szóvivője hétfőn Ferenc pápa nemváltásról és genderideológiáról is szóló nyilatkozata kapcsán.


Trump a tiltásra vonatkozóan általános kivételként javasolja az erőszak vagy vérfertőzés révén létrejött várandósságot, valamint az édesanya életét veszélyeztető terhességet.


Valójában az Egyesült Államokban a fő politikai megosztottság a metropoliszokon belül van - a sűrű belvárosok és a drága belső külvárosok között, ahol az egyetemet végzett elit és az aránytalanul nagy arányban külföldön született cselédek és szolgáltató munkások laknak, valamint a kevésbé drága külső külvárosok és külvárosok között, ahol ma a legtöbb munkásosztálybeli amerikai él, minden fajból. VILAG HELYZETE


A republikánus elnökaspiráns ismét hangoztatta, hogy nem érti, hogy zsidók hogy szavazhatnak a demokrata pártra.


Moszkva felszólítja a világ minden országát, hogy támogassa Palesztina állandó ENSZ-tagságra irányuló kérelmét – mondta Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-nagykövet-helyettese. “Oroszország teljes mértékben támogatja a palesztin fél azon kezdeményezését, hogy újítsa meg Palesztina teljes jogú ENSZ-tagságra vonatkozó kérelmét. Ennek a kérelemnek a sorsa a modern világ emberségének és civilizációjának mércéjévé válik” – mondta az ENSZ Közgyűlés ülésén.


Fallaci, azon túlmenően, hogy biztat, ne adjuk meg magunkat, nem ad receptet arra nézve, hogy ma mit tegyünk, hogy hazánkat, kultúránkat, Európát az iszlám terjeszkedéssel szemben megvédjük.


Amikor a tüntetők megpróbálták áttörni a rendőrkordont, az utcák csatatérré változtak.


Ezért volt dühös London.
Oroszország új stratégiát alkalmaz Ukrajna energetikai infrastruktúrájának támadására, precíziós rakétákkal célozva meg a Kijevtől távol eső, kevésbé védett erőműveket. Számos találatot kapó létesítmény már nem is állítható helyre a következő fűtési szezonra - írja a Financial Times.
Lavrov szerint a korunk kulcsfontosságú problémáinak megoldására vonatkozó orosz és kínai megközelítések közelsége vagy egybeesése megalapozza a stratégiai koordináció erősítését a globális színtéren.
Hszi Csin-ping kínai elnök május elején, Franciaország és Szerbia után Magyarországra is eljön – értesült a Szabad Európa.


Egyre borúsabban látják a helyzetet Brüsszelben: Josep Borrell úgy fogalmazott, egy Európára is kiterjedő háború már nem „a képzelet szüleménye”.


A közeljövőben közel ötezer német katonát fognak a balti országba telepíteni.


A jogi eljárásoknak megfelelően az Oroszországból Lettországba behozott gabonát az EU-ból származó terméknek minősítették. A gabona az országban maradhat, illetve vámmentesen kerülhet az EU területén.

Az orosz gabona bevitele Lettország területére drámai mértékben – 78,9%-kal, 596 800 tonnára – bővült.


A korrupciós hálózatot kiépítő pénzügyminisztériumi referens tíz év börtönbüntetést kaphat. A vádirat szerint nála és családjánál jelentős vagyont foglaltak le a nyomozók.


Egy nagy múltú gyógyszeripari céggel írtak alá együttműködési megállapodást. Együttműködésre léptek a nagymúltú Béres Gyógyszertár Zrt. gyógyszeripari céggel.


Egyesítsük Erőinket Mozgalom © 2024 “BÁTRAKÉ A SZERENCSE!” Sarlóspuszta, ClubHotel 2024.03.14-17.

2024.03.15. (péntek) – Pénz ... ELŐADÓK és TÉMÁK: Szabó László: A pénz tesz boldoggá; Ertsey Attila: Új pénz az önigazgató helyi közösség kezelésében; Medveczki Zoltán: Válasz az inflációra: A nemesfém alapú pénzrendszer; dr. Bene Gábor
971 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page