top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.12.
Tervet dolgoztak ki arra, hogy a vakcinák kifejlesztésének idejét, amely általában több mint tíz évet vesz igénybe, egy évnél rövidebbre rövidítsék. Operation Warp Speed. Ezt a műveletet arra használták, hogy elfedjék a genetikai vakcinák téves koncepcióját. KARIKÓR


Messiás vagy egy szörnyű átverés? Ennek járt utána a Mi Hazánk vezetője, állításait dokumentumokkal, bizonyítékokkal támasztja alá.
Bill Gates tervei szerint kötelező lesz a digitális azonosító a társadalomban való részvételhez, és ugyanezt akarja végrehajtani az ENSZ is 2030-ig. A magyar kormány is újabb lépést tesz ebbe az irányba, ugyanis egyre több, az életünket meghatározó eljárást ültet digitális térbe, hogy aztán majd kötelezővé tegye azt ugyanezt láttuk az oltásoknál. A Mi Hazánk ezzel szemben megvédené a készpénzt is, amely az emberi szabadság egyik utolsó bástyája.
Washington már nem tud a kongresszus jóváhagyása nélkül további katonai segélyt nyújtani Kijevnek – ismerte el Joe Biden amerikai elnök, aki azzal vádolta republikánus riválisát, Donald Trumpot, hogy nemcsak az amerikai szabadságra és demokráciára jelent “elsődleges fenyegetést”, hanem az Egyesült Államok vezette katonai szövetség egységét is aláásása.


Az orosz befolyás behatolt az amerikai politikai rendszerbe, és világszerte torzította az információs mezőt – állította Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Politico című lapnak adott keddi interjújában. Zelenszkijt arra kérték, hogy kommentálja két republikánus törvényhozó közelmúltbeli kijelentéseit: Mike Turner ohiói és Mike McCaul texasi képviselőét. Azt állították, hogy “oroszbarát” propaganda szűrődött be a kongresszus egyes tagjainak tudatába, akik nem adtak engedélyt a Kijevnek szánt 60 milliárd dolláros csomagnak.


A Peking és Moszkva közötti kapcsolatok csakis az ő dolguk – jelentette ki Mao Ning kínai külügyminisztériumi szóvivő, válaszul egy magas rangú amerikai diplomata fenyegetéseire.


Az Európai Parlament 384-144 arányban megszavazta, hogy vonják vissza Markus Pieper kinevezését, mivel a vádak szerint baráti alapon történt a jelölése egy bizottsági pozícióra – számolt be az Euronews. 


"Franciaország csendben növeli a gázfizetéseket Oroszországnak, miközben Emmanuel Macron elnök hangosan Ukrajna egyik leghűségesebb védelmezőjeként pozicionálja magát"


Zaharova kijelentése egy botrányos interjút követően hangzott el, amelyben a NOB vezetője elismerte egy tréfamesterpárosnak, hogy ukránokat kértek fel arra, hogy kémkedjenek az orosz sportolók után az interneten, hogy így tiltsák ki őket a közelgő párizsi játékokról. Bach emellett azzal vádolta Oroszországot, hogy “nagyon agresszív” az Olimpiai Bizottsággal szemben.


A napokban jelent meg az eddigi legnagyobb felmérés a brit muszlimokról. Ebből kiderült, hogy több mint felük, 52 százalékuk betiltaná a Mohamed prófétát ábrázoló képek megjelenését – szemben az őshonos britek 16 százalékával –, 32 százalékuk pedig bevezetné a saríát új hazájában, Nagy-Britanniában.
Kőkemény válaszcsapást helyezett kilátásba Izraellel szemben a perzsa rezsim, miután április elsején légicsapás érte a damaszkuszi iráni konzulátust. A hírszerzések szerint már csak idő kérdése és Irán megindítja a támadását. A fejleményeket folyamatosan frissülő hírfolyamunkban követjük nyomon. 


Az USA nem zárja ki, hogy közös válaszcsapást indít Irán ellen, ha megtámadja Izraelt – olvasható a Times Of Israel cikkében. Az Egyesült Államok segíteni fog Izrael védelmében, ha Irán vagy valamelyik megbízottja megtámadja – nyilatkozta egy amerikai tisztségviselő, aki szerint Joe Biden elnök korábbi ígérete, miszerint az USA „vasszigorúan” támogatja Izrael biztonságát, nem jött váratlanul. 


Indonézia, a világ legnagyobb muszlim országa normalizálni fogja kapcsolatait Izraellel, cserébe azért, hogy Jeruzsálem jóváhagyja a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) való csatlakozási kérelmét, a két ország és a szervezet között három hónapig tartó tárgyalások után – tudta meg a Ynet csütörtökön.


Az ismert amerikai feminista zsidóellenessége, Izrael-gyűlölete és a Hamász mentegetése miatt vált sokak szerint méltatlanná Frankfurt város 2012-ben odaítélt magas rangú... (nu, a neokohn-tárgyilagosság már megint; ha valaki valamit másképp lát, az már mindjárt gyülölködő?!)


A konzervatív megmondóember is beállt az Izrael-ellenes erők táborába. (nu, ld. eggyel feljebb)


Pártja, a Fine Gale három nappal korábban tartott kongresszusán Harris egyaránt elítélte az izraeli hadsereg által a Gázai övezetben elkövetett háborús bűncselekményeket, illetve a Hamász azt megelőző, az izraeli településeken elkövetett gyilkosságait, az izraeli civilek és foglyul ejtett fegyveresek elhurcolását. Harris beszédében a 133 izraeli túsz azonnali és feltétel nélküli szabadon bocsátását is követelte. Az Izraeli Külügyminisztérium azonban indokolatlan támadásnak, a Hamász „terrorszervezet” támogatásaként értékeli Simon Harris még pártelnökként mondott beszédét – írja az independent.ie, jpost.com és a ynet.co.il.


Mások mellett Cseh Katalin és Donáth Anna is a magzatgyilkosság mellett szavazott.


889 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page