top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.16.
Japánban hetek óta próbálják eltitkolni, hogy a kormányválság szélére sodródott az ország, ugyanis a COVID vakcina-terror olyan ütemben öli a lakosságot, hogy az a gazdaság bedőlését vetíti elő. A tokiói tüntetés egy felvonulással kezdődött a Higashi-Ikebukuro Központi Parkban, ahol több ezer résztvevő gyűlt össze transzparensekkel és énekekkel, amelyek kifejezték ellenkezésüket a szerződéssel és a WHO túlkapásával szemben – jelentette a Yahoo. A tüntetők határozottan ellenzik a kötelező védőoltásokat és Japán szuverenitásának esetleges megsértését. Ugyanis a WHO-pandémiás törvény elfogadása lenullázza az államok önrendelkezési jogának utolsó darabját is, és a lakosságot egyszerűen meg akarják fosztani ezáltal a saját testük feletti rendelkezés jogától.
A WHO kiszivárgott dokumentumai minden idők legnagyobb puccsát hozták napvilágra: a dokumentáció feketén-fehéren, titkos WHO-szerződések szövegét tárja fel! Szinte sebészi pontossággal vágja ki a WHO a tagállamok szuverenitását, és saját magát hatalmazza fel! A Nemzetközi figyelmeztető felhívás megmutatja, hogyan lehet most leleplezni a terveket! Forrás: www.kla.tv/28573
Lezárások, kötelező maszkok, kötelező védőoltások, masszív félelemkeltés és rémhírterjesztés – nem felejtjük el, mit tett velünk a kormány és a kamu ellenzék a koronavírusválság idején. A hatások még mindig érezhetők. Az oltások áldozatait figyelmen kívül hagyják és nem veszik komolyan. Sürgősen szükség van arra, hogy nyíltan beszéljünk, és rávilágítsunk a koronavírus-őrület pusztító következményeire. És pontosan ezt tesszük egy izgalmas eseményen Prof. Dr. Sucharit Bhakdi professzorral, amelynek címe: "Vissza a normalitáshoz". Nézze meg a teljes adást itt – közvetlenül Bécsből!
Míg a felvétel legtöbb részletén az éjszaka folyamán izraeli terület felett átrepülő rakéták láthatók, az utolsó néhány másodpercnek semmi köze sem Izraelhez, sem Iránhoz, hanem úgy tűnik, hogy egy orosz Grad rakétarendszer indításáról készült felvétel egy darabja, amely még 2017-ben került fel a YouTube-ra.


Az Izraellel szövetséges koalícióban az USA-n kívül benne volt Nagy Britannia, Franciaország, Jordánia és Szaúd Arábia is.

Jordánia Izraeltől olcsó vizet, olcsó áramot, olcsó földgázt kap évtizedek óta. A barátságot most viszonozta a Jordán király, II. Abdallah!
Annak ellenére, hogy Irán már korábban figyelmeztetett, hogy megtorolja az ellenük irányuló zsidó agressziót, a dekadens politikai elit mégis elítéli őket, amikor Izrael mészárol válogatás nélkül, ugyanezek csendben vannak.


Irán "visszafogottságot tanúsított" az Izrael ellen intézett drón- és rakétatámadás során, mely a síita állam damaszkuszi konzulátusa ellen végrehajtott csapására volt válasz – jelentette ki hétfőn az iráni külügyi szóvivő.


Jichák Herzog szerint a zsidó állam a béke pártján áll.


Ez alkalommal nem az amerikai elnök mondta ezt, hanem az izraeli vezetés.


Az izraeli háborús kabinet egységesnek látszik abban a kérdésben, hogy a szombat éjszakai iráni támadást meg kell torolni, de abban még nem sikerült megegyezniük, mikor és milyen formában. Mindeközben a nemzetközi közösség támogatását is keresik. Cikkünk folyamatosan frissül.


David Cameron brit külügyminiszter szerint Izraelnek az ellene indított iráni támadás ellenére óvakodnia kell a helyzet további eszkalációjától. Cameron kijelentette, hogy London nem támogatna egy esetleges izraeli válaszcsapást.
Szavait az iráni külügyminisztérium Telegram csatornáján tették közzé.


Folytatódik az üzengetés.


A nagy sietségben újságcikkek, blogbejegyzések, tweetek alapján szankcionáltak orosz magánszemélyeket az unióban. Az ügyvédek most két milliárdost töröltettek a listáról az EU-s legfelsőbb bírósággal a komolytalan bizonyítékok miatt. Az eset nagy csapás a szankciós politikára, és várhatóan percunamit indít majd el.


Jegyvásárláshoz...
Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, hogy az, hogy Izrael kitűzheti zászlaját a 2024-es párizsi olimpián, miközben Oroszországnak ugyanezt megtiltották, szerinte annak köszönhető, hogy Izrael nem nevezhető “agresszornak”. “Nem lehet azt mondani, hogy Izrael agresszor” – mondta a francia államfő a BFMTV-nek. “Egy terrortámadásra válaszolt” – magyarázta.


Megismételte a hadsereg főparancsnokának, Olekszandr Szirszkijnek egy korábbi nyilatkozatát, aki arra figyelmeztetett, hogy az elmúlt napokban jelentős eszkaláció következett be, az orosz erők Liman és Artyomovszk (Bahmut) városok közelében támadták az ukrán állásokat, és előrenyomultak Csaszov Jar felé (erről felvételeket osztottunk meg a Telegram-csatornánkon).


Kijev jobban fogadná az Egyesült Államok és más nyugati szövetségesek felszólítását, hogy hagyjanak fel az orosz olajinfrastruktúra elleni támadásokkal, ha ezek az országok növelnék katonai támogatásukat – árulta el Ukrajna vezető diplomatája.


„Kár, hogy nem védjük ugyanilyen vehemenciával az Ukrajna feletti légteret” – posztolta cseh Európa-ügyi miniszter az X-en.


Nem látszanak a változás jelei, nagyon nem. Van kérdés?


Olaszország és Magyarország nemmel szavazott, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia és Svédország pedig tartózkodott a zöld otthonokról szóló uniós irányelv ügyében – írja a Corriere della Sera.

Az irányelv értelmében 2050-re klímasemlegessé kell tenni az építőipari szektort, ám egyes szakértők szerint ez gazdaságilag lehetetlen. Ambiciózus irányelv, de a végén ott a kérdés: Ki fizeti? A családok, az országok, Európa? – jegyezte meg Giancarlo Giorgetti gazdasági miniszter.


Olaf Scholz német kancellár vasárnap nagyszabású, háromnapos kínai látogatásra indult, hogy a két ország közötti gazdasági kapcsolatok erősítésére törekedjen, miközben a nyugati szövetségesek és Peking között számos kereskedelmi és politikai kérdés miatt egyre nagyobb a feszültség.
Egy püspökre és több hívőre is rátámadt egy késes merénylő Sydneyben. Az eset két nappal azután történt, hogy az ausztrál fővárosban egy férfi késsel 6 embert szúrt halálra.


A történelem egy elfeledett darabja.


Érdekes módon a rágalmazó Magyar Péter leírhatja Toroczkai nevét a globalista Facebookon.


„Miért térnek vissza az európaiak a benzinesekhez?” – tette fel a kérdést az Euronews.


Nem mindennapi esetet videóztak le Nagy-Britanniában: két lovasrendőrt láthatunk a felvételen, amint járőröznek, azonban kicsit meggyűlik a bajuk egy szivárványos zebrával, a lovak ugyanis nem akarnak átmenni rajta, ehelyett inkább kikerülik. 

Nemrégiben egy drámai hangú e-mailt kaptam a Püski Könyvesházból, amelyben az állt, hogy április végén bezárhat a legendás könyvesbolt. Az ok prózai: az üzlet fenntartása egyszerűen ellehetetlenült, ugyanis alig vásárolnak könyveket már a jobboldali magyarok is. A történet szerencsére még nem lezárt ügy, megmenthető az ország talán leghíresebb könyvesboltja, de ehhez mi is kellünk, gondolkodó, nemzeti elkötelezettségű magyarok. Segélykiáltás, méghozzá hangos segélykiáltás lesz ez a cikk. Talán még időben vagyunk, és nem lesz szükség rekviemre, vagyis gyászmisére is.899 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page