top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.24.
Ez az egész kovidőrület, ez az ún. világjárvány csak egy tesztballon volt.
Az ügyfeleink és a bírói függetlenség védelmében. A széleskörű, szisztematikus támadás 2024. április 10-én kezdődött, és az átfogó, módszeres offenzíva igazolására hivatkozunk a tudomásunkra jutott, a kiskorú sértett és szülei ellen irányuló médiakampány alábbi elemeire, azzal, hogy ez a felsorolás nem teljes (...) Ebben a videóban tehát a Belügyminisztérium álltamtitkára nyomatékosan kiemelte, hogy elfogadhatatlan az, hogy a tartósan beteg kiskorú sértett pert mert indítani a szakvéleményt megtagadó orvosokkal szemben, és megvédi az orvosokat a kiskorú sértettel és a pert merészelni indító beteg gyermekekkel szemben. (...) A módszeres, átfogó média-támadásból kiemeljük Bayer Zsoltnak a 2024. április 21-én leadott műsorából a 19:48-tól mondottakat. (...) Ott lehet feljelentést tenni, a gyereket meg beoltjuk. Hm, nem olyan bonyolult ez. Két nagy büdös pofon, apu, anyu, gyerek beolt, oszt mindenki hazamegy, És ha még további problémák adódnak, akkor még két büdös pofon." Bayer Zsolt ehhez konkrétan fizikai erőszakot is kilátásba helyez. Ezzel a magatartásával Bayer Zsolt és ismeretlen tettes médiamunkások megvalósítják a Btk. 143. § (1) bekezdés h) pontja (3) bekezdés szerinti emberiség elleni bűncselekmény előkészületét. ANGELIKA MIHALIK


A német gazdák és hústermelők hamarosan megérezhetik egy újabb kormánydöntés súlyát, amely a zöldpolitika és az éghajlatváltozás nevében a húsfogyasztást bünteti – írja a The European Conservative hírportál. Mint felhívják rá a figyelmet, a német a mezőgazdasági tanácsadó testület, a Zukunftskommission Landwirtschaft (ZKL) azt javasolja, hogy a hústermékekre kivetett hozzáadottérték-adót 7 százalékról 19 százalékra emeljék, ami jelentős plusz terhet jelentene a fogyasztóknak és így a hústermelőknek is.


Aki fenntarthatóságról beszél, beszéljen az adósság fenntarthatóságáról is.


Ha komolyan féltjük az európai demokráciát, akkor elsősorban a nagy technológiai cégek működésére kellene korlátozó szabályokat hozni multilaterális keretek között - jelentett ki a magyar Országgyűlés elnöke az MTI-nek értékelve az uniós tagországok parlamenti elnöki konferenciájának első napját a spanyolországi Palmában hétfőn. A házelnök szerint kétségkívül létező veszély a demokráciák befolyásolása, a közvélemény manipulálása, de kifogásolta, hogy a felszólalók nagy többsége kizárólag Oroszország fenyegető szerepét emelte ki. "Valószínűleg a kollégák egyike sem volt abban a helyzetben, mint a magyar kormánypárti politikusok, hogy különböző internetes platformok letiltsák a közösségi oldalukat, vagy korlátozzák a megszólalásuk lehetőségét" jegyezte meg.


A Mandiner információi szerint még a héten sor kerül a találkozóra.


Erre Szijjártó Péter azt a mondást idézte, hogy „a magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz”.


Az ATV Öt című műsorának hétfői adásában az EP-választás, és így Magyar Péter pártjának EP-listája is szóba került. A lista kapcsán a műsor egyik vendége, Schiffer András ügyvéd Szakács Árpád írását idézte, mivel szerinte Szakács "zseniálisan összefoglalta ezeket az egyébként ismeretlen figurákat, akiket castingolt az új messiás".


Gyanús hátterű “civilszervezettel” lépett frigyre a kétes múltú “messiás”.


A Ferencváros egyelőre nem kommentálta a híreket, a Külgazdasági és Külügyminisztérium azonban azt közölte: „Minél több nagy nemzetközi vállalat fektet be a magyar sportba, az annál jobb, és a Gazprom nem szerepel a szankciós listán.”


Ragaszkodott ahhoz, hogy ellenzi a szólásszabadság elnyomását, de azzal érvelt, hogy annak, hogy bármely felhasználó csatornát hozhat létre a platformon, és “azt írhat, amit akar, semmi köze a média szabadságához”. (nu, ezt már ismerjük: szabad ország az, ahol azt csinálhatsz, ami szabad)


Az orosz hadsereg hétfőn nagy pontosságú csapást mért a kelet-ukrajnai Harkov városában található nagyméretű tévétoronyra – derül ki több, az interneten keringő videófelvételből.
A támadásokban többen megsérültek, köztük gyerekek is.


Oroszország arra számít, hogy Hszi Csin-ping kínai elnök még az idén ellátogat a BRICS-csúcstalálkozóra Oroszországba – közölte hétfőn Szergej Lavrov külügyminiszter. A csoport, amelynek jelenleg Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika Etiópia, Irán, Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek a tagjai, októberben találkozik az oroszországi Kazanyban.
Délkelet-Ázsia az ukrajnai válság felé tart a Fülöp-szigetek amerikai militarizálása közepette‼️ VILAG HELYZETE


Mohszen Rahimi szerint a szükséges technikai infrastruktúra előkészítése már folyamatban van, bár a rendszer bevezetése időbe telik. Rahimi hangsúlyozta, hogy a lépésre azért kerül sor, mert Oroszország és Irán folytatja az erősebb gazdasági kapcsolatok kiépítését.


A csomag értéke 500 millió font (617 millió dollár), és több mint 400 járművet, 60 hajót, valamint meg nem nevezett számú nagy hatótávolságú Storm Shadow rakétát tartalmaz – közölte Sunak hivatala közleményében, amely szerint ez “minden idők legnagyobb mértékű, létfontosságú lőszerrel való ellátása“. “Ukrajna védelme Oroszország brutális törekvéseivel szemben létfontosságú a biztonságunk és egész Európa számára” – állította Sunak.


A Föderációs Tanács elnöke Dmitrij Kiszeljov orosz újságírónak adott interjújában azt mondta, hogy az EU esetleges lépése az orosz vagyon elkobzására példa nélküli lenne, hozzátéve, hogy az tönkretenné a világgazdaságot. “Természetesen ez teljesen törvénytelen lenne, és Európában mindenki megérti, hogy ezt nem tehetik meg” – jelentette ki a tisztviselő. A Nyugat az ukrajnai konfliktus 2022. februári kezdete óta mintegy 300 milliárd dollárnyi orosz jegybanki vagyont fagyasztott be. A pénzek nagy részét az EU-ban tartják nyilván. Moszkva többször is lopásként ítélte el a lefoglalást.


Moszkva többször is kétségbe vonta a vagyonbefagyasztások jogszerűségét, “lopásként” értékelve a gyakorlatot, és ellenintézkedésekre figyelmeztetett arra az esetre, ha a Nyugat a pénzeszközök elkobzását kezdeményezné. Oroszország szerint Svájc már jóval az ukrán válság előtt elvesztette függetlenségét.


A Bizottság elnöke szerint az USA döntése „arra fogja ösztönözni Európát, hogy tovább fokozza saját katonai támogatását”.


A külföldi országokban működő ukrán konzuli képviseletek nem szolgálnak ki olyan hadköteles férfiakat, akik nem hajlandóak életüket kockáztatni hazájuk fennmaradásáért – jelentette ki kedden Dmitro Kuleba külügyminiszter. (nu, csak az a bökkenő, hogy a hazájuk elpusztításáért kellene életüket kockáztatni)


A kormányfő szerint az első járatok 10-12 hét múlva szállhatnak fel, és a repülőgépek havonta többször indulnak majd útnak Ruanda felé, "folyamatosan, egészen addig, amíg a csónakokat nem sikerül megállítani".


Nagyon elégedetlenek a német fiatalok a migrációval és a gazdasággal.


Mély megdöbbenésének adott hangot kedden Volker Türk, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a Gázai övezetben lévő Nasszer és es-Sifá kórházakban elkövetett pusztítás miatt, illetve az izraeli hadsereg kivonulása után a kórházaknál talált tömegsírokkal kapcsolatban.
A szakértő szerint a rengeteg áldozat mögött az is állhat, hogy Izrael sok esetben nem is akar különbséget tenni a civilek és a terroristák között.


„Már nem bízom abban, hogy a Columbia meg tudja védeni a diákjait és a személyzetet” – fogalmazott Robert Kraft. A New England Patriots tulajdonosa, Robert Kraft jelezte, hogy nem adományoz többet a Columbia Egyetemnek, mivel már hatodik napja palesztinbarát tüntetések zajlana az egyetemen. Kraft az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Alapítványán és a #StandUpToJewishHate kampányán keresztül adott ki közleményt – közölte a CBS News. (nu, így is me lehet gátolni a szabad véleménynyilvánítást)


Műholdfelvételek tanúsága szerint egy orosz gyártmányú légvédelmi üteg radarját találta el az izraeli válaszcsapás Iránban a múlt héten – írta kedden az AP amerikai hírügynökség. A támadást követően iráni tisztviselők többször is tagadták, hogy a bármilyen kár keletkezett volna. A felvételek alapján viszont a korlátozott izraeli válaszcsapás sokkal nagyobb kárt okozott, mint Irán április 13-án Izrael ellen indított tömeges drón- és rakétatámadása. "Ez a támadás azt mutatja, hogy Izrael képes áthatolni az iráni légvédelmi rendszereken" – mondta Nicole Grajewski, a Carnegie Endowment nukleáris politikai programjának munkatársa. "A támadás precizitása egészen figyelemre méltó" – tette hozzá.


Mutassuk meg, hogy van még igazi antiglobalista erő Magyarországon! Mondjunk NEM-et a WHO-szerződésre! NEM-et a vendégmunkásokra! IGEN-t a készpénzhasználatra! Demonstrációra hívunk mindenkit május 11-én, Budapestre, a Külügyminisztérium elé! - írja a Mi Hazánk elnöke.
Több magyar cég is tesztelte a módszert, majd visszálltak az ötnapos munkahétre.


Olvasónk kérdése

Tisztelt Duda Elnök Úr! Erre gondolt, amikor Lengyelország részére atomtölteteket kért Amerikától?


Varsó 1945


Varsó 2024


856 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page