top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.05.03.
Tudjátok ki vett részt ezen az előadáson? FAUCI. 2013 – Dr. Ralph Baric leírja, hogyan lehet 500 dollár alatti összegért koronavírusokat előállítani, amelyek pandémiás potenciállal bírnak.

"A másik, még olcsóbb módszer az, hogy ténylegesen klónozzuk ki a tüskegéneket, és lényegében rekombinánsokat készítünk, ahol különböző denevérkoronavírusok tüskegénjét dobjuk ki, amelyekről úgy gondoljuk, hogy megfelelő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, amelyek preemergens törzsek lehetnek, és jellemezzük a humán sejtekben való szaporodási képességüket, mind az elsődleges sejtekben, mind más sejtekben és kultúrákban. Az ilyen típusú kérdések tehát megvalósíthatók. Még a tüske genomja is például csak körülbelül négy. Tehát 0,10 dolláros alapon ez egy 400 dolláros kísérlet. Nos, talán a kettős felhasználású kísérletek aggodalomra adnak okot. De ez egy másik kérdés."
Vagy az “orvosetika” szolgái. Eljárás dr. Tamasi ellen.
A holland politikai kommentátor ugyanakkor köszönetet mondott Elon Musknak, amiért X-en már 50 millióan láthatták.
A lengyel kormányfő szerint a lapunknak nyilatkozó Mateusz Morawiecki „hasznos idióta”.
Emmanuel Macron francia elnök azt állította, hogy a francia fenyegetés, miszerint esetleg csapatokat telepít Ukrajnába, „stratégiai ébresztőként szükséges a kollégái számára”. Megismételte azt a kijelentését is, hogy nem szabad hagyni, hogy Oroszország győzzön a konfliktusban.


“Amellett, hogy a NATO az ukrajnai fegyverszállításokat és az ukrán katonák kiképzését az eddigieknél szorosabban akarja koordinálni, most százmilliárd dollárt akar még belepumpálni a háborúba” – húzta alá.


A konferenciát az ukrajnai háború „igazságos és tartós” lezárása érdekében szervezik. (nu, pofon a... szaracénoknak...)


Az orosz-ukrán háború kitörésekor közel egymillió orosz menekült külföldre, tartva attól, hogy a hadköteles férfiakat besorozzák. Ennek veszélye még most sem múlt el, de a külföldön tapasztalható adminisztrációs és tartózkodási nehézségek miatt mégis rengetegen döntöttek úgy, hogy hazatérnek – írja a Bloomberg.

A 2022. februári invázió a Szovjetunió összeomlása óta nem látott mértékű tömeges kivándorlást váltott ki Oroszországban, majd amikor Vlagyimir Putyin még azon ősz során elrendelte 300 ezer tartalékos behívását, az orosz elnök újabb, hasonló léptékű távozási hullámot generált. Azóta nagyot fordult a világ: az egyik orosz költöztető cég, a moszkvai Finion ügyféladatok alapján kijelentette, a becslések szerint a 2022-ben távozók 40-45 százaléka már visszatért Oroszországba. Az orosz elnök „jó tendenciaként” méltatta az üzletemberek, vállalkozók és magasan képzett szakemberek visszatérését, amelyet a politikája támogatásának jeleként ítélt meg.


A válságban levő közel-keleti állam segítségét kéri Európa.


Dean 2022 októberében közölte, hogy súlyos gyártási hibát fedezett fel egy kulcsfontosságú alkatrész gyártása során, amely a Boeing 737 MAX gépének normál nyomás fenntartásában segít. Azt állította, hogy a vezetőség inkább figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetéseit, ami után panaszt tett az FAA-nál, „a 737-es gyártósor minőségügyi felső vezetésének súlyos és durva kötelességszegését” állítva.


Az amerikai elnök nem enged a terrorpárti tüntetők nyomásának és nem változtat Izraellel kapcsolatos politikáján.


Az egyetemi és rendőrségi felszólítások ellenére több amerikai egyetemen is elbarikádozták magukat és intifádát hirdettek a zsidó diákokat és professzorokat is fenyegető tüntetők, akik teljes mellszélességgel a Hamász terrorszervezet oldalára álltak, és Izrael bojkottálását, megsemmisítését követelik.
Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön újfent bírálta az amerikai egyetemeken tüntető palesztinpárti aktivistákkal szembeni hatósági fellépést.


Törökország felfüggesztette minden kereskedelmi kapcsolatát Izraellel, csütörtök óta minden import és export leállt – jelentette a Bloomberg hírügynökség két török tisztviselőre hivatkozva.


Kolumbia csütörtökön megszakítja diplomáciai kapcsolatait Izraellel a gázai háború miatt – jelentette be Gustavo Petro kolumbiai elnök helyi idő szerint szerdán bogotái május 1-jei felvonuláson.


Az egyik tüntető azt mondta, hogy bárki, aki a népirtásban közreműködik, azt el fogják üldözni - utalva arra, hogy Németország szövetségesi kapcsolatot ápol Izraellel, amely hónapok óta háborúzik Gázában, az október 7-ei brutális mészárlást elkövető terroristákkal szemben. 


„Szerintem nem ez a legnagyobb dolog, hogy ki lendít kart, ki nem lendít kart. Nem foglalkozunk ezzel. Jól érezzük magunkat” – mondja a Mi Hazánk alelnöke.


Több mint 2 hónapja járom ismét az országot, de tulajdonképpen 28 éve ezt teszem. Nehéz, mert a cenzúra minket mindig, mindenhol akadályoz, így Facebookon, Instagramon a fórumaimat sem lehet rendesen meghirdetni, a nevemet nem lehet leírni, pedig ma már sajnos a Facebookról jutnak el a hírek a legtöbb emberhez.
A Göd-ÉRT Környezetvédelmi és Városvédő Egyesület közösségi oldalán jelentette be, hogy a bíróság hatályon kívül helyezte a Samsung SDI Zrt. gödi gyárának környezethasználati engedélyét.


A felmérést szeptember 13. és december 16. között végezték 18 663, 13 és 24 év közötti LMBTQ-ember bevonásával az Egyesült Államokban. 5 százalékpontos a hibahatár.


879 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page