top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.05.05.
Tehát hamarabb kezdték el legyártani a COVID-vakcinákat, mint ahogy az úgynevezett “pandémia” kitört volna, vagyis meg lett volna hirdetve. A titkosítás alól feloldott dokumentáció egyértelműen igazolja, hogy a COVID-vcakcinákat valójában már hónapokkal azelőtt elkezdték nagy tételben legyártani, még mielőtt annak “felfedezését” hivatalosan bejelentették volna. Modern Apokrif
Az összes ügyünkben utólagos normakontrollt kezdeményezünk a kötelező oltások ellen. ANGELIKA MIHALIK


"Mi csak bocsánatot kérhetünk a magyaroktól amiatt, amit a Ház többsége tesz a magyar néppel! Amikor a következő választás eljön, a magyaroknak ismét több barátjuk lesz itt, mint ami most uralkodik! VILAG HELYZETE

„Szlovákiának semmi köze az ukrajnai háborúhoz, és hadd küldjek világos üzenetet egész Szlovákiának: bárki is kérdezzen minket, egyetlen szlovák katona sem teszi be a lábát a szlovák-ukrán határon túlra” – ígérte Fico.


A The Washington Post cikke szerint David Cameron brit külügyminiszter tájékoztatása alapján a szigetország engedélyezte Ukrajnának, hogy az általa biztosított új, hárommilliárd dolláros segélycsomagban megtalálható fegyverekkel orosz területen lévő célpontokat támadjon.


Túl veszélyes lenne NATO-katonákat küldeni az orosz hadsereg ellen Ukrajnába – jelentette ki pénteken David Cameron brit külügyminiszter. Észrevételeit akkor tette, amikor az európai vezetők újra fellobbantották a vitát arról, hogy az Egyesült Államok vezette szövetségnek fontolóra kellene-e vennie a konfliktusban való közvetlenebb részvételt.


Az uniós tagállamoknak közös döntést kell hozniuk az ország katonai sorozása elől kitérő ukránok hazatelepítéséről – jelentette ki csütörtökön Volodimir Zelenszkij elnök legfőbb tanácsadója, Mihajlo Podoljak a helyi médiának.


„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.


A fejlemény egy nappal azután történt, hogy Olekszandr Litvinyenko, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács vezetője is felkerült Oroszország körözési listájára. Ő márciusban vette át a tisztséget elődjétől, Olekszij Danyilovtól. A vád részleteit ebben az esetben sem pontosították. Áprilisban Litvinyenko azt állította, hogy dróncsapásokat kell indítani mélyen orosz területen belül, hogy „nyomást gyakoroljanak” Moszkvára. Ezt a taktikát Kijev stratégiájának kulcsfontosságú elemeként jellemezte. Az orosz hatóságok többször is terrorista támadásként ítélték el az ukrán dróncsapásokat.


A közönség tagjai csak a résztvevő országok zászlóit és a Pride zászlót lobogtathatják majd. (nu...)


2024-ben ott tartunk, hogy veszélyes fellépni izraeliként egy európai fővárosban.


Iránban ölték meg az Iszlám Forradalmi Gárda ügynökeként is működő Ramin Yektaparast. (nu, meg ott tartunk, hogy életveszélyes Iránba menni...)


49 amerikai kampuszon már legalább 2300 hallgatót és más palesztinpárti tüntetőt tartóztattak le idáig az Egyesült Államokban, az erőteljes hatósági fellépés azonban csak olajat önt a tűzre. A sok intézményben most hétvégén esedékes diplomaosztó ünnepségeken újabb feszültségek törhetnek ki, ezért van, ahol lemondták az eredetileg tervezett beszédeket is. Máshol szigorítják, hogy mit lehet bevinni az ünnepségekre, és a tüntetések számára szűkebb területeket próbálnak kijelölni. Az események azután eszkalálódtak, hogy Minouche Safik, a Columbia egyébként muszlim származású rektora az április közepi kongresszusi meghallgatásán arról beszélt, hogy „nem tűrik az antiszemita fenyegetéseket, transzparenseket és egyéb jogsértéseket”, majd a fokozódó tüntetések miatt kihívta a rendőrséget a gázai áldozatokkal szolidarizáló hallgatókkal szemben.


A német belügyminiszter szerint nem kell annyira félni az iszlamizmustól, mert az, ellentétben a jobboldali szélsőségesekkel, nem akarja megdönteni a rendszert, írja a német Focus. A kalifátus a megoldás! – skandálta egy héttel ezelőtt a németországi Hamburgban több mint ezer tüntető azt követelve, hogy vezessék be Németországban a szélsőséges iszlamista rendszert. A demonstrációt az a Muslim Interaktiv nevű csoport szervezte, amely a Hizb út-Tahrir, 1953-ban, a mai Izrael területén megalapított iszlám fundamentalista szervezet utódja, melyet egyébként még az arab világ nagy része sem tűr meg.


Azokat a lakástulajdonosokat, akik nem tudták kifizetni a felújítás magas (gyakran 50 ezer eurót megközelítő) költségeit, a végrehajtók arra kényszerítették, hogy csökkentett áron adják el lakásukat.


Ahogy arról a Magyar Jelen is beszámolt, több ezren látogattak ki a Mi Hazánk Mozgalom majálisára a budapesti Bikás parkba. A résztvevőket a készpénzhasználat alkotmányos alapjoggá nyilvánításáról kérdeztük.Egyiptomban április 23-án, majd április 26-án több száz muszlim vonult az utcára és támadt keresztényekre, először Al-Fawakher, majd Al-Koum Al-Ahmar faluban. A feldühödött falusiak a hírek szerint azért indították a támadásokat, mert a keresztények engedélyt kaptak új templomuk felépítésére. A támadók házakat gyújtottak fel, tönkretettek egy kulcsfontosságú kutat, többeket bántalmaztak.
Katolikus pap áldotta meg a homoszexuális „házasokat”, mondván, hogy a nemrégiben kiadott vatikáni dokumentum, a Fiducia Supplicans megengedi – írta közösségi oldalán a Szent István Intézet. A Catholic News Agency katolikus hírportál megkereste az ügyben Williams atyát, aki azt válaszolta, hogy amikor először megkereste őt Kelli Knight a kéréssel, megmondta nekik hogy értse meg, ez semmiképp nem egy házasságkötés, esküvő, vagy bármi ilyesmi. Ez csupán a személyek megáldása – fogalmazott az atya. Ez sült ki belőle – vonta le a tanulságot bejegyzésében a Szent István Intézet.928 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page