VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:24)Ismét kínozza a hírhedt Havanna szindróma az amerikai diplomatákat: van aki az 5G hatásának tudja ezt be.

Az amerikai diplomaták, kémek és védelmi tisztviselők körében több mint 130 esetben fordult elő eddig megmagyarázhatatlan agysérülés, azaz az úgynevezett Havanna-szindróma. Néhány esetet az elmúlt néhány hétben jelentettek, írja a The Guardian.


A liberális covid-kormány retteg az igazat kimondó Diana Şoşoacă-tól: minden úton módon el szeretnék hallgattatni

A kormánypárti szenátus tagjai most nyílt hadat üzentek a független szenátorként ténykedő Diana Şoşoacă-nak, aki nyilvánosan a parlamenti kamerák előtt sorolta fel azokat az elképesztő visszaéléseket és jogtalanságot, melyeket Iohanissék a romániai lakosság ellen elkövettek a covid19 hadművelet alatt. Mikor a szenátornő nyilvánosan rámutatott, hogy az egész oltáskampány törvényellenes és felsorolta a kísérleti vakcina veszélyeit, akkor fegyelmi bizottság elé citálták és megrovásban részesítették s 3 hónapra eltiltástól a szenátusban. Lássuk be, egy, az emberek életéért aggódó szenátor igencsak kényelmetlen most a globalista vakcina-kampány kivitelezésekor.


DR. TAMASI JÓZSEF KÖSZÖNTI A KLA TV-T


Panaszlevél az Oktatási Hivatalnak a hallgatók önköltséges tesztelése miatt.

Ezt a mintalevelet azért tettük fel, hogy azok a hallgatók, akik hasonló cipőben járnak, ezt a levél formát letölthessék és beadhassák. Ha az OH elutasít, ugyanez elküldhető az Ombudsmannak.


Aristo: A NAGY VERSENYFUTÁS

Nagy versenyt rendezett az Index című kiadvány „Ki legyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje?” címmel. Természetesen roppant izgalmas kérdés így a választások előtt mintegy fél évvel ez a probléma, hiszen ezen múlhat a következő kormány és a magyarság sorsa is. Meglepő válasz született: Jakab Péter lett a befutó, ami minimum meglepő. De nézzük az eredményeket. (...) Jóval valószínűbb, hogy egészen egyszerűen tele van az emberek töke az egésszel, a pandémia, a bezártság és ez az egész az agyukra ment. Valamit mondani akarnak. Lehet, hogy csak ki szeretnék fejezniaz egész iránt érzett ellenkezésüket, világgá kiáltanák, hogy így nem mehet tovább. És akkor jött Jakab.


Percről percre: a palesztin vezetés kihirdette a "harag napját", feszült a helyzet a libanoni és jordániai határnál is

Továbbra is fennáll a háborús állapot egész Izraelben. Miközben a nemzetközi politika, újabban az Egyesült Államok is, a tűzszünetet sürgeti – a gázai övezeten túl, Júdea Szamáriában, a libanoni és jordániai határnál is egyre feszültebb a helyzet.


Leleplezés: A Pentagon titkos katonáival vannak tele országok, sőt nagy cégek is. A világ legnagyobb, 60 000 beépített ügynökből álló "titkos hadseregét" használja "belföldi és külföldi" műveletek végrehajtására

A Pentagon titkos katonáival vannak tele országok, sőt nagy cégek is. A Pentagon a világ legnagyobb, 60 000 beépített ügynökből álló "titkos hadseregét" használja "belföldi és külföldi" műveletek végrehajtására. A Newsweek alapján az RT News erről szóló mai cikkét fordítottam le teljes egészében számotokra. (VilagHelyzete)


STOP! – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."76 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek