top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:15) 2022.03.15.

Az ukrán fővárosba ért Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén kormányfő, valamint Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök-helyettes - derül ki Morawiecki kedd esti Facebook-bejegyzéséből.


Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy véli, hogy Ukrajna a NATO "nyitott ajtók" politikája ellenére sem lesz az észak-atlanti szövetség tagja.


Apropó, kommentek. Itt volt a minap Dobrev Klára szívszorító története a lvivi kislányról, aki Varsóba utazott egyedül az édesanyjához, de valamiért Moldován és Budapesten keresztül, és átszálláskor találkozott a DK elnökével, aki elvitte őt a Citadellához várost nézni. Filmbe illőnek tűnt a dolog, ezért udvariasan rákérdeztem az EP-képviselő posztja alatt, lehet-e tudni, miért volt szükség a többnapos odüsszeiára – a legmeghökkentőbb részletek iránti kíváncsiság csak nem minősül gyűlöletbeszédnek. Nos, ez a komment nem látható az oldalon: az első hétszáz hozzászólásból nagyjából azok csúsztak át a szűrőn, amelyek explicite szentté avatják Klára asszonyt (este kilenc körül műszakváltás lehetett, mert akkor már néhány percre kint felejtődött egy-egy kétkedő észrevétel; persze reggelre gondosan ki lett irtva mind).


Brent Renaud-ot ugyanis az eddigi bizonyítékok alapján nem az orosz katonák vagy fegyverek ölték meg, ugyanis egy olyan övezetben hunyt el, ami teljes ukrán ellenőrzés alatt állt a gyilkosság idején, sőt az is kiderült, hogy a magát a New York Times munkatársának kiadó állítólagos újságíró sem a New York Times munkatársa nem volt, sőt nagy valószínűséggel nem is volt újságíró sem.


A Nemzeti ünnep alkalmából a Normális Élet Pártjának képviselői Budapesten a Hősök terén tartottak sajtótájékoztatót és fórumot.


Állítólag az orosz vezető a 90 perces telefonbeszélgetés során panaszkodott Bennettnek a szakadárok által ellenőrzött régióban elkövetett „barbár" ukrán cselekmények miatt.


Mivel köztudott, hogy az európai (sőt amerikai) forradalmak hátterében mindig kivétel nélkül a Rothschildok által uralt és irányított szabadkőműves elit állt, ezért érdemes megvizsgálnunk vajon a magyar szabadságharc esetében ez másként történt-e. Sajnos a válasz az: hogy NEM.


Trianon egyik (Valódi!!!) oka Darvas-Kozma József beszéde 2012. március 15-én


A támadást állítólag Irán hajtotta végre, jóllehet Irán ezt nem ismerte be. Jelentős mértékű behatolás történt - mondta az izraeli kommunikációs miniszter .


429 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page