top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:19) 2022.02.04.Önszerveződő, független kezdeményezés a szabadságért. Kanada, Európa összefogott, magyarként legyél részese a történelmi eseménynek! Együtt a szabadságért, az emberi jogokért! Nincs maszk, nincs vakcina, újra vissza kapod az életed! Indítsuk újra az országot!Míg a fősodratú sajtó zöme úgy tájékoztat az éppen zajló Kínai Téli Olimpiai Játékokról mintha ott minden a legnagyobb rendben menne, a valóságban egy nagyon furcsa, sátáni show tulajdonképpen az egész olimpia, aminek lássuk be semmi köze nincs már se a sporthoz, se a sportszerűséghez, se az emberi jogokhoz, vagy ne adj Isten éppen emberi méltósághoz.


A videón Kanada Saskatchewan nevű szövetségi államának miniszterelnöke, Scott Moe bejelenti, hogy véget kell vetni az állandó szükségállapotnak és Saskatchewan államban megszüntetik az oltási igazoltatást. A Covid ugyan nem ért véget, de a Covid miatti megszorításoknak véget vetnek, és arra biztatja tartományának polgárait, hogy továbbra is legyenek óvatosak, oltassák be magukat, de menjenek étterembe, találkozzanak barátaikkal stb. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


Katrina Hermez 28 éves, ragyogóan egészséges, életerős fiatal hölgy volt. A Pfizer kísérleti oltás beadatása után azonban ma már egy örök életére megbetegített roncs maradt. A nő úgy döntött esetét a nyilvánosság elé tárja, hogy figyelmeztesse az embereket az oltás-propaganda hazugságaira és veszélyeire, hátha így megmenthet másokat az övéhez hasonló tragédiától.


A jelentés szerint az egészségügyi, szociális és ápolási ágazatban nagy a jogbizonytalanság, és fennáll a kockázata annak, hogy évekig tartó jogviták alakulnak ki.


Csehországban nem lesz kötelező felmutatni a védettségi igazolványt az éttermekben és más szórakoztatóegységekben a jövő héttől, vagyis az oltatlanok előtt is megnyílnak a kapuk – mondta Petr Fiala miniszterelnök.


A D-vitamin koronavírus elleni hatásának eddigi legerősebb bizonyítékát szolgáltatja egy korábbi kutatásokat is alátámasztó, új izraeli tanulmány - jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli hírportál.


Craig Kelly, az Egyesült Ausztrália Párt (UAP) vezetője szerint az ausztrál parlamenti képviselők úgy alakítják ki a beszédeiket, hogy elkerüljék a nagy technológiai platformok, például a YouTube és a Facebook cenzúráját. Napjaink politikájának és közéletének részévé vált, hogy a megszólalók önmagukat cenzúrázzák, hogy a magáncégek által meghatározott elveknek megfeleljenek és elérhessenek közönségükhöz.


Január 20-án az alsóház, február 3-án a bécsi parlament felsőháza is megszavazta a koronavírus elleni általános oltási kötelezettség bevezetését a 18 évesnél idősebbek számára. Tette ezt elsöprő többséggel.Ha amerikaiakkal beszél az ember a legtöbbjüknek fogalma sincsen milyen volt a kommunizmus Magyarországon vagy Oroszországban és Kínában. Nem is tudják mit jelent pontosan a kommunizmus vagy a szocializmus, és azt sem, hogy milyen értékrend kötődik hozzájuk. Tehát, ha azt hallják, hogy egy politikus ingyenes egészségügyet, ingyenes diplomát, ingyenes állami lakhatást stb. ígér, az nagyon vonzó számukra, különösen mivel az Egyesült Államokban nagyon rossz helyzetben van a középosztály.


Csurka István valódi politikai látnok volt, amit mára egyre többen ismernek el. Döbbenetes erejű, akkoriban talán túlzásnak, helyenként apokaliptikusnak tűnő víziói egy része mára lassan rögvalósággá válik, s akik anno átkozták, vagy épp rálegyintettek erős mondatai miatt, azok is jórészt elhallgattak már. Hátborzongató olvasni például az alábbi, Csurka István által 1998-ban leírt sorokat: »A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük.«


Miközben elvileg a tényleges megtisztulás lenne a cél, amihez szükségképpen a megtérésen át vezet az út – úgy is mint „az égiekre irányuljon figyelmetek, ne a földiekre”, valamint „elég neked az én kegyelmem” –, egyes német püspökök a paptestvérükre mutogatnak, az ezekben a napokban ülésező progresszív katolikusok gendernyelven szorgalmazzák a katekizmus korszellemhez való hozzáigazítását, a német katolikus egyház 125 comingoutoló munkatársa pedig (akiknek számát egyébként viszonyítsuk az ottani egyházi alkalmazottak 850 ezres összlétszámához) egy homoszexuális pap vezetésével „követeli” a média összes hullámhosszán az LMBTIQ+ személyek egyházi karrierjének lehetővé tételét.

470 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page