VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (14:43)Japánban egy hónap alatt többen haltak meg öngyilkosságban, mint C-19 koronavírusban egész 2020-ban!

"Még lezárás sem volt nálunk, és a C0v1d hatása nagyon csekély a többi országhoz képest ... de mégis az öngyilkosságok számának ilyen nagy növekedését látjuk" – mondta Michiko Ueda, a Tokiói Waseda Egyetem docense Tokió és az öngyilkosságok szakértője.


Bírálta a muszlimokat egy francia diáklány, azóta egyetlen iskola sem meri felvenni, mert radikális muszlimok le akarják fejezni

Milát, a diáklányt egyébként rendszeresen lefejezéssel fenyegetik, emiatt kirúgták addigi középiskolájából, egyedül egy katonai gimnázium merte felvenni, de közel egy év után ők is megijedtek és elküldték. Azóta magántanulóként kell bujkálnia.


Érzékenyítés a javából: transzgender eszmék kisiskolásoknak

Könyvekben szerették volna népszerűsíteni a gender-ideológiát iskolásoknak az Egyesült Államokban, de nem mindenki volt elragadtatva az ötlettől.


Beláthatatlan következményekkel jár, ha nagypolitikai szintre emelik a klímamenekült fogalmat

Ha a klímamenekült fogalma nagypolitikai szinten elterjed, a sivatagos közel-keleti vagy szubszaharai országokban élők számára legitim hivatkozási alap lesz a szárazság. Vagyis csupán azért, mert az ottani klíma miatt sem növényt termeszteni, sem állatot tartani nem tudnak, kötelességünk lenne őket befogadni. Ez sajnos erős hatással lesz Európára is! – nyilatkozta lapunknak a Nézőpont Intézet elemzője.