VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:20)
Mi a helyzet más országban a szigorításokkal és az oltásokkal?

A Normális Életet Követelünk csoport egyik posztja arra kérte a csoporttagokat, osszák meg, hogy mi a helyzet más országokban. Íme a tapasztalatok: Felvidéki vagyok, de férjem által Ausztria is kicsit a hazám, így mindkét országban zajló eseményeket a saját bőrömön tapasztalom. A helyzet ugyanaz, mint Magyarországon. Zsarolás, megfélemlítés, propaganda, teljhatalom, a másként gondolkodók (vagy inkább csak GONDOLKODÓK) teljes elnyomása, elhallgattatása, megbélyegzése. (...)


KANADA EL VAN ÁTKOZVA, AZ USA (A VILÁG) KÖVETNI FOGJA

Szeretnék néhány nagyon fontos információval szolgálni. A Kanadai Liberális Párton belül bizottsági tag vagyok. Több bizottsági csoportban is helyet foglalok, de az általam közölt információ a Stratégiai Tervezési Bizottságtól származik (amelyet a PMO irányít). Azzal kell kezdenem, hogy nem szívesen teszem ezt, de muszáj. Mint kanadai, és ami még fontosabb, mint szülő, aki nemcsak a gyermekeim, hanem más gyermekek számára is jobb jövőt akar. A másik ok, amiért ezt teszem, az az, hogy a bizottság tagjainak nagyjából 30%-a nem elégedett azzal az iránnyal, amely Kanadát fogja vinni, de a véleményünket figyelmen kívül hagyták, és ők azt tervezik, hogy tovább haladnak a céljaik felé. Azt is világossá tették, hogy semmi sem fogja megállítani a tervezett eredményeket.


Tovább erőlteti Karácsony az uniós gigahitelt

A kölcsön hét százalékkal dobná meg az eladósodást, a tagállamok döntő többsége sem él a lehetőséggel, ráadásul arra nem is feltétlenül lehetne belőle költeni, amire szeretné.


Matteo Salvini népszavazást kezdeményez

A Liga vezetője a járványkorlátozások fokozatos feloldása ügyében kezdeményez referendumot.


Május 9. – A vereség napja – Felföldi Zoltán írása az Erdély.ma portálnak

Május 9.-én ki kell mondanunk: a magyar nemzetnek sokkal jobb lett volna, ha a németek nyerik meg a második világháborút. Nincs tehát mit ünnepelnünk ezen a napon.


A beoltottak tulajdonképpen biológiai fegyverekké válnak és fertőznek? – egy Pfizer-dokumentumban beismerik, hogy a beoltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek

Miről is szól minden idők legagresszívebb oltáskampánya? Miért is kell ilyen rövid idő alatt beoltani egy ismeretlen, kísérleti szerrel több millió embert, egy kreált, hamis pandémiára hivatkozva? A Pfizer egy belső dokumentumban elismeri, hogy az oltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek. Maga a vakcina a biológiai fegyver. Pontosabban, a benne levő tüskefehérje a bioaktív fegyver, és úgy tervezték, hogy emberről emberre terjedjen, s az oltottakból átvihető legyen, hogy a beoltott megfertőzze az oltatlanokat. – írja a népszerű Scandal francia hírportál.

94 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek