top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:30) 2022.05.17.


Az ismert amerikai sajtóorgánum három részes sorozatban tárgyalja, hogy Orbán Viktor milyen hatással van az amerikai politikai életre, és mennyiben inspirálja a republikánus párt politikai tevékenységét, és mennyiben ad mintát arról, hogyan kell győzni a kúltúrháborúban. Magyar miniszterelnöknek talán még ilyen befolyást nem tulajdonítottak a Nyugaton.


Amerikai tisztviselők az olajimport vámon keresztüli megdrágítását tervezik, amelyből Ukrajna újjáépítését is finanszíroznák.


Nem született megegyezés az Oroszországgal szemben bevezetni tervezett hatodik, az olajszállítást is magában foglaló európai uniós szankciós csomagról, az intenzív tárgyalások folytatódnak. A magyar kormány továbbra is kitart az álláspontja mellett, Litvánia szerint egyetlen ország sem vétózhat meg egy ilyen stratégiai döntést.


Moszkva csak az amerikai bankokon keresztül tudja dollárban törleszteni adósságát, amennyiben ezeket az átutalásokat megtagadják, az államcsődöt jelenthet.


Közölte, hogy az orosz légvédelem 23 drónt lőtt le Ukrajna felett, továbbá elfogott nyolc Szmercs-rakétát a Herszon megyei Csernyobajivka közelében. Külön kiemelte, hogy lelőtték mind a tíz Szmercs-rakétát, amelyet az ukrán nacionalisták hétfő délelőtt 10 és 11 óra között lőttek ki az orosz ellenőrzés alá került Herszon lakónegyedeire, miközben, mint mondta, jól tudták, hogy a városban nincsenek orosz csapatok.


Az amerikai kongresszus a mai napon több mint fél évszázad óta először tart nyilvános meghallgatást az azonosítatlan repülő tárgyakról, vagyis az UFO-król. A megmagyarázatlan jelenségek kivizsgálása mind repülésbiztonsági, mind nemzetbiztonsági szempontból elengedhetetlen.


A négy muskétás, Dr. Tamasi József, Dr. Lenkei Gábor, Dr. Pócs Alfréd és Dr. Gődény György üzenete a jelenlegi COVID szélcsendről és a közelgő jövőről.Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében az országos vészhelyzet megszüntetése, a tudományos integritás helyreállítása és az emberiség elleni bűncselekmények kezelése érdekében. Dr. Malone, Dr. McCullough, Dr. Yeadon és Dr. Cole a vakcinákról és a kormány zsarnokságáról.Leginkább az dőlt el, hogy a húsosfazékhoz való hozzáférésben ki kerül a legelőnyösebb helyzetbe. Ebben a versengésben úgy látszik a választók majdnem fele nem akar részt venni.


A hét vezető ipari ország (G7) Németországban tanácskozó agrárminiszterei siettek elítélni az indiai búzaexport-tilalmat.


A Rongyos Gárda leleménye nem ismert határokat: a nagy mennyiségű lőszert és kézigránátot postai küldeményként adták fel, hogy megmentsék Sopront. A nyugat-magyarországi felkelésről és a rongyosokról Babucs Zoltán hadtörténésszel, a Magyarságkutató Intézet ügyvivő szakértőjével beszélgettünk.


Pedig a világhírű pszichológus csak annyit mondott a duci modellre, hogy „nem szép”.


Fiatal gyerekek is letölthetik Mark Zuckerberg egyik alkalmazását, ahol a felhasználók akár különböző szexjátékokkal szimulálhatnak aktust.


Erre Bill Gates ugyanabban pillanatban kijött a szintetikus bébi tápszerével! Véletlen egybeesés? Ugyan már ...

MEG VOLT DUMÁLVA... Bili lefizette....488 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page