VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:31)18 KÉRDÉS: A beoltott ismerősöknek érdemes feltenni néhányat

1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?

2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?

3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk? (...)


Az a baj, hogy nem férkőzhetnek a gyerekeink közelébe? Itt van, miért hisztériázik az LMBTQ a pedofiltörvény miatt (+ videó) Nehezen vettem rá magam, hogy foglalkozzunk ezzel a témával, annyira gyomorforgatónak tartom, azonban eljutottunk oda, hogy tényleg meg kell húznunk a vonalat az LMBTQ-propaganda számára, hogy végre megértsék: eddig és ne tovább! El a kezekkel a gyerekeinktől! Az Ügyben megmutatjuk, hogyan vezették félre és miként dezinformálták a társadalmat a pedofiltörvényről az ellenzékiek, akik a normalitásnak totálisan ellentmondva még tüntetést is szerveztek annak megszavazása ellen, azt harsogva, hogy kirekesztő és homofób a magyar kormány. De hogyan is jött be a képbe a másság? Egy gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban? Elgondolkodtak már ezen?


Jövő héten folytatódik a Hunnia-per – A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közkegyelmet szorgalmaz Budaházyék ügyében Csütörtökön tanúmeghallgatásokkal folytatódik a Hunnia-per megismételt elsőfokú eljárása a Fővárosi Törvényszéken. Budaházy György és társai büntetőpere bekerül a magyar jogtörténetbe, nemcsak azért, mert ez az egyik leghosszabban elhúzódó büntetőeljárás (12 év – eddig), hanem azért is, mert Budaházyék voltak az elsők, akiket Magyarországon bűnszervezetben elkövetett terrorcselekmények vádjával állítottak bíróság elé. A tárgyalás most tanúkihallgatásokkal folytatódik, de akár még komoly fordulat is bekövetkezhet az ügyben, ugyanis a Nemzeti Jogvédő Szolgálat leporolta a már 2016-ban előterjesztett közkegyelmi törvénytervezet.


Áll a bál a kísérleti oltás-kampány körül Romániában: 6 Gorj megyei polgármester egyszerűen megtagadta, hogy helyet biztosítsanak a mobil oltóközpontoknak, mondván, ott senki nem akar oltakozni

Hiába erőltették, próbálták döbbenetesen primitív kampányfogásokkal népszerűsíteni a kísérleti vakcinát, az a sima valóság, hogy a román emberek zöme hálistennek egészséges életösztönnel és gerinccel van megáldva, s ha valami gyanús neki, abból nem kér. Márpedig lássuk be, az emberiség történetében kevés a Covid19 hadműveletnél gyanúsabb és kétesebb történet található. A román lakosság alig 18-20 százalékát sikerült a covidmizéria alatt beoltani, s úgy néz ki, ennél több nem is igazán lesz ez az arány.


A pedofil Hollandiát megrémíti a magyar pedofiltörvény? Biztos sokaknak feltűnt, hogy a hollandok elsőként, a németeket is megelőzve, és legkitartóbban támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. Vajon miért nyomta meg ennyire a hollandok lelkivilágát a pedofília és a gyerekek megrontása elleni magyar jogszabály módosítása? Csak nem megrémíti őket ez a szigor? Mi lehet ez a különös érzelmi kapcsolat a hollandok és a pedofília között?


Gyermekeknek készítettek könyvet az abortuszról

A könyvben elmagyarázzák, mi az a terhesség, az abortusz, és hogy nemtől függetlenül bárkinek lehet művi terhességmegszakítása. Az Egyesült Államokban adták ki az „Egyébként mi az az abortusz” című könyvet, ami az első olyan könyv a terhességmegszakításról, amit 8 év feletti gyerekeknek ajánlanak.


87 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek