VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:52)“Visszafoglaljuk a Fehér Házat és hamarabb, mint ezt bárki gondolja!”: titokzatos nyilatkozatot tett közzé Donald Trump, miközben az USA-ban tüntetések zajlanak Anthony Fauci és Bill Gates bebörtönzését követelve

Szombaton, június 5-én az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump egy rövid videót hozott nyilvánosságra, amelyben kijelenti, hogy a Republikánus Párt visszaszerzi az amerikai parlament mindkét kamaráját és a Fehér Házat, és ez hamarabb fog megtörténni, mint azt bárki gondolná, sőt „valami nagyon különleges” történet lesz.


A nagy, koronavírusra fogott Lockddown-ok mind hazugságok voltak: tanulmányok bizonyítják, hogy a lezárásoknak semmi köze nem volt a koronavírus terjedéséhez

A Stanford kutatóinak januárban publikált szakvizsgálata kimutatta, hogy mikor a lezárásokat elrendelték, a legtöbb helyen a koronavírus okozta járvány valójában már lecsengőben volt, mutat rá a müncheni egyetemi kutatás. Viszont a lezárások és az egészségügy lebénítása és átalakítása több embert ölt meg, mint maga a vírus, olyan betegeket, akiket a lezárások miatt nem kezeltek más betegségekkel, s meglevő betegségeiket vagy nem kezelték rendesen vagy a covid-protokollra váltották. Ugyanígy bebizonyosodik, hogy a további emberellenes megszorírások, mint a maszkviselési kötelezettség, a nyilvános hőmérőzés szintén orbitális nagy baromságok voltak, melyek nélkülöznek minden orvosi alapot és virológiai indokot. Mindezeket, valószínűleg egyfajta lelkiterrorként, a teljes kontroll bevezetésének kezdeti lépésének szánták a nagy covid-manipulátorok.


AHOGY A MAGYAR HONVÉDSÉG KÉNYSZERÍTI ÉS ZSAROLJA A KATONÁKAT

“Felettese megvont tőle minden kedvezményt, illetve határra is kivezényelte volna, pedig gyermekét egyedül neveli” Ellehetetlenített helyzettekkel és anyagilag zsarolja a Magyar Honvédség a katonákat, egy olyan oltásra kötelezi ami “elvileg” nem kötelező és ezt mindenki saját felelőségére adassa be magának.


COVID oltóanyagok gyermekek számára történő beadására vonatkozó tervek azonnali felfüggesztése


A Children’s Health Defense a COVID oltóanyagok gyermekek számára történő beadására vonatkozó tervek azonnali felfüggesztését követeli Az FDA június 10-én ül össze, hogy megvitassa a Pfizer COVID vakcina gyermekek számára történő lehetséges engedélyezését, annak ellenére, hogy a COVID statisztikailag jelentéktelen kockázatot jelent a gyermekekre nézve, míg a vakcinák sérülést és halált okozhatnak.


Elbocsájtják az ismert színésznőt, mert nem oltatja be magát

Az osztrák tévésztár, Eva Herzig, nem hajlandó beoltani magát. A gyártó vállalat az alkalmazottakkal szembeni "gondoskodási kötelezettségre" hivatkozva az együttműködés megszüntetésével reagált. Eva Herzig egy Facebook-bejegyzésben írta le, mit gondol: "Eljött az idő, az ÖNKÉNTES VAKCINÁLÁS elért hozzám. Ha nem oltok, akkor nem tudok több filmet forgatni. Ősszel nélkülem új filmek indulnak. Számítottam rá, de a hír mindenképp megrázott."


Az EU új, disztópikus "digitális azonosítását" az emberek ellenőrzésére és követésére fogják használni, ahogyan azt Kína is teszi - Szabadságunk azon múlik, hogy minél több ember felismerje az igazságot arról, ami történik!

Az Európai Unió végrehajtó bizottsága nemrég jelentette be egy olyan páneurópai digitális személyazonosító rendszer bevezetését, amit a tagállamok polgárai az egész blokkban használhatnak és amely olyan fontos személyazonosító és hivatalos dokumentumokat fog tárolni, mint a jogosítvány, a orvosi receptek, diplomák és feltehetően az elvégzett Covid-19 tesztek és az oltási bizonyítványok. Emellett egy elektronikus-pénztárcához is kapcsolódik majd, amelyet a nagy online platformoknak el kell majd fogadniuk.


Brit egészségügyi miniszter: 40 százalékkal fertőzőbb a Delta variáns

Matt Hancock szerint ennek ellenére nem emelkedik a kórházban kezeltek száma.


75 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok