VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:44)


Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt

Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10.000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiség (és emberiesség) elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen.


Maruzsa: Ne feledjétek: no vakcina, no party! Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki tájékoztatóján azt üzente a 16-18 éves diákoknak: „Ne feledjétek: no vakcina, no party!”, majd hozzátette, hogy ezt a korosztályt egyébként Pfizer vakcinával fogják immunizálni. Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy péntek éjfélig várják a 16-18 évesek regisztrációját a vakcinainfo.gov.hu-n. (Újabb szemérmetlen zsarolás – a Szerk.)


19 916 „SZEM PROBLÉMA”, BELEÉRTVE A VAKSÁGOT, AMIT EURÓPÁBAN JELENTETTEK A COVID VAKCINÁT KÖVETŐEN

( Angol cikk: LifeSiteNews ) – Vakság esetek százai szerepelnek az Egészségügyi Világszervezet európai drogfigyelő ügynökségének 19 916 „szemrendellenességről” szóló jelentése között, amelyek COVID-19 kísérleti oltások beadását követően jelentek meg.

DÁNIA FELHAGY A J&J COVID OLTÓANYAGGAL, AZT MONDJA, HOGY AZ ELŐNYÖK “NEM ELLENSÚLYOZZÁK A VÉRRÖGÖK KOCKÁZATÁT”

Figyelemre méltó tény, hogy végre van néhány olyan ország, ahol talán mégis csak számít az emberélet.


100 millió halott után milyen inspirációt adhat Lenin ideológiája? Kovács Attila írása az Erdély.ma portálnak

"Ahová a kommunizmus betette a lábát, mindenütt könnyek, vér, pusztulás, rombolás kísérte az útját. Emberéletben, erkölcsiségben, kultúrában, mindenben." – írta Kovács Attila történész, aki az Erdély.ma egyik írására reagált.


Tényleg örülni kell annak, hogy ennyi kötelező védőoltás van hazánkban?

Lépjünk túl egy kicsit a koronavírus vakcinán. Sokan büszkék arra, hogy Magyarországon milyen oltási fegyelmezettség van. Hogy milyen sok kötelező (ingyenes) oltás jár nekünk. Két orvos, Dr. Kürti Katalin és Dr. Ébert Jenő fejti ki a véleményét arról, hogy ennek tényleg örülni lehet-e.


A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után

A vakcinák beadása előtt nem széleskörű tájékoztatást adnak, ahogy azt a "tájékozott beleegyezés joga" minden orvos számára ezt kötelezővé tenné, hanem mindössze az 'áldozat' és 'oltakozó' személy orra alá tolják a papírt, hogy írja alá, hogy önként vesz részt az emberkísérletben és lemond azon jogáról, hogy a felelősséget akár a gyártó, akár a vakcinát beadó vállalja. Ez kizárólag innentől saját felelősségére történik meg, hogy így mentesítsék a hatalmas korporációkat és az államot a mellékhatások miatti súlyos kártérítési perektől!


Egy arizonai körzetben még mindig tart a szavazatok újraszámolása

Az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumának polgárjogi részlege aggodalmát fejezte ki az Arizona államban folyó szavazat ellenőrzésekkel kapcsolatban. A részleg felszólította az állam szenátusát, hogy reagáljon azokra az aggodalmakra, mi szerint a szavazatok ellenőrzése a választók „megfélemlítéséhez” vezethet – számolt be a National Review.


Győzelem Belgiumban – Az EU fővárosában is sikerült elérni a célt a székely petícióhoz

Az aláírás gyűjtés utolsó napján Belgiumban is sikerült összegyűjteni a székely petícióhoz szükséges aláírásokat, ezzel tizenegy országban érték el céljukat a kezdeményezés elindítói.63 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek