top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:44)


Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10.000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiség (és emberiesség) elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen.


Maruzsa: Ne feledjétek: no vakcina, no party! Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki tájékoztatóján azt üzente a 16-18 éves diákoknak: „Ne feledjétek: no vakcina, no party!”, majd hozzátette, hogy ezt a korosztályt egyébként Pfizer vakcinával fogják immunizálni. Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy péntek éjfélig várják a 16-18 évesek regisztrációját a vakcinainfo.gov.hu-n. (Újabb szemérmetlen zsarolás – a Szerk.)


( Angol cikk: LifeSiteNews ) – Vakság esetek százai szerepelnek az Egészségügyi Világszervezet európai drogfigyelő ügynökségének 19 916 „szemrendellenességről” szóló jelentése között, amelyek COVID-19 kísérleti oltások beadását követően jelentek meg.

Figyelemre méltó tény, hogy végre van néhány olyan ország, ahol talán mégis csak számít az emberélet.


"Ahová a kommunizmus betette a lábát, mindenütt könnyek, vér, pusztulás, rombolás kísérte az útját. Emberéletben, erkölcsiségben, kultúrában, mindenben." – írta Kovács Attila történész, aki az Erdély.ma egyik írására reagált.


Lépjünk túl egy kicsit a koronavírus vakcinán. Sokan büszkék arra, hogy Magyarországon milyen oltási fegyelmezettség van. Hogy milyen sok kötelező (ingyenes) oltás jár nekünk. Két orvos, Dr. Kürti Katalin és Dr. Ébert Jenő fejti ki a véleményét arról, hogy ennek tényleg örülni lehet-e.


A vakcinák beadása előtt nem széleskörű tájékoztatást adnak, ahogy azt a "tájékozott beleegyezés joga" minden orvos számára ezt kötelezővé tenné, hanem mindössze az 'áldozat' és 'oltakozó' személy orra alá tolják a papírt, hogy írja alá, hogy önként vesz részt az emberkísérletben és lemond azon jogáról, hogy a felelősséget akár a gyártó, akár a vakcinát beadó vállalja. Ez kizárólag innentől saját felelősségére történik meg, hogy így mentesítsék a hatalmas korporációkat és az államot a mellékhatások miatti súlyos kártérítési perektől!


Az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumának polgárjogi részlege aggodalmát fejezte ki az Arizona államban folyó szavazat ellenőrzésekkel kapcsolatban. A részleg felszólította az állam szenátusát, hogy reagáljon azokra az aggodalmakra, mi szerint a szavazatok ellenőrzése a választók „megfélemlítéséhez” vezethet – számolt be a National Review.


Az aláírás gyűjtés utolsó napján Belgiumban is sikerült összegyűjteni a székely petícióhoz szükséges aláírásokat, ezzel tizenegy országban érték el céljukat a kezdeményezés elindítói.65 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page