top of page

Mindennapi szemezgetésünk (22:05) 2022.10.08.

Florida egészségügyi minisztere. Ma közzétettünk egy elemzést a COVID-19 mRNS-vakcinákról, amelyet a nyilvánosságnak ismernie kell. Ez az elemzés a 18-39 éves férfiak körében a szívvel kapcsolatos halálozás megnövekedett kockázatát mutatta ki. Florida nem fogja elhallgatni az igazságot.


Az izraeliek többsége nem néz TV- t, nem olvassa el a BigTech ès a BigFarma által fenntartott állam szócsöveit. A 12-es. ....13-as.......kormány szócsövek 10% nézettség alá estek. (A 12-s csatorna 10% alatt, a 13-s. 8% körül. A közszolgálati 11- es csatorna nem adott ki információt, de a mérések szerint 3,6% mindössze a nézettsége.) Az izraeli médiában nem mert egyetlen egy csatorna sem szembeszállni, vagy szavát felemelni a kísérleti vaxolás, kényszerítés, az oltásdiktatúra ellen. Amikor a gyerekek, csecsemők kísérleti vaxolása került napirendre, még akkor is a BigFarma szolgáiként árulták el az izraeli lakosságot.


A teherautók komppal kelhetnek át a Kercsi-szoroson.


Az orosz elnök rendeletében azt írta: a Szövetségi Biztonsági Szolgálat lesz a felelős az óvintézkedések megerősítéséért.


Igor Girkin, volt orosz szakadár parancsnok szerint az ukránok egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy visszafoglalják Nova Kakhovkát.


Ukrán tisztviselők a Moszkva és Kijev közötti konfliktus során többször is megígérték, hogy megtámadják a Krími hidat, amely az orosz Krím félszigetet köti össze az ország Krasznodari területével.


Az egyik észt hírportál alapján idézte a Kyiv Independent Urmas Reinsalut, aki szerint a tett bátor volt. A politikus idézett kijelentései kapcsán írtunk az észt külügyminisztériumnak. Az ukrán elnöki iroda tanácsadója Twitteren egyébként gyakorlatilag elismerte, hogy a támadás mögött Ukrajna áll.


Az orosz nyugati katonai körzet élén múlt héten történt személycsere.


Az orosz katonai blogger attól tart, két héten belül már a Krímben is harcok lesznek – írja az Index.


A Deutsche Bahn vasúttársaság közlése szerint két helyszínen – Berlinnél és Észak-Rajna-Vesztfáliában – több olyan kábelt elvágtak, amelyek elengedhetetlenek a vonatok biztonságos közlekedéséhez.


A görög expénzügyminiszter kemény kritikával illette az USA-t, és Orbán Viktorhoz hasonlóan leszögezte: a konfliktust csak egy amerikai-orosz tárgyalással lehetne rendezni.


Az OMV-nek jelenleg két fő részvényese van: az Österreichische Beteiligungs AG 31,5 százalékkal és a Mubadala Petroleim and Petrolchemicals Holding Company LLC 24,9 százalékkal – írja a Telex.


A Heritage Foundation által szeptember 22-én közzétett adatok szerint Joe Biden elnök hivatalba lépése óta az amerikaiak évente mintegy 4200 dollárt (azaz havonta közel 150 ezer forintot) veszítettek jövedelmükből a szárnyaló infláció és a növekvő hitelkamatok miatt.


Küszöbön állhat a döntés.


A magyar miniszterelnök visszautasította az amerikai elnök kérését – idézte fel a szerb elnök az esetet.


„Az orosz válogatott nem vehet részt a 2024-es Európa-bajnoki selejtezőkben és ezen nem változtatunk, és azt sem akarom kommentálni, hogy Thomas Bach NOB-elnök barátom már fontolgatja az orosz sportolók elleni szankciók feloldását” – mondta Aleksander Ceferin a Mandiner kérdésére adott válaszában a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség 84. római kongresszusán.


Jogvédők szerint több mint 150 embert öltek meg, több százan megsebesültek és több ezer embert tartóztattak le a biztonsági erők a tüntetések miatt.


Amerika inkább a belső zavargásokat részesíti előnyben, mint a kormány megdöntését.


Dilan Yesilgöz-Zegerius holland igazságügyi miniszter Op1 című televíziós beszélgetős műsorban vágott bele a saját hajába, hogy kifejezze szolidaritását az iráni nőkkel - jelentette a Dutchnews hírportál pénteken.


David Pressman meglátogatta csütörtökön a pápai katonai repteret, ahol találkozott a Magyarországon szolgáló amerikai katonákkal is – számolt be a 444.hu.


Részesíthetünk havi egymilliós forintos járandósággal is minden pedagógust, az nem fog változtatni semmit az oktatáson. Semmi megbecsülése nincs a tanároknak és tisztelet a kivételnek, de ma már nincsenek Tanítók. Ahogy nincsenek orvosok, akik gyógyítanak, csak “gyógyszerfelírók” vannak.


A sztrájkbizottság szerint a kormány az állami költségvetésből is megkezdheti az "érdemi béremelések" azonnali kifizetését, ezért jelezték, hogy a jövőben nem fogadják el azt az érvet, "miszerint a baloldal, továbbá Brüsszel akadályozza az oktatásban dolgozók bérének emelését".


A globális kilépés negyedik lépése, hogy minél több számlát helyezzen át egy szakszervezetbe vagy helyi bankba. Használja ezeket az új számlákat megtakarításaihoz és tranzakcióihoz. Ha vállalkozást vezet, helyezze át az üzleti számláit is, és kezdje el onnan fizetni a béreket. Ha nagyobb bankoknál vannak tartozásai, fontolja meg az adósság átutalását is. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a lépés nehéz, és egyesek számára elképzelhetetlen, hogy ezt azonnal elérjék. Előfordulhat, hogy hitelei vannak nagy bankoknál, amelyeket nem tud mozgatni. A GLOBAL WALKOUT mindig önkéntes… csak annyit tegyen, amennyit tud.

511 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page