top of page

Mindennapi szemezgetésünk (22:36) 2021.11.05.


A PSZ és a PDSZ képviselői szerdán három és fél órán keresztül tárgyaltak az Emberi Erőforrások Minisztériumában, ahol azt az ígéretet kapták: a kormány jövő hét szerdáig átgondolja a szakszervezetek követelését a kötelező oltás visszavonásáról, írja a Népszava. Újabb ponttal gazdagodott a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) közös sztrájkbizottságának követelés-listája. Azt szeretnék, ha a kormány visszavonná az állami intézményekben elrendelt koronavírus elleni kötelező védőoltásról szóló rendelkezést, ahogy azt is, hogy a nem állami intézményekben a kötelező oltás bevezetéséről a munkáltatók határozzanak.


A világjárvány kezdete óta Ausztrália már-már diktatúrára hajazó intézkedésekkel terrorizálja a lakosságot – a közparkokban letartóztatják az embereket, mert nem viselnek maszkot és egészséges embereket kényszerítenek többhetes karanténba. A fertőzöttnek nyilvánított queenslandi polgároknak saját költségükön kell szállodai karanténba vonulniuk, melynek végén az állam „benyújtja a számlát”.


November 5-re hirdetett tüntetést Gődény György testépítő-gyógyszerész-járványszkeptikus a Kossuth térre. Az tüntetést a Facebook-oldalára feltöltött videóval harangozta be, amelyben többek közt a V mint Vérbosszú című film fináléjának egyik kulcsmomentumának felidézését követően közölte, hogy pártja elindul a 2022-es választáson, és mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet állít.


November 5-én országos polgári engedetlenséget hirdetünk és NEM FOGJUK HAGYNI, hogy oltásra kényszerítsék az embereket! Gyertek 16 órakor a Kossuth térre Budapesten, de legyen nálatok síp, duda vagy dob, hogy meghallják a hangunkat a Parlamentben. ÁLLAMPOLGÁRI JOGUNK, hogy ellenálljunk az értelmetlen intézkedéseknek és NEM ENGEDJÜK, hogy tönkretegyék az életünket. Meg fogjuk akadályozni a politikusokat, ezért várjuk pénteken a jövőért felelősséget érző minden honfitársunkat!


Az Európai Unió felső vezetése úgy kötötte meg a vakcina-szerződéseket, hogy azoknak a leglényegesebb paragrafusait a legnagyobb titokban kezelik. Az emberekre úgy erőszakolják rá az oltásokat, hogy a gyártók semmilyen mellékhatásért nem vállalnak felelősséget, de nemcsak ez gyanús – világított rá a világ egyik legjelentősebb hírportálján, az RT.com oldalon közölt írásában Robert Bridge. Az amerikai író, újságíró felvetései magyar nyelven először az Erdély.ma portálon olvashatók.


Szerintük igény van erre.


Donáth Anna, magyar ellenzéki EP-képviselő kifejtette, hogy nem ebben a minőségében vesz részt, hanem a Renew Europe európai parlamenti frakció képviselőjeként. Elfogadom, hogy kell lennie valamilyen hivatalos beosztásnak a feladatok felosztására, de egy ellenzéki képviselőt egy olyan delegációba küldeni, amely valószínűleg a magyar kormányt kritizálja, az már – ahogy egy bulvárlap írná – a „brüsszeli banánok” őrült viselkedésének minősül.


Cienna Knowles egészséges fiatal lány volt. Meggyőzték, hogy az a helyes, ha beoltatja magát. Pfizert kapott, majd kórházba került vérrögökkel és egyéb mellékhatásokkal.


Tényleg igaz lesz a a "Dark Winter" (Sötét tél) kódszóról szóló cikk? Bill Gates himlő terrorra figyelmeztet, miközben kutatási pénzekre pályázik. Bill Gates arra figyelmeztette a kormányokat, hogy készüljenek fel a himlő-terrortámadásokra és a jövőbeli világjárványokra, és fektessenek milliárdokat a kutatásba és fejlesztésbe.


A legutóbbi 7 Public Health England / UK Health Security Agency "Vaccine Surveillance" jelentés adatai a Covid-19 esetekről azt mutatják, hogy a kétszeresen beoltott 40-79 évesek immár elvesztették immunrendszerük képességének 50%-át, és hetente folyamatosan további 5%-ot veszítenek (3,9% és 8,8% között).


Ott már nem mehet 5 kilométernél távolabb az ember a hazától ! Ott már nem mehet senkihez 5-nél több vendég látogatóba! Ott nem vásárolhatnak azt, amit akarnak, mert rendőrök ellenőrzik a vásárlást! Ott már több mint 300 napja kijárási tilalom van, mert 300 nappal ezelőtt találtak 9 úgynevezett koronafertőzött embert. Ott nem mehet ki a polgár szabadon a tengerpartra sem! Hiába tüntetnek a szabadságot követelők! Hiába küzdenek a hazug pandemia ellen! Most újabb törvényt sértő szigorításokra készül az oltásdiktatúra rezsim! Hova tűnt a beach country, a felhőtlenül boldog szabad ausztrál élet ?


Az oltást nem propagáló izraeli orvosok meg az állásukkal játszanak, és aki közülük el meri mondani az oltás veszélyeit például a gyerekekre nézve, azt súlyos szankciókkal büntetik. Lásd Avsalom Karmel kórházi főorvos esetét, vagy Mihal Haran, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező virológiai kutatónő esetét. Orly és Gay ezúttal a natanjai kórház sürgősségi részlegének igazgatóját, dr Shachar főorvost kérdezte meg az orvosokat fenyegető izraeli helyzetről.


Mit tegyenek a németek, ha nincs fűtés, erre az esetre ad tanácsot a német katasztrófavédelem a szolgálatnak a Twitterre feltöltött videójában.


Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.


159 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page