VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (23:22)Fogynak a covidterrorizmus őrületei: Karanténkötelezettség és oltási bárca nélkül lehet újra közlekedni a román-magyar határon

Szerdától karantén nélkül lehet utazni Romániából Magyarországra és Magyarországról Romániába minden magyar, magyar-román, illetve román állampolgár – közölte a kolozsvári magyar főkonzulátus. A diplomáciai képviselet tájékoztatása szerint ezzel visszaállt a koronavírus előtti állapot a határon. Facebook-bejegyzésükben hangsúlyozzák, hogy a határon ugyan nem, de Magyarországon a szolgáltatások igénybevételéhez továbbra is szükség van vagy védettségi igazolványra (plasztikkártya), vagy román oltási igazolásra (papírlap).


Hány beoltott ember halála téríti észre a társadalmat és a kísérletező covid-nácikat!? Újabb vakcina-áldozat: elhunyt egy 19 éves egyetemista, miután megkapta a második adag Moderna oltást

Egy Egyesült Államokbeli egyetemista lánynál a Moderna cég covid19 féle géntechnológiás kísérleti szere olyan szívelváltozásokat okozott, hogy a fiatal lány nem élte ezt túl.


A CDC VAERS 12-17 évesekre vonatkozó legfrissebb hivatalos adatai

A CDC VAERS 12-17 évesekre vonatkozó legfrissebb adatai 7 halálesetet és 271 súlyos mellékhatást tartalmaznak a COVID vakcinákat követően. A CDC által ma közzétett VAERS-adatok szerint 2020. december 14. és 2021. június 11. között a COVID vakcinákat követően valamennyi korcsoportból összesen 358 379 nemkívánatos eseményről érkezett jelentés, köztük 5 993 halálesetről és 29 871 súlyos sérülésről.


A pápa és a miniszterelnök – Felföldi Zoltán írása az Erdély.ma portálnak

Most akkor végül hajlandó Ferenc pápa találkozni Magyarország miniszterelnökével, vagy sem? – teszem fel a kérdést római katolikus magyarként. Vagy a következő propaganda filmjében, aminek lehetne a címe például A pápa és a miniszterelnök, olyan ellenszenves figuraként fogják bemutatni Orbán Viktort – minden valószínűség szerint Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel egyetemben – ahogyan A Két pápa című nagyszerű alkotásban sikerült bemutatni a gyanús körülmények között lemondott (lemondatott?) és a lemondása után évekkel is kiváló szellemi képességekkel bíró XVI. Benedek pápát?


Botrány Münchenben: rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Szijjártó Péter

Szijjártó kijelentette, hogy a bajor hatóságok nem engedélyezték, hogy magyar konzulok jelen legyenek az Allianz Arenánál, a fejleményekről folyamatos tájékoztatást kért a konzulátus munkatársaitól.

"Ez egy példátlan gesztus, negatív értelemben sajnos" - jelentette ki a külügyminiszter, hozzátéve, hogy pont a konzulok azok, akiknek az a munkájuk, hogy a külföldön tartózkodó magyar állampolgároknak szükség esetén segítséget nyújtsanak. Mivel a helyszínen nem lehetnek kinn, Szijjártó a szurkolóknak azt tanácsolta, hívják a müncheni konzulátus számát, amennyiben szükséges. A külügyminiszter beszámolt arról is, hogy ma már több ízben szükségessé vált a konzuli beavatkozás, miután egy 53 magyar szurkolót szállító buszt kétszer is megállítottak, egyszer a német vámhatóság, majd pedig a rendőrség. Csak konzuli közbelépésre engedték tovább az autóbuszt, mintegy 2 órás várakozás után, tette hozzá Szijjártó Péter.


IZRAEL: Megérkezett az új hullám!

Elérte egy újabb járványhullám Izraelt, az oltás ellenére is sokaknak kell orvosi segítség – olvasható az MTI hírében. Tíz fertőzött tizenötnek adja tovább a vírust Izraelben, ahol megjelent a delta variáns is. Az orvosi kezelésre szoruló fertőzöttek 20 százaléka kapott védőoltást korábban. A fertőzési együttható (az úgynevezett reprodukciós ráta) szerdára 1,55-re nőtt, azaz minden 100 fertőzött ember átlagosan 155 embernek adja át a vírust. A hónap elején még 0,87 volt ez a mutató, azaz visszavonulóban volt a járvány. Június második hetében még átlagosan csak 12-en fertőződtek meg naponta, többször napi négy új fertőzöttet találtak. Az orvosi kezelésre szoruló fertőzöttek 20 százaléka megkapta a védőoltást.


Fiatal emberek vérét felhasználni az öregedés lassítására. A Szilícium-völgy biotechnológiai cégei milliárdokat fektetnek az öregedés 'meghackelésébe' – Newsweek.

Újabb valóra vált összeesküvés-elmélet? Fiatal emberek vérét felhasználni az öregedés lassítására. A Szilícium-völgy egyik biotechnológiai cége milliárdokat fektet be az öregedés 'meghackelésébe'. Erről írt a Newsweek. Csak egy kis ízelítőt szerettem volna adni nektek a cikkből, de annyira érdekesnek találtam, hogy a végén az első szótól az utolsóig lefordítottam nektek ezt a hatalmas olvasmányt. (SBG Buddha - VilagHelyzete)
57 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek