top of page

Mindennapi szemezgetésünk – idegennyelvű, külföldi sajtóból is (15:10) 2022.08.04.


Az USA arra figyelmeztet, hogy az új biofegyverek konkrét embereket céloznak. Felhívom a figyelmet még egyszer arra, ami mellett szinte mindenki elment csukott szemmel, hogy a PCR-teszt pont arra tökéletesen megfelel, hogy DNS mintát tudjanak venni az emberektől. Így veszik egyébként, így is vehetik a DNS mintát, orrból, garat nyálkahártyáról pálcával. Majd a PCR-technológia során, sokszorosítással felnagyítják a DNS-ed. Nálunk a rendőrségi nyilvántartásba ezek szerint átpörgetik, és valószínű, mert erre van kereslet, el is tárolják az adataid mellett, az is lehet, hogy már el is adták valamelyik érdeklődőnek, hiszen minden adatunkkal szeretnek kereskedni. Hogy hogy nem, Magyarországon le is ment tévéadásban, hogy kovidtesztek alapján találtak meg bűnözőket.


Mint arról az állami határőrszolgálat tájékoztatója nyomán beszámol a censor.net, a hadiállapot és az általános mozgósítás kihirdetése óta hadköteles ukrán férfiak ezrei próbáltak külföldre szökni. Az információ szerint a határőrök már több mint 6400 hadköteles szökevényt fogtak el. Mintegy 4 ezren akkor buktak le, amikor a zöldhatáron át próbáltak külföldre jutni. A többiek a határátkelőkön különféle trükkökkel kísérleteztek és akadtak fenn az útlevélvizsgálat során. Sokan úgy próbáltak megszökni a katonáskodás elől, hogy az asszonyaik által vezetett járművekben rejtőztek el. Mások pénzért vett fiktív dokumentumokkal igazolták, hogy súlyos betegek, rokkantak vagy épp sokgyermekes családapák. Olyan férfi is akadt, aki a bemutatott orvosi igazolás szerint szülés közben vált alkalmatlanná a katonáskodásra. Megint mások a határőrök megvesztegetésével próbálkoztak. A határőrség 210 ilyen esetet jegyzett fel. A zöldsapkások által visszautasított kenőpénzek összege meghaladja a 3,5 millió hrivnyát. A hatályos törvény értelmében mindezek a próbálkozások bűncselekménynek minősülnek, az elkövetésük miatt már több mint 400 személy ellenében zajlik bűnügyi eljárás, áll a tájékoztatóban. (v)

Danilov arra buzdította az ukrajnai férfiakat, hogy ne próbáljanak a “női szoknyák mögé” bújni. Így kommentálta az ország elnökéhez intézett legújabb petíciót, amelyben azt kérik, hogy engedjék külföldre azokat a férfiakat, akik korlátozottan alkalmasak a szolgálatra, vagy nem rendelkeznek harci tapasztalattal. “Lehet egy alternatíva – kérem, menjenek, segítsenek azokon a srácokon, akik az élvonalban vannak. Nagyon-nagyon sok munka van az országban. Nincs ok arra, hogy egy női szoknya mögé bújva meneküljenek az országból. Segítsenek más módon. Találjanak lehetőséget a segítségnyújtásra. Igazságtalan, amikor a férfiak elkezdenek menekülni az országból a háború alatt. Nem fogadom örömmel” – mondta. Megdorgálva az erősebbik nemet, arra szólította őket, hogy ne keressenek kiskapukat Ukrajna alkotmányában és törvényeiben, ne írogassanak petíciókat. Ha nem a fronton, az országban dolgozva és adózva segítsék az országot és ne külföldön. Volodimir Zelenszkijhez korábban több petíciót is benyújtottak, melyben a hadköteles férfiak külföldre utazásának engedélyezését kérvényezték. Az elnök azonban hangsúlyozta, az állam védelme minden állampolgár kötelessége. (v)


A korábbi német kancellár tárgyalni ment Moszkvába, Zelenszkij ezen kiakadt.


Legalább öt embert megöltek Donyeck városában az ukránok, és hatot megsebesítettek – állítják a szakadár régió tisztviselői. A közösségi médiában közzétett felvételeken szétlőtt, úttesten fekvő holttestek látszódnak, és a járdát is vér borítja.


Közzétette az Amnesty International az ukrajnai háború során elkövetett törvénysértésekkel kapcsolatos következtetéseit. A szervezet megállapította, hogy az ukrán haderő lépései sértik a nemzetközi humanitárius jogot és ezzel veszélyeztetik a civilek életét is.


Nemsokára két újabb, nagyon fontos bástyát szerezhetnek vissza a konzervatív pártok, a készülő változások pedig nagyobb hatással is lehetnek a világpolitika alakulására. Ősszel két országra, Olaszországra és az Egyesült Államokra figyel majd a világ.


Ron DeSantis floridai kormányzó tegnapi sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy szerinte be kell perelni azokat az orvosokat, akik nemváltó műtétet hajtanak végre kiskorúakon. Arra is kitért, hogy az esetek nagy részében a nemi identitászavar úgyis megoldódik, emiatt sem indokoltak az ilyen beavatkozások.


New Jersey-ben találkozott Orbán Viktorral a korábbi amerikai elnök.


A műsorvezető szerint sokkoló, ahogy Magyarországot ábrázolják a nyugati médiában.


"Az Ön legutóbbi műsora sajnos csak egy további bizonyítéka a liberális média erőfeszítéseinek, hogy téves információkat terjesszen hazánkról" - fogalmaz a politikai igazgató.


Klaus Schwab pedig már a nyilvánosság elé kiállva tett egy olyan kijelentést, hogy az autókat és egyéb magántulajdont képező entitásokat kivenné a magánkézből. Ez pedig megint csak a kommunizmust eredményezné majd, és megint csak vér, meg terror útján? Miért? Mert a kommunizmus – bármily szép és nemes is Rousseau és Marx álomvilágképzete – az emberi természettel egyszerűen nem egyeztethető össze. Sajnos, vagy nem sajnos, de ezt ki kell mondani. És hogy mi egyeztethető össze az emberi természettel, miféle rendszer? Hát a kapitalizmus. Még inkább a vadkapitalizmus. David Greaber márpedig azt mondta, hogy a vadkapitalizmus nem fog magától megszelídülni.


Az embriót azért nevezik szintetikusnak, mert megtermékenyített petesejt nélkül alkották meg.


Az IMF sürgette az európai kormányokat, hogy a növekvő energiaköltségeket hárítsák át a fogyasztókra, hogy ösztönözzék az “energiatakarékosságot” és a zöldebb energiára való átállást; ugyanakkor sürgette a legszegényebb háztartások védelmét is.


A Szenátus majdnem egyhangúlag, 95 igen és 1 nem szavazattal elfogadta Finnország és Svédország NATO csatlakozását, ezzel a 30 tagállam közül a 23. lett, amely eddig hivatalosan jóváhagyta a bővítést.


Még ma sem tudjuk mi van például a Modernában! A gyártócég ma is titkolja. ( Luciferaz tudjuk ez a neve, de hogy milyen mérget tartalmaz azt nem pontosan tudjuk.) Ez a kép Svájc és a Moderna cég közti szerződésből való, amely 2020. augusztus 5-én jött létre és idén augusztus 2-án hozta nyilvánosságra a BAG (Svájci Szövetségi Közegészségügyi Hivatal). Mint látjátok kitakarták a Moderna-géninjekció egyik összetevőjét. Vajon miért?… (Bíró Éva)

A gyártók maguk is “vészhelyzeti vakcinának” nevezik az általuk vészhelyzetben forgalmazott kísérleti vakcinákat, melynek nem ismeretesek a jövőbeni mellékhatásai. Ezt hozza le a RAI t két és fél év után, miután már a világ lakosainak több mint a felét rákényszerítették a nem biztonságos, nem hatékony, és semmitől meg nem védő vakcinák felvételére. Az emberek egy része azonnal vagy később beteg lett, egy részük belehalt, más részük örökre betegen, megfertőzve éli az életét. A vakcinagyártók korrekt módon kijelentették, hogy a vészhelyzeti vakcinák bizonyos hosszú távú hatásai jelenleg nem ismertek. Viszont aki ugyanezt mondta, azaz hogy a vészhelyzeti vakcinák hatásaira vonatkozóan több kérdés még tisztázásra vár, azt a média és a köznép, a sötét középkorra hajazó brutalitással kivégezte.


Dr. Wolf Naomi; A tanulmány megállapította, hogy 100 μg abszolút mérgező volt patkányokban, annyira mérgező, hogy beszéltek a szponzorral, a Pfizerrel, és a Pfizer azt mondta nekik, hogy hagyják abba. Amit senki nem mondott az amerikaiaknak, hogy 100 μg az adag a Modernában és 30 μg a felnőttek adagja a Pfizerben. Azt találták, hogy az 50 μg szorongást is okozott, és bejutott a test összes szövetébe, különösen a nyirokba, a lépbe, a mellékvesékbe, a petefészkekbe és a májba. A Pfizer nem talált semmiféle biztonságos mennyiséget, de mégis kiterítették. Kínai tanulmány szerint a Pfizer második adagja annyira megnöveli a szívet, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik, károsítja a májat és citokinvihart okoz.

1 005 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page