top of page

Mindennapi szemezgetésünk – idegennyelvű sajtóból is – (17:41) 2022.04.02.

Az orvosok tudják, miben vesznek részt? Minden rendelő 12 ezer eurót (4,4 millió Ft/hó!) kap pluszban az oltatásért...

Ez a beszélgetés Németországban készült, de vélhetően sok más országban ugyanez zajlik. "Van egy kérdésem: Miért oltanak most az orvosok annak ellenére, hogy régebben mindig az volt mondva, ha az embernek egy fertőzése van, semmi esetre sem szabad oltani? (...) Válasz: "Ez tényleg nagyon egyszerű. Ez az üzletről szól. Azt is elmondom, hogy Baden-Württembergben az orvosi kamara most értesítette ki az orvosi rendelőket, hogy minden rendelő, amelyik az oltást a végtelenségig favorizálja, minden hónapban 12 ezer eurót (4,4 millió Ft/hó!) kap pluszban a többi bevétele mellé. És ezen kívül, minden olyan beteg esetében, aki nem oltatja be magát, bejelentési pénzt kapnak, ami 10 euró. ... Minden informált páciens többet tud, mint az orvosok, akik végrehajtják az intézkedéseket.


Ez már nem konteó! Továbbra sem hisztitek el, hogy ez lesz? Ott üléseznek előttetek! Ott döntenek az üléseken! Téged, titeket meg se kérdeznek! Ezt hagyjátok? Erről szól az új világrend: "A világrend alapja mindig a pénzügyi rendszer. És most röviddel egy alapvető változás előtt állunk. És félreérthetetlenül mondom, hogy röviddel azelőtt állunk, hogy a hagyományos pénzrendszert feladjuk és egy újat vezessünk be. És az új pénzrendszer a Blockchain, ami a gazdaságban minden tranzakció digitális és közel tökéletes nyomonkövethetőségét jelenti. Ez számunkra nagyobb tisztánlátást eredményez, de veszélyezteti is a hatalom-egyensúlyt az állam és a polgárok között. Azt gondolom, hogy ezért szükségünk van egyfajta digitális emberjogi alkotmányra. (...)" (fészbukosok itt olvashatják)


Csökkenti a hadsereg létszámát az USA

Mi lehetne jobb alkalom az Egyesült Államok hadseregének arra, hogy fontolóra vegye létszámának csökkentését, mint a mostani, amikor az Oroszországgal és Kínával szembeni feszültség több évtizedes csúcson van? De pontosan ezt sugallja egy új költségvetési javaslat a Bloomberg új jelentése szerint. Az új javaslat értelmében a hadsereg 20 év után először 1 millió katona alá csökkenne, és az aktív szolgálatot teljesítő hadsereg létszáma 485 000 katonáról 473 000-re csökkenne. Ez a szám a Nemzeti Gárdával és a tartalékos erőkkel együtt 998 500 katonát tesz ki az Egyesült Államokban.A jelentés szerint a Nemzeti Gárda és tartalék létszáma 2023-ban várhatóan 336 000, illetve 189 500 fő marad. Gabe Camarillo, a hadsereg helyettes államtitkára így nyilatkozott: „Minden munkaadónak, beleértve a hadsereget is, jelentős kihívásokkal kell szembenéznie, éppen a szűkös munkaerőpiac miatt, amelyet az egész országban tapasztalunk. Ez sok olyan feltételt teremt, amelyre reagálunk kell.”


Földi László: Üzenet a túloldalnak

Kérem, ne érezzék túlzásnak a fenti mondatokat, hisz egy rossz döntés kellőképpen ki sem fejezi, mit jelent hazánkra nézve, ha olyan képviselők kerülnek kormányzati pozícióba, akik akarva-akaratlanul hozzájárulnak a külföldi érdekek kiszolgálásához, Magyarország elveszejtéséhez.


Aki a népszavazáson érvénytelenül szavaz, az igent mond a gender-kreatív nevelésre

Tisztelt érvénytelenül szavazni akaró honfitársak! Valóban ezt akarnátok? Szerintem nem. Ne vakítson el senkit a pártszimpátia legalább ebben a politikai nézeteken bőven túlmutató kérdésben! Egy biztos, ha »nem«-mel szavazunk, ártani senkinek nem fogunk, de a gyerekeink életében feltartóztathatjuk a nyilvánvalóan káros befolyásokat! Nem mások ellenében, csakis értük!”


Húsz fok alatti lakáshőmérsékletet tanácsol a holland kormány

Így akarnak rezsit csökkenteni. Az átlaghőmérséklet náluk júliusban is csupán 17 °C.


Oroszország szerint csakis a szankciók feloldása után lehetséges az együttműködés az űrben

Az Európai Űrügynökség a múlt hónapban közölte, hogy felfüggesztette az ExoMars orosz-európai programot, és alternatívát keres négy másik programhoz az ukrajnai orosz offenzíva miatt.


Az ukrajnai katonák szétlőttek egy ortodox szent helyet, hogy ráfogják ezt az oroszokra: A görög vasúti dolgozók válaszul megtagadják a NATO tankok szállítását Ukrajna felé (+VIDEÓ)

Mint kiderült az ukrán hadsereg szándékosan lőtte a Szvjatogorszki kolostort, Grad többszöri kilövésű rakétarendszerű tüzérség segítségével, hogy ezt követően az orosz hadsereget vádolja a bűncselekményért és fokozza a feszültséget – ismerte el az orosz haderőknek magát megadó Denis Nuryga, az Aidar neonáci zászlóalj őrmestere.


Amerikai ortodox rabbik az LMBT-tartalom növelése miatt támadják a Disney-t

A Disney vezérigazgatója nemrég ígéretet tett arra, hogy több LMBT-tartalmat fognak készíteni, kifejezetten a legfiatalabbak számára.


Miért támogatja az orosz egyház Putyin háborúját?

Az egyház jelenlegi támogatása a Kreml irányába tudatos döntés, amelyet meg kell érteni - véli Scott Kenworthy, a Miami Egyetem összehasonlító vallástudományi professzora.


Adagolni kell majd a földgázt Európában ha leállnak az orosz szállítások

Ha Oroszország elzárja a gázcsapot, akkor Európának hiánygazdasági intézkedéseket kell majd bevezetnie néhány termelőipari ágazatban.


VÁLASZTÁS A GLOBALISTA ÁRMÁNY ÉS A VALÓDI ELLENZÉK KÖZÖTT

A döntés most a te kezedben van.Kaczynski: Folytatódni fog a visegrádi együttműködés

Lengyelország semmiképpen sem szakítja meg kapcsolatait Magyarországgal, és folytatódni fog a visegrádi együttműködés is - hangsúlyozta Jaroslaw Kacznyski lengyel kormányfőhelyettes.
460 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page