top of page

Mindennapi szemezgetésünk – idegennyelvű, külföldi sajtóból is (11:53) 2022.07.23.


Nógrádi György volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége hétfőn. A biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfontosabb fejleményeket elemezte. Éjjel jöttem vissza Münchenből, katasztrofális a hangulat annyira félnek az emberek. Olyan szállodát kerestek nekünk, ahol hűs a levegő, mert a légkondit bekapcsolni már tilos” – mondta Nógrádi a műsor elején. A biztonságpolitikai szakértő szerint Zelenszkij napi nyilatkozatai kontraproduktívak, nem éri el azokat a hatásokat, amiket szán nekik. Szóba került Ljubov Nepop minapi nyilatkozata, miszerint az oroszok nem állnak meg, és Magyarország lesz a következő. Erről Nógrádi annyit mondott: Baromság! A szakértő úgy véli, az ukránok szerint Oroszország az egyes, Magyarország a kettes számú főellenség. (v)


Guy Verhofstadt szerint Orbán vétója miatt nem lehet megállítani a háborút. Szerinte „ha együtt, EU-ként szállnánk szembe Putyinnal, senki sem lenne kicsi és kiszolgáltatott”. Mindezek előtt utalást tett arra is, hogy kívánatos lenne az uniós vétójog megszüntetésére is. A belga politikus ismét kikelt magából, s a Twitteren azt írta: Az összes szabad intézmény felszámolása és az összes független hang elhallgatása után Magyarországon Orbán következő terve a demokrácia lerombolása Európában. Végre vajon mindenki rájön, hogy mekkora fenyegetést is jelent számunkra?” tette fel a kérdést Verhofstadt. (v)

Franz Béla kőrösmezői ökoaktivista kedden, közösségi oldalán tett közzé egy lesújtó videót arról, hogy alig csepeg a víz a kifolyóból a Tisza forrásánál. „Valami elromlott, esetleg elzárták a csapot” – írta bejegyzésében az ökoaktivista. A forrás vize a kőedényből kicsordulva eltűnik a sűrű bozótban, és 53 kilométeres útjára indul a Fekete-Tisza, majd Rahó alatt összefolyik a Fehér-Tiszával. Az igazi folyó, a Szőke Tisza itt veszi kezdetét. A két ág összefolyásával keletkező folyó közel ezer kilométeres (962 km) útja során érinti Romániát, Magyarországot, Szlovákiát és Szerbia területén, a Vajdaság közepén, Titelnél torkollik a Dunába. (v)

Az AFP hírügynökség jelentése szerint az Európai Unió arra készül, hogy a Moszkva elleni szankciókkal szemben olyan kivételeket tegyen, amelyek egy dokumentum szerint feloldanák az orosz bankok élelmiszer- és műtrágya-kereskedelemmel kapcsolatos tiltásait. A tagországok „teljesen nyilvánvalóvá akarják tenni, hogy a szankciók nem akadályoznák az Oroszországból vagy Ukrajnából érkező gabona útját” – mondta egy névtelenséget kérő EU-diplomata az AFP-nek. Az EU javaslata annak a legutóbbi szankciófrissítésének a része, amelyről tárgyalnak a tagállamok. A hatálybalépése egyhangú jóváhagyás után történhet meg. (v)Szakadás előtt a római katolikus egyház, majdnem 400 000 ember hagyta el a német katolikus egyházat 2021-ben. Erről és Erdő Péter lehetséges pápaságáról beszélgettünk Wildmann János római katolikus teológussal.

Alkotmánybírósághoz fordul a Mi Hazánk a katatörvény módosítása miatt. A sajtótájékoztatót tartja Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.


A kínai kormány tankokkal védi a bankokat a QR kód égisze alatt kirabolt emberekről, akiktől elvették a pénzüket.


1. A „Majom bárónő”: JANE GOODALL, aki nagy állatbarátnak álcázva az emberiség kiirtását reklámozza évek óta

A Schumacher vezetéknevet viselő nőszemély tehát meghozott egy olyan döntést, hogy alárendeli testét egy olyan elektronikai rendszernek, amely egész életében már ellenőrzés alatt fogja tartani. Feladta a teljes integritását ezzel a döntéssel, amelynek értelmében ő vagy nem kér abból és az őt megillető alapvető emberi jogokból, vagy pedig nagyon is kérne, csak éppen a szellemi állapota vagy egyéb más okok miatt nem volt tisztában azzal, hogy minek is veti alá testét és lelkét egészen pontosan. Nem egészen evidens ez még a bőséges információk ellenére sem, amit elénk tárt a média. Bárki ugyanis, aki aláveti magát a szóban forgó „operációnak” és csipet operáltat a bőre alá, egyetlen pillanat alatt lenullázhatják a bankszámláját. De ezenfelül még az életét is elvehetik akár, hogyha erre lehetőséget ad az technika, amellyel rendelkezik a csip.


A City University of New York szélsőséges hallgatói olyan programokat akarnak szervezni, amelyeken a zsidók “elfelejtik” a cionizmust.


A földalatti zsidó szervezet a King David hotelnél történt robbantás előtt háromszor odatelefonált, de nem hittek nekik, ezért az épületet sem ürítették ki.


Trump egykori ENSZ-nagykövete egy keresztény cionista konferencián mondott beszédet, amelyben utalt arra, hogy indul az elnökválasztáson.Biztosak vagyunk benne: A koronavallás, az oltásfétis követőit ez a hír sem fogja hitükből kirobbantani.


Be kellene látni, hogy az LMBTQ-propaganda egy káros, társadalom- és családellenes ideológia. A szexuális deviancia egy természetellenes biológiai zsákutca – nyilatkozta lapunknak Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője.


Amióta Oroszország megszállta Ukrajnát, a nyugati országok elárasztották Ukrajnát fegyverekkel. Annak ellenére, hogy Oroszország többször is figyelmeztetett a drasztikus következményekre, a NATO továbbra is a konfrontáció irányába tart, és ezzel elfogadja egy harmadik világháború lehetőségét. Elképzelhető, hogy a közvetlen konfrontáció akár szándékos is lehet? Tekintse meg Martin Armstrong pénzügyi és geopolitikai szakértő értékelését.


Az izraeli oltáskritikusok kampánya miatt az elmúlt évben csökkent a beoltott csecsemők száma! Ez azt jelenti megértették a fiatal szülők, hogy kísérleteznek a csecsemőikkel, és beláthatatlan következménye lesz a kísérleti génmodositó vakcináknak a csecsemőik egészségére.


A Pfizer nagy pénzeket fizet ezért Izrael államának. A kísérleti alanyok nem kapnak semmit. Sajnos áprilisban e csecsemő kísérlet be is indult, és neten terjedő hírek bizony igazolták azokat az orvosokat, akik az oltás veszélyes voltára figyelmeztették az izraeli szülőket. Mégis voltak bőven szülők, akik biztos ami biztos beoltatták csecsemőket a génmódosító szörnyen veszélyes anyaggal. Gál Shalev, aki három éve tanulmányozza a génmódosító kísérleti oltások által okozott halálos esetek és megbetegedések tízezreit a következőket írta:

Legalább egy fronton győzelmet mutathatunk fel. Minél kevesebb oltást adnak a csecsemőknek, annál kevesebb lesz a beteg a csecsemők között és sokkal kisebb lesz az izraeli társadalmon belüli fertőzöttség is. Azok, akik mélységében tanulmányozzák ezt a témát , könnyedén rájönnek, hogy nincs effektív oltás, nincs biztos oltás. Az egész egy nagy csalás !
620 megtekintés

header.all-comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page