VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Nobel-díjas tudós: A Covid oltóanyag változatokat hoz létre. Az oltási görbét követi a halálozási...
Luc Montagnier professzor szerint a járványügyi szakemberek tudnak, a jelenségről, amelyet „antitestfüggő fokozódásnak” (ADE) neveznek, de „hallgatnak” róla. Bár köztudomású, hogy a vírusok mutálódnak és változatokat hoznak létre, Luc Montagnier francia virológus, Nobel-díjas tudós azt állítja, hogy „az oltás hozza létre a változatokat”.


A 2008-ban Nobel-díjjal kitüntetett tudós heves megjegyzéseket tett a Hold-Up Media riporterével, Pierre Barnérias-val e hónap elején folytatott hosszasabb beszélgetés részeként. A felvételt kizárólag a RAIR Foundation USA számára fordították le, és igencsak elítélő az ügyrendtől vezérelt baloldali hatalmi berendezkedésre nézve.

Miképp erről tavaly áprilisban a RAIR-on beszámoltunk, Montagnier professzor meggyőző érvekkel bizonyította, hogy a koronavírust laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira megbotránkoztatták a baloldali hatalmi rendet, hogy megpróbálták agresszívan hitelteleníteni kijelentését. Most a média visszakozik, miután neves tudósok további vizsgálatokat követelnek a koronavírus eredetével kapcsolatosan.


Az oltások hozzák létre az új vírusváltozatokat


Montagnier professzor „elfogadhatatlan hibának“ nevezte a koronavírus elleni oltási programot. A tömeges oltás „tudományos és orvosi hiba is“ – mondta. „Ez elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek majd igazolják ezt, mert az oltás hozza létre a vírusváltozatokat." – folytatta Luc Montagnier professzor.


Antitestfüggő fokozódás