VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Nobel-díjas tudós: A Covid oltóanyag változatokat hoz létre. Az oltási görbét követi a halálozási...
Luc Montagnier professzor szerint a járványügyi szakemberek tudnak, a jelenségről, amelyet „antitestfüggő fokozódásnak” (ADE) neveznek, de „hallgatnak” róla. Bár köztudomású, hogy a vírusok mutálódnak és változatokat hoznak létre, Luc Montagnier francia virológus, Nobel-díjas tudós azt állítja, hogy „az oltás hozza létre a változatokat”.


A 2008-ban Nobel-díjjal kitüntetett tudós heves megjegyzéseket tett a Hold-Up Media riporterével, Pierre Barnérias-val e hónap elején folytatott hosszasabb beszélgetés részeként. A felvételt kizárólag a RAIR Foundation USA számára fordították le, és igencsak elítélő az ügyrendtől vezérelt baloldali hatalmi berendezkedésre nézve.

Miképp erről tavaly áprilisban a RAIR-on beszámoltunk, Montagnier professzor meggyőző érvekkel bizonyította, hogy a koronavírust laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira megbotránkoztatták a baloldali hatalmi rendet, hogy megpróbálták agresszívan hitelteleníteni kijelentését. Most a média visszakozik, miután neves tudósok további vizsgálatokat követelnek a koronavírus eredetével kapcsolatosan.


Az oltások hozzák létre az új vírusváltozatokat


Montagnier professzor „elfogadhatatlan hibának“ nevezte a koronavírus elleni oltási programot. A tömeges oltás „tudományos és orvosi hiba is“ – mondta. „Ez elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek majd igazolják ezt, mert az oltás hozza létre a vírusváltozatokat." – folytatta Luc Montagnier professzor.


Antitestfüggő fokozódás


Montagnier professzor elmondta, hogy a járványügyi szakemberek tudnak az „antitest-függő fokozódásnak” (ADE – Antibody-Dependent Enhancement) nevezett jelenségről, de „hallgatnak” róla. Azok a cikkek, amelyek szóba hozzák az ADE-t, elvetik a Montagnier professzor kifejezte aggodalmakat. „A tudósok szerint az ADE a COVID-19 vakcinák esetében egyáltalán nem ügy" – jelentette ki márciusban a Medpage Today egyik cikke.

Montagnier professzor kifejtette, hogy „mindegyik országban” megfigyelhető ez a tendencia, „az oltási görbét követi a halálozási görbe”

A Nobel-díjas orvos álláspontját hangsúlyozza számtalan európai orvos az Európai Gyógyszerügynökségnek elküldött nyilvános levélben közzétett információkban is. A levélben közölt megállapítás szerint „számos arról szóló médiabeszámoló érkezett a világ minden tájáról, hogy a COVID-19 lecsapott az idősek otthonában a lakók beoltását követő napokon belül”

E hónap elején a RAIR beszámolt Christine Rouzioux francia virológus nyilatkozatáról: "...az új megbetegedések száma növekszik a 'Montpellier-i, a Sarte-i, a reimsi, a moselle-i idősotthonok beoltott betegeinek körében...".

Luc Montagnier professzor azt is elmondta, hogy saját kísérleteket végez azokkal, akik megfertőződtek a koronavírustól, miután beoltották őket. „Megmutatom, hogy bennük olyan változatokat jönnek létre, amelyek ellenállnak az oltóanyagnak” – mondta.


Nézze meg a videót (az alábbiakban átírva):(A kérdések félkövérrel vannak szedve)


Ha megnézzük a WHO görbéjét, az oltások kezdete, január óta ugrásszerűen megnőtt az új fertőzéseket (fertőződéseket) mutató görbe, a halálesetekkel együtt.

Különösen a fiatalok körében.

— Igen. Trombózisban stb.


Hogyan vélekedik a tömeges oltási programról? A tömeges oltásról olyan kezelésekkel összehasonlítva, amelyek működnek és nem drágák.


— Ez óriási hiba, nem igaz? Tudományos és orvosi hiba is. Ez elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek igazolják majd ezt, mert az oltás hozza létre a változatokat.

— A kínai vírus ellen vannak antitestek, amelyeket a vakcina hoz létre. Mit csinál a vírus? Elpusztul vagy más megoldást talál?

— Az új variánsok az oltás termékei, annak eredményeként jönnek létre. Láthatja, hogy minden országban ugyanaz a helyzet: az oltás görbéjét követi a halálozások görbéje.

— Közelről követem ezt az ügyet, és kísérleteket végzek az intézetben olyan betegekkel, akik a korona-oltás után megbetegedtek. Megmutatom, hogy olyan változatokat hoznak létre, amelyek ellenállnak az oltásnak.


Kell oltani egy világjárvány idején?

— Ez borzasztó!

— Hallgatnak... ezt sokan tudják, a járványügyi szakemberek is tudják.

— A vírus [valószínűleg szótévesztés: az okfejtés értelme szerint: az oltás] által termelt antitestek teszik lehetővé, hogy a fertőzés megerősödjön.

— Ezt nevezzük antitestfüggő erősödésnek, ez pedig azt jelenti, hogy az antitestek kedveznek egy bizonyos fertőzésnek. Az antitest kötődik a vírushoz, annak attól a pillanattól kezdve megvannak a receptorai, az antitestei, ott van a falósejtekben stb.

— Az antitest böki a vírust, és nem véletlenül, hanem ama tény miatt, hogy a vírusok kapcsolódnak az antitestekhez.

— Egyértelmű, hogy az új variánsok a védőoltás következtében az antitestek közvetítette szelekcióban jönnek létre. Világos?


(Szilaj Csikó-fordítás)


Eredeti cikk:

(RAIR Foundation: Bombshell: Nobel Prize Winner Reveals Covid Vaccine is 'Creating Variants') 

Tovább a cikkhez