top of page

Ögye mög a fene! (Magyaródy Szabolcs jegyzete)


Magyaródy Szabolcs
A kép forrása: itt.
A török, szír földrengés károk enyhítésére a mi ami barátaink nagylelkűen felajánlottak százmillió dollárt. Ez a nevetséges összeg a helyi viszonyok, árak szerint kb. ötszáz (500) lakás, ház felépítésére lesz elég, ha nem lopnak el túlságosan sokat a helyiek... Persze a lakások berendezése is sokba fog kerülni. De egy gumimatracon és hálózsákban is lehet aludni, nem igaz? Alig használt konzervdobozban is lehet főzni, de még egy kanál is elég az étkezéshez. Ha nem telik padlóra, a betonon tüzet is lehet rakni a konyhában.

Persze sokkal fontosabb, humanitárius dolgok is vannak a világon, például az ukrán-USA-orosz háború. Arra sok-sok milliárd dollárt áldozott a Nyugat. Napjainkban a félig-meddig a levegővel kezet fogó társaságban vidáman, önfeledten szellentő elnök tegnap megint bedobott félmilliárd dollárt a péniszzongorista hintáslegény bőrének mentésére. Ezekből az hihetetlenül sok pénzekből tönkre lehet tenni Európát, férfiak (apák, házastársak, szülőket eltartók) százezreit lehet megölni, nyomorékká tenni, fél országot elpusztítani, százmilliókat nyomorba taszítani.


Látjuk, Európát olcsón megvásárolható, zsarolható politikusok vezetik a pokol tornáca felé, s csak egyetlen problémájuk van, az egyetlen európai államférfi, a magyar miniszterelnök elpusztítása.


Hogy is mondta Durbints sógor? Ögye mög a fene!
495 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page