top of page

Olaszország polgárháború előtt áll, a védőoltások mindenki számára kötelezőek

Úgy tűnik, hogy egy újabb összeesküvés elmélet válik valóra.

Már régen mondom, hogy a biológiai és vegyi fegyverek katonai laboratóriumaiban létrehozott, majd szándékosan szabadon engedett covid-19 vírus a világot túszul ejtő dúsgazdag pszichopaták eszköze az egyközpontú globális diktatúra létrehozására.

Mario Draghi jelenleg az Olasz Köztársaság miniszterelnöke. De senki sem választotta meg, ugyanis a legutóbbi kormányválság után nem volt parlamenti választás Olaszországban. Őt a pénzügyi világ-elit egyszerűen kinevezte miniszterelnöknek. Miként korábban Emmanuel Macront, Angela Merkelt, Pedro Sanchezt vagy éppen Ursula von der Leyent. Ennyit az Európai Unió demokráciájáról.

Korábban Draghi a Goldman Sachs-nál dolgozott 2002-2005-ig, majd kinevezték az Olasz Nemzeti Bank elnökének, ahol 2011 októberéig volt állásban, amikor az Európai Központi Bank elnökévé tették a gazdái. 2014-ben a Forbes a világ 8. legnagyobb befolyással rendelkező személyeként listázta. 2015-ben pedig a Fortune magazin a világ második legnagyobb vezetőjének nevezte. (Wikipédia)

Mindebből teljesen nyilvánvaló, hogy Draghi kiknek a vazallusa.

Olaszország polgárháború előtt áll, mivel a miniszterelnök elrendeli, hogy a védőoltások mindenki számára kötelezőek legyenek.

Az olasz alkotmány, megsértve az Európai Nemzetek Emberi Jogi Chartáját, az ENSZ Emberi Jogi Chartáját, valamint minden orvosi, tudományos és vallási erkölcsi normát, jóváhagyta Mario Draghi kormányának közigazgatási rendeletének törvénybe való átültetését.

Ezzel megkezdődik Olaszországban az egészségügyi diktatúra.

Ez a diktatórikus rendelet a Olaszország minden lakosát kötelezi az oltásra, tekintet nélkül bármilyen vallási vagy lelkiismereti álláspontra.

Aki ezt megtagadja, az nem kaphat orvosi segítséget, egyetlen kórházban, klinikán, állami és magán kórházban sem. Hiába olasz állampolgár, hiába fizette egy életen át az adót.

Itt egy közvetlen forrás az Olasz Közlönyhöz, az Olasz Köztársaság hivatalos kiadványához a törvényekkel kapcsolatban. A 2021. április 1-jei rendeletet a parlament múlt heti szavazásán "törvénnyé" alakították át. A kulcsszöveg az 5. cikkben található, ahol bárki, aki "természetes képességeinek pillanatnyi használatán kívülinek" minősül – azaz alszik –, beoltható az egészségügyi személyzet által, mert a beleegyezését adja.


Ez barbárság!


A Draghi-kormány kiszámított lépésekkel halad előre a tömeges oltási programjával. Már az elmúlt hetekben is láttunk politikai másként gondolkodókat, akiket megfenyegettek vagy elmegyógyintézetbe vittek, mert nem voltak hajlandók eleget tenni az egészségügyi diktátum rendeleteinek. Most minden ellenállás erőszakosnak minősülhet, az erőszakot az elmebaj jelének tekintik, az elmebaj pedig a "nem természetes képességek birtoklásának" jele, és az ajtó nyitva áll az oltás előtt!

Személyesen ismerek több szegény embert, akiket köteleznek arra, hogy beoltassák magukat, hogy továbbra is kaphassanak segélyt. Bár ez túlmegy a törvény betűjén, valójában Olaszországban már most is törvénytelen állapotok uralkodnak. Most minden igazságtalanságot a járvány okán fognak elkövetni.

De a 44/2021 jóváhagyásával a "Zöld útlevél" korábbi jóváhagyása, mint az Olaszország bármely két régiója közötti utazás vagy a közszállások igénybevételének feltétele, az oltást a normális élet gyakorlati követelményévé teszi, új veszélyt jelent. A megfelelés megtagadása most már "legális" módot ad az oltás kikényszerítésére.


Számos ellenzéki csoport az előző hetekben és hónapokban kijelentette, hogy ha a Draghi kormány megteszi ezt a lépést, akkor fegyveres konfliktust hirdetnek a kormány ellen.

Hogy most kitör-e a polgárháború Olaszországban, azt csak Isten tudja, de valóban egy ilyen lépéssel az olasz diktatúra hadat üzent a népének: kiirtó háborút, népirtó háborút, a kereszténység ellen, háborút minden emberi élet elpusztítására az egykori köztársaság területén.Az előttünk álló napok sötétséggel és konfliktusokkal teli napok. Kérem imáitokat a Győzelmes Szűzanyához az olasz népért!
Hal Turner Radio Show,  május 28, 2021
BY: Alexis Bugnolo
Az alábbiak szerint tájékoztattak minket:
"Az Európa Tanács 15212-es dokumentuma az oltásokról A határozatot 2021. január 27-én szavazták meg. A 7.3.1. pont szerint az oltás NEM kötelező, a 7.3.2. pont pedig biztosítja a megkülönböztetés mentességet azoknak, akik nem akarnak oltást kapni.
 Az összes uniós ország tagja a COE-nek, amely az Emberi Jogok Európai Bíróságának irányító szerve.
Nézze meg a https://pace.coe.int/en/files/29004/html oldalon.
Draghi nem kényszeríthet, mivel ezt a döntést az ellene szóló határozatot már meghozta az EUB közgyűlése. 115 igen, 2 nem és 13 tartózkodás mellett.
- https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/italy-facing-civil-war-as-prime-minister-orders-vaccines-to-be-mandatory-for-all
- https://besthirdetes.hu/tudasfa/olaszorszag-polgarhaboru-elott-all-a-vedooltasok-mindenki-szamara-kotelezoek.html 

Nem lehet kétséges, hogy ami most Olaszországban folyik, az nem más, mint egy európai demokrácia népességének a szondázása abból a célból, hogyan reagál a diktatúra bevezetésére.

 

Forrás:


261 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page