VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Olaszország polgárháború előtt áll, a védőoltások mindenki számára kötelezőek

Úgy tűnik, hogy egy újabb összeesküvés elmélet válik valóra.

Már régen mondom, hogy a biológiai és vegyi fegyverek katonai laboratóriumaiban létrehozott, majd szándékosan szabadon engedett covid-19 vírus a világot túszul ejtő dúsgazdag pszichopaták eszköze az egyközpontú globális diktatúra létrehozására.

Mario Draghi jelenleg az Olasz Köztársaság miniszterelnöke. De senki sem választotta meg, ugyanis a legutóbbi kormányválság után nem volt parlamenti választás Olaszországban. Őt a pénzügyi világ-elit egyszerűen kinevezte miniszterelnöknek. Miként korábban Emmanuel Macront, Angela Merkelt, Pedro Sanchezt vagy éppen Ursula von der Leyent. Ennyit az Európai Unió demokráciájáról.

Korábban Draghi a Goldman Sachs-nál dolgozott 2002-2005-ig, majd kinevezték az Olasz Nemzeti Bank elnökének, ahol 2011 októberéig volt állásban, amikor az Európai Központi Bank elnökévé tették a gazdái. 2014-ben a Forbes a világ 8. legnagyobb befolyással rendelkező személyeként listázta. 2015-ben pedig a Fortune magazin a világ második legnagyobb vezetőjének nevezte. (Wikipédia)

Mindebből teljesen nyilvánvaló, hogy Draghi kiknek a vazallusa.

Olaszország polgárháború előtt áll, mivel a miniszterelnök elrendeli, hogy a védőoltások mindenki számára kötelezőek legyenek.

Az olasz alkotmány, megsértve az Európai Nemzetek Emberi Jogi Chartáját, az ENSZ Emberi Jogi Chartáját, valamint minden orvosi, tudományos és vallási erkölcsi normát, jóváhagyta Mario Draghi kormányának közigazgatási rendeletének törvénybe való átültetését.