top of page

Pfizer-bűnözés: Kómában a thaiföldi királyi hercegnő a kovidos oltóanyag-erősítő után

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


"December 15-én, körülbelül három héttel a harmadik Pfizer emlékeztető oltása után Bajrakitiyabha Narendira Debyavati hercegnő szívproblémákkal összeesett és kómába esett.


A 44 éves thaiföldi király legidősebb lánya és valószínűsíthető trónörökös a jelentések szerint kiváló egészségnek örvendett az oltás és az összeomlás előtt, miközben a kutyáit edzette.

A média úgy tűnt, hogy általában elvesztette érdeklődését egy január 9-i frissítés után, amelyben arról számoltak be, hogy a hercegnő továbbra is kómában van, és a palota szerint most 'súlyos szívritmuszavart diagnosztizáltak, amely egy mikoplazma fertőzést követő gyulladásból ered'.

Az egyik hatóság nemrégiben azt állította, hogy Thaiföld arra készül, hogy a Pfizer vakcinára vonatkozó szerződéseit 'semmisnek' nyilvánítja, és kártérítésre szólítja fel a vakcinagyártót.


A médiában a propagandisták túlzásba vitték az ilyen hírek lejáratását, és azt állították, hogy 'nincs bizonyíték' arra, hogy az oltóanyagnak köze lenne a hercegnő hirtelen megbetegedéséhez (anélkül, hogy megemlítették volna, hogy az oltóanyagot felmentő bizonyítékok sincsenek).


A Google és más nagy technológiai cégek, valamint 'tényellenőrzőik' az oltóanyag-ipar érdekei nevében ismételten dezinformációt terjesztettek és cenzúrázták a Coviddal és az oltóanyagokkal kapcsolatos pontos információkat. (Sheryl Attikson)

 

"A jelenlegi király, Rama X egyik lánya összeesett és kómában van... 23 napon belül a harmadik lövés után 44 éves, soha nem volt komolyan beteg, összeesett és most kómában van.


A diagnózis, amit a hatóságok és az egyetem állítottak fel, annyira nevetséges – állítólag egy bakteriális fertőzése van, ami soha nem fogja megtenni azt, amitől szenvedett.


Ezért elszántak vagyunk, és a thaiföldi aktivisták, akik már sok-sok hónapja foglalkoznak ezzel – nagyszerű srácok, a bangkoki egyetem egyik professzora is, ő felvette a kapcsolatot a királyi családdal, és információkat küldünk a királyi családnak, hogy figyelmeztessük őket arra, hogy minden valószínűség szerint a hercegnő ennek a szúrásnak az áldozataként szenved, ahogyan oly sokan szenvednek szerte a világon." Sucharit Bhakdi, a németországi Mainz-i Egyetem mikrobiológus professzora.

 

A thaiföldi tisztviselők felveszik a kesztyűt a Pfizer Bio N Tech ellen, és a világon elsőként érvényteleníthetik a kormány és a Pfizer közötti szerződéseket.


Ami azt jelentené, hogy a Pfizer-nek dollármilliárdokat kellene visszafizetnie a thai népnek adott szúrásaik miatt.Prof. Michel Chossudovsky megjegyzése


Gondolataink a thaiföldi Bajrakitiyabha hercegnővel vannak.


Alaposan át kell gondolni Thaiföld azon döntését, hogy hatályon kívül helyezi a Pfizerrel fennálló szerződéses kapcsolatát. Amivel a Pfizer részéről szemben állunk, az egy világszerte alkalmazott bűncselekmény.

A Thai Királyi Kormánynak "érvénytelenítenie" kellene a Pfizerrel kötött szerződéseit, miközben hivatalos büntetőjogi eljárást kellene fontolóra vennie a Pfizer ellen (amely egyébként már büntetett előéletű az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumánál csalárd marketing miatt) (2009).

Már nem a "csalárd marketing" területén vagyunk.


A vakcina 2020 december közepén került forgalomba.

A Pfizer által az információszabadság alapján 2021 októberében közzétett bizalmas jelentés a 2020. december közepétől 2021. február végéig rögzített adatok alapján egyértelműen megerősíti, hogy a vakcina mérgező anyag, amely halálozást és megbetegedést eredményez.

A jelentés, amely most már nyilvános, a Thai Királyi Kormánynak konzultálnia kell vele:


"A Pfizerhez már több mint 1200 jelentés érkezett állítólag a vakcina által okozott halálesetekről és több tízezer bejelentett mellékhatásról, köztük 270 terhességből 23 esetben spontán vetélésről és több mint 2000 szívbetegségről szóló jelentésről."


A bizonyítékok elsöprőek. A 2020. december közepétől 2021. február végéig összegyűjtött adatok egyértelműen megerősítik az "emberölést". Ezen bizonyítékok alapján a Pfizer-nek kötelessége volt azonnal törölni és visszavonni a "vakcinát".

A Pfizer által a Covid-19 vakcina 2021. február 28-án túli világméretű forgalmazása már nem "emberölés". A gyilkosság, szemben az emberöléssel, "bűncselekményi szándékot" feltételez.

A Pfizer Covid-19 vakcinája bűncselekménynek minősül. Jogi szempontból ez egy "gyilkossági cselekmény", amelyet világszerte 8 milliárd emberre alkalmaznak. Ez egy több milliárd dolláros projekt.


Amit a Pfizer "bizalmas" jelentése tartalmaz, az részletes bizonyíték a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól.


Ezek a kendőzetlen adatok felhasználhatók a Pfizerrel való szembesítésre, valamint a Pfizer elleni büntetőjogi eljárások megfogalmazására.
1 198 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page