top of page

Pfizer, Fauci, Biden hazudott az „oltó”-anyagokról. Nürnberg II.-t most! (Ben Barte jegyzete)


Eredeti cikk:

By Ben Bartee - October 17, 2022

Schiller Mária küldeménye

A COVID igazság csepegtetve és csepegtetve szivárog ki. Az utóbbi időben nem tudósítottam minden szivárgásról, mert ez kimerítő és demoralizáló.


Őszintén szólva, szinte mindenki, aki képes volt racionálisan gondolkodni ebben a kérdésben, már régen átállt a Vaxx csapatból. A "normálisok", akik még mindig eszüket vesztve szúratják magukat, nagyrészt képtelenek vagy nem hajlandók felfogni az ellenük a Közegészségügy nevében elkövetett bűnöket.


A hazugságok kimerítőek. A COVID-propagandára visszavágni olyan, mintha a kényszeres hazudozó anyósoddal próbálnál vitatkozni. Ha sarokba szorítasz egy hazugságot, ő átcsúszik a hálón, és nem korlátozzák a fizika törvényei, amelyek a becsületes embereket korlátozzák. A további hazugságok egy véget nem érő "Vakond-játék"-hoz vezetnek. Végül a posztmodern lefolyó körbe-körbe jár, mígnem puszta elkeseredésedben feladod. Semmit sem sikerült megoldani, és már csak egy italra van szüksége, hogy kikapcsolódjon, miután hiábavalóan sok mentális valutát költött arra, hogy egy hazugnak elnézést adjon egy apróságokon alapuló értelmetlen csetepatéért.Sajnos, ha van egy felfedezés, amely felrázhatja a COVID-osokat a kómából, akkor az a következő:

a Pfizer egyik vezetője, akit az Európai Parlamentben kérdeztek ki, nemrég bevallotta a szörnyű igazságot: a Pfizer kísérleteiben nem vizsgálták a vírusátvitelt.

Rob Roos holland európai parlamenti képviselő: "A Pfizer Covid vakcináját tesztelték-e a vírus átvitelének megállítására, mielőtt forgalomba került volna? Ha nem, kérem, mondja meg világosan. Ha igen, hajlandóak megosztani az adatokat a bizottsággal?"

Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke: "A kérdéssel kapcsolatban, hogy tudtunk-e az immunizáció [sic] megállításáról, mielőtt forgalomba került volna? Nem. Uh, ezek, um, tudja, tényleg a tudomány sebességével kellett haladnunk, hogy valóban megértsük, mi történik a piacon, és ebből a szempontból mindent meg kellett tennünk, ami kockázatos".

Egyenesen a ló szájából. Semmi kitérő vagy alternatív magyarázat nem lehetséges. Semmiféle hadova nem tudja ezt a szellemet visszatenni a palackba.


"A The Science© sebességével haladva", ahogy a vezető fogalmazott, a Pfizer kihagyta a klinikai vizsgálat teljes átviteli aspektusát, feltehetően azért, mert a vállalat tudta, hogy a termékük nem működik. Aztán bevetette az olyan kegyenceit, mint Warlord Fauci és Dark Brandon, hogy hazudjanak erről az egész világnak.

"Nem fogod elkapni a COVID-ot, ha megkapod ezeket az oltásokat." – Joe Biden, 2021. július 21."A vakcinázott emberek nem betegszenek meg... nem terjesztik a vírust." – CDC igazgatója, Rochelle Walensky, 2021. március 29.


"Ha az emberek beoltatják magukat, biztosak lehetnek abban, hogy nem fertőződnek meg." – NIAID igazgató Anthony Fauci 2021. május 17., 2021. május 17.


Átkozott hazugságok, mindegyikük.

Az "oltáshezitálókat", vagy "oltáselleneseket", ahogyan kevésbé jóindulatúan nevezték őket időnként, "antiszociális", karmos szörnyetegeknek bélyegezték, akik meg fogják ölni a nagymamáikat.


Az oltási kötelezettség és az oltási útlevelek egész indoklása valójában a "társadalmi felelősség" szempontja volt, amely azon a mára már megcáfolt állításon alapult, hogy az oltások megállítják a fertőzés terjedését.Összefoglalva: A Pfizer megkerülte az alapvető vizsgálati protokollokat, amelyeken a történelem minden más vakcina átesett, majd egzisztenciális terrorral manipulálta a nyilvánosságot, hogy az átvitel megállítására vonatkozó hamis állításokon alapuló, minden bizonyítékot nélkülöző termékét bevegye.

Így működik a Science©.


 

Mellékesen itt van egy alapvetőbb kérdés, amely a COVID-on kívül is számos más összefüggésben is alkalmazható: mi a fenéért fogadna el bárki komolyan egészségügyi tanácsokat egy ilyen lénytől?


Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke


Vagy ettől:


Rachel L. Levine admirális, egészségügyért felelős helyettes államtitkár


Ezek az emberek a szó semmilyen értelmében nem egészségesek – sem fizikailag, sem szellemileg, sem lelkileg. Nincs erkölcsi felhatalmazásuk arra, hogy leereszkedjenek önökhöz azzal kapcsolatban, hogy mit kellene vagy nem kellene tenniük a személyes egészségük megóvása érdekében.


 

Emberek ezrei, talán milliói, köztük olyan gyerekek, akiket soha nem veszélyeztetett személyesen a COVID, de magukévá tették a propagandát, megadták magukat, és szívizomgyulladásban szenvednek, amelynek hatásai korlátlan ideig tarthatnak, és megrövidíthetik az élettartamot.


Amerikaiak milliói veszítették el a megélhetésüket, mert nem voltak hajlandók eleget tenni az oltási kötelezettségeknek – ismét csak törvényesen arra alapozva, hogy a vakcinák megállítják a fertőzés terjedését. Őket hagyták a hidegben, jogorvoslat nélkül.


A kórházak megtagadták az életmentő szervátültetéseket azoktól a kétségbeesett betegektől, akik nem voltak hajlandóak alávetni magukat az oltásnak.


A liberális értelmiségi hős, Noam Chomsky azt javasolta, hogy a nem oltottakat zárják be otthonukba, hogy szó szerint éheztessék ki őket a a veszélyhelyzeti háborúban.Az adatok elhallgatása miatt talán soha nem tudjuk biztosan, hogy végül hány olyan ember vesztette életét, aki nem kapta volna meg az injekciót, ha a Pfizer és a Public Health© nem próbálja elködösíteni és kényszeríteni.


Nürnberg II-re van szükségünk. A bűnös Public Health© és a nagy gyógyszeripari démonokat, akik ezt tették, meg kell büntetni, méghozzá brutálisan. Ha a GOP novemberben visszaszerzi a Kongresszust, érezniük kell a nyomást, hogy cselekedjenek, ha nem teszik, akkor a lázadás veszélye fenyeget.


Ben Bartee független, bangkoki amerikai újságíró, aki szembenéző hüvelykujjal rendelkezik. Kövesd a dolgait az Armageddon Prose és/vagy Substack, Patreon, Gab és Twitter oldalakon.


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


739 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page