top of page

Putyin azzal fenyegetőzik, nyilvánosságra hozza a 9/11-es támadás műholdfelvételes bizonyítékait

(Figyelem! 2015-ös cikk! Az eredeti itt olvasható! – Szilaj Csikó)


Szenzációnak számító, egyben meghökkentő bejelentést tett Vlagyimir Putyin orosz elnök, mint a Pravda cikkéből kiderül, azt nyilatkozta, hogy Oroszország előkészíti az amerikai kormány és a hírszerző szolgálatok részvételéről szóló bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát a szeptember 11-i támadásokban, amikor a Word Trade Center felhőkarcolóit állítólagos terroristák repülőgépekkel felrobbantották. Az említett bizonyítékok listája műholdas képeket tartalmaz, amelyeket az orosz műholdak rögzítettek a hírhedt szeptember 11-én.

A közzétett anyagok bizonyíthatják az amerikai kormány bűnrészességét a 9/11-es támadásokban és a közvélemény sikeres manipulálásában.

(...)


A megtévesztés és gyilkosságok mellett, az amerikai kormány saját állampolgárait áldozta fel az amerikai olajérdekek és a közel-keleti állami vállalatok érdekében. A bizonyítékok annyira meggyőzőek lesznek, hogy teljesen megcáfolják az amerikai kormány által támogatott hivatalos 9/11-es fedősztorit – állítja Putyin.

Oroszország bebizonyítja, hogy Amerika nem idegen attól, hogy hamis zászlós terrorizmust használjon saját állampolgárai ellen annak érdekében, hogy ürügyet szerezzen egy idegen országban történő katonai beavatkozásra.

A “szeptember 11-i támadások” esetében a bizonyítékok meggyőző műholdas képek lesznek. Ha sikerrel járnak, Putyin taktikájának következményei leleplezik az amerikai kormány titkos terrorista politikáját. Amerikai elemzők szerint az USA kormány hitelessége sérülni fog, és tömeges tiltakozásokat kell előidéznie a városokban, ami felkeléshez vezet.


(...)

 

1 578 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page