top of page

Putyin televíziós beszédben üzent: nem Oroszország, hanem a világelit okozza az emberek problémáit

Putyin televíziós beszédben üzent a világ embereinek, figyelmeztetve őket, hogy nem Oroszország, hanem a globalista világelit kapzsisága és kegyetlensége okozza az emberek problémáit


Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán televíziós beszédet mondott, és alapvetően az ukrajnai eseményekről és az ennek róható gazdasági következményekről beszélt a világnak.

Putyin szerint Moszkva felajánlotta az ukrán hatóságoknak, hogy ha kivonják a csapatokat a Donbászból, véget ér a háború, azonban az ukrán vezetőség ezt elutasította.

Kitért arra, hogy a különleges katonai művelet jól és a terveknek megfelelően halad. Putyin érdekes megjegyzést tett, amikor azt mondta, hogy ha az orosz csapatok csak a Donbászi Köztársaságok területén léptek volna fel, az nem vezetne békéhez Ukrajnában, és az nem szünteti meg az Oroszországot fenyegető veszélyt. Emiatt Ukrajna sokkal nagyobb területe lett érintett. Az orosz elnök rámutatott, hogy a “nyugati pártfogók” fegyverekkel, titkos hírszerzéssel és zsoldosok küldésével szó szerint rákényszerítik Kijevet a vérontás folytatására. Elmondta, hogy az orosz védelmi minisztérium taktikája Ukrajnában teljesen igazolta magát, és mindent megtesznek a polgári lakosság veszteségeinek elkerülése érdekében. Az orosz elnöki beszéd talán legfontosabb része volt , hogy Putyin egy tucatnyi laboratóriumból álló, Ukrajnában működő hálózatról nyilatkozott, ahol a Pentagon anyagi támogatásával katonai biológiai programokat hajtottak végre. Ezek közé tartoztak a koronavírus, lépfene, kolera és afrikai sertéspestis mintáival végzett kísérletek. Kitért arra is, hogy az ukrajnai hatóságok jelenleg is azon vannak, hogy az áruló nyomokat eltüntessék. Putyin az alábbi nyilatkozatot fogalmazta meg mintegy üzentként az embereknek, a közvéleménynek:

Azt szeretném, ha a nyugati államok egyszerű polgárai is hallanának. Most arról próbálnak téged ott meggyőzni, hogy minden nehézséged Oroszország ellenséges cselekedeteinek a következménye; és hogy te fogod megfizetni az orosz támadást. Ez mind hazugság! És az igazság az, hogy azok a problémák, amelyekkel Nyugaton emberek milliói szembesülnek, a nyugati uralkodó elit évek óta tartó tevékenységének eredménye. Hibáik, rövidlátásuk és ambícióik. Ez a világ elit nem azon gondolkodik, hogy javítsák polgáraik életét, hanem csak önző érdekeik és szuperprofitjaik megszállottjai.”

Putyin az Ukrajnával kapcsolatos jövőbeli terveiről is beszélt, mondván:

Az orosz csapatok Kijev és más ukrán városok közelében való megjelenése nem függ össze Ukrajna megszállásának vágyával, Oroszországnak nincs ilyen célja. Nem volt más lehetőségünk Oroszország biztonságának megtartása érdekében.”

– szögezte le Putyin. „Nem ítélem el azokat, akiknek villájuk van Miamiban vagy a francia riviérán. Vagy aki nem tud meglenni osztriga vagy libamáj vagy az úgynevezett „nemek szabadsága” nélkül. Az a probléma, hogy mentálisan ott léteznek, és nem itt, a mi népünkkel, Oroszországgal” – mondta. „A Nyugat megpróbál az úgynevezett ötödik oszlopra fogadni, az árulókra… hogy megosszák a társadalmunkat… hogy polgári konfrontációt váltsanak ki… a cél elérésére törekedjenek. És van egy cél – Oroszország elpusztítása.“ – mondta többek között az orosz elnök.

 
464 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page