top of page

Román szenátor: A törökországi katasztrófa geofizikai terrortámadás volt. Előzetes intézkedések...
Eredeti cikk:

A szenátor felszólította a világ népeit arra, hogy védjék meg életüket az Istent játszó globalista pszichopatáktól


Bemutatok az Olvasóimnak egy román szenátornőt, aki a COVID-terror kitörése óta jelenti a tömjént a román globalista “politikai-ördögöknek”, akik valóban félnek is tőle, mint ördög a tömjénfüsttől. Megpróbálják folyamatosan lejáratni, nevetségesé tenni, gúnyolják a liberálisnak mondott globalista/sátánista lakájmédiában, azt állítják, hogy hisztériás blond, holott DIANA IOVANOVICI-SOSOACĂ nem tesz mást mint kimondja az igazat a bukaresti parlamentben, bele a globalista csicskapolitikusok képébe.

Sokak szerint Dianának nagy esélye van arra, hogy megnyerje a következő elnökválasztást, annyira népszerű a románok előtt, akiket a covid-terror alatt végig támogatott, a parlamentben harcolta covid-bűntények ellen, csapatával leleplezte az oltóközpontok, covid-halálkórházak borzalmait. Ő volt az, aki bevitt egy fekete hullazsákot a bukaresti parlamenti ülésre és az akkori, a covid-terror alatt kirúgott miniszterelnök asztalára tett, követelve, hogy a covid-náci tömeggyilkos adjon magyarázatot a halálkórházakban megölt román polgárok miatt.


Fotó: Diana Șoșoacă szenátorasszony, 2021. júniusában egy fekete hullazsákot vitt be a bukaresti Parlamentbe, arra a szavazásra, melyen eldöntik elfogadják e a Citu kormány elleni bizalmatlanságot indítványt. A szenátorasszony ezzel a fekete hullazsákkal hívta fel a figyelmet arra a több mint 25 000 halottra, akik a covid19 mizéria alatt, igencsak gyanús körülmények között hunytak el a romániai “halálkórházak” covid – részlegein a covid protokollnak nevezett globalista kezelések után, majd ugyancsak a covidprotokoll haláltábori rendeletei szerint megtagadva az emberi méltósághoz, civilizációhoz méltó temetést, fekete hullazsákokban kaparták el őket, a sosem volt járványveszélyre hivatkozva. Nagyobb a valószínűsége ennek a horror részletnek, hogy nemcsak a megfélemlítés és a társadalmi kontroll vezérelte a rendeletet kiadó kormányt, hanem attól is féltek, ha a megszokott temetéseket megtarthatnák, kiderülne nagyon sok furcsa dolog, hogyan is hunytak el ezek a covidosnak mondott személyek. Ő volt az, aki nem volt hajlandó maszkot tenni a parlamenti ülések altt, s egyik alkalommal a felszólalásban egy kutya szájkosarat vett magára ezzel is jelezve milyen lélektani célt szolgál valóban a maszkkötelezettségi őrület.

Fotó: A romániai emberek előtt nagy népszerűséget kivívott Diana Șoșoacă egy kutya szájkosarat vitt be a parlamenti ülésre, a maszk-őrület tetőzésekor s elmondta egy az egyben, hogy a maszkhordatásnak semmi orvosi alapja nincs , csupán az emberek megfélemlítése, megtörése a cél ezzel

És ő volt az, aki az ukrajnai fegyveres konfliktus kirobbanásakor pár román képviselőivel bementek a bukaresti orosz nagykövetségre és biztosították az bukaresti orosz nagykövetet arról, hogy nem minden román politikus lett agymosott bábja a “Slava Ucraina’ propagandának, és jelezte, hogy több roman parlamenti képviselővel együtt elítéli a gerjesztett ruszofóbiát.

Ez a bátor román menyecske a törökországi ún. földrengés okán is kiteregette azt az igazságot, melyet ma már az egész világ sejt, éspedig azt, hogy a törökországi “földrengés”-nek mondott tragédia nem egy természeti katasztrófa , hanem nagy valószínűséggel egy megtervezett geofizikai terrortámadás volt Törökország ellen.

Diana Şoşoacă törökországi földrengéssel kapcsolatos felszólalása fentebb angol fordításban tekinthető meg, a felszólalás magyarra fordított szövege a cikk végén olvasható. És érdemes elolvasni, ugyanis ez egyhivatalos politikai megnyilvánulás, ha tetszik, ha nem, és nem a sarki kiskocsmában, hanem Románia parlamentjében hangzott el.

Márpedig egy hazug, globalista kormánykoalíció számára nincs kellemetlenebb, mint nyílt színen, a parlamenti pulpitusról hallani s fésületlenül szembesülni az igazsággal, azaz azokkal a hazugságokkal, melyeket pont ők, a globalista maffia és ennek kiszolgálói, követtek el az elmúlt hónapok, évek alatt. Ezért is só a nyílt sebben a jelenlegi román parlamenti többségnek a szókimondásáról, az igazság keresetlen kimondásáról elhíresült szenátor, Diana Şoşoacă.

A szenátorasszony, aki civilben sztárügyvédként dolgozott, tehát tökéletesen tisztában van az összes jogtalansággal, melyet a parlamentben ilyen-olyan suskusok útján elkövetnek, az AUR párt színeiben jutott szenátori székhez. azonban mikor kiderült, hogy Diana Şoşoacă komolyan is gondolta és nemcsak kampányszövegnek azt, hogy az állampolgárokat, a népet akarja szolgálni, az AUR felsőbb ukázra kizárta a soraiból. Mindez azonban csak növelte a szenátorasszony népszerűségét, ugyanis így még nagyon sok romániai magyar is mellé állt, akiket addig azzal riogatott főleg a PNL-vel összeboruló RMDSZ vezetőség, hogy az AUR magyarellenességét Diana Şoşoacă is támogatja.

Ez persze nem igaz, a szenátorasszonytól soha senki nem hallott egyetlen magyarellenes mondatot sem (ami ugye nem mondható el a jelenlegi liberális államelnökről, Klaus Iohannisról, akinek tavalyi „Ionopot pészédé” féle soviniszta műsorát, mikor éppen Erdélyt féltette az erdélyi magyaroktól nehéz elfelejteni).

DIANA IOVANOVICI-SOSOACĂ POLITIKAI NYILATKOZATA MAGYARRA FORDÍTVA:

"AZ EMBEREKNEK MEG KELLETT HALNI, ÉS MÉG NINCS VÉGE" SOS Románia Párt 2023. február 10

Tisztelt Szenátortársak!

Három év óta egy valódi tömeggyilkos kampányt élünk át világszerte, akár az állítólagos járványok és az emberek halálát okozó, nem tesztelt COVID-vakcinák beadatása miatt, akár olyan háborúk miatt, amelyek csökkentik a világ népességét, megkavarja az egész nemzetköz politikai életet és megváltoztathatja a határokat.

Amíg nem tapasztaltuk meg a készakarva előidézett földrengése szörnyűségét nehéz volt kimondani, most azonban világossá válik, valójában ez a földrengés egy Törökország elleni támadás a világ nagyhatalmai részéről, akiknek egyáltalán nem tetszett, hogy Recep Tayyip Erdoğan, Törökország elnöke kiált országa függetlenségéért. Sőt, semlegességi és közvetítői pozíciója az ukrán-orosz háborúban szálka lett a háborúpárti hatalom szemében, főleg, hogy Törökország katonai szempontból a második nagyhatalom a NATO-n belül. Svédország NATO-csatlakozását megakadályozó álláspontja, de különösen davosi beszéde, az, hogy nyíltan ellentmondott a sajtótájékoztató közepén magának Schwabnak, nos ez, nem maradhatott visszhang nélkül a világhatalmi vezetők embertelen, ajas világában. De senki sem gondolta, hogy emiatt képesek meggyilkolni ennyi embert és ilyen aljas módon. És ez csak figyelmeztetés, mert nem ez volt Törökország legnépesebb területe.

Egy pusztító földrengés 150 utórengése, a második nagyobb, mint az első, epicentrum nélkül, egyértelművé teszi tudományosan is, a területet mesterségesen stimulálták, geofizikai fegyverek nagyon régóta léteztek, eddig általában áldozat nélkül használták, valószínűleg kísérletekre . Most a gyakorlatba is átültették. Ha figyelmesen megnézzük Törökország csővezeték-térképét, látni fogjuk, hogy jelentős gáz- és olajvezetékeket érnti az ún. földrengés, mert ez volt az egyik cél: a gáz és olaj vezetékek megsemmisítése. De 10 másodperccel az úgynevezett földrengés bekövetkezte előtt a törökök lezárták ezeket a vezetékeket. Ráadásul 24 órával a földrengés előtt 10 ország visszahívta nagykövetét Törökországból. A román külügyminisztérium 5 nappal a bekövetkezése előtt utazási figyelmeztetést adott ki a törökországi román állampolgárok számára, bár nem volt semmilyen veszély, ahogy más országok is ezt tették.Emberek feláldozásával, megöléséve szolgálták a parancsot. Az összes televíziós csatornán látható térképek azt mutatják, hogy nem epicentrum volt, hanem egy epiline több ezer földrengéssel. A török titkosszolgálatok egy lehetséges "bűnügyi beavatkozás" ügyét vizsgálják (egy másik állam részvételét az elsõ földrengés kiváltásában), amely késõbb láncreakciót váltott ki a régió tektonikus lemezeinek destabilizációja után.

Nagyon világos, hogy Erdogan elnököt bátorsága, méltósága és becsülete, valamint az Orosz Föderációhoz való közelsége miatt büntették meg, ami valójában a semlegesség és a béke közvetítése.

Emellett el kívánják terelni az emberek figyelmét Ukrajnáról, ahol számos ország képviselői már elkezdtek lázadni a despotizmus és Zelenszkij elnök parancsai ellen, aki már úgy tesz, mintha ő uralná a világot, és mindenkinek fegyvert kellene küldenie és részt kellene vennie háborújában, egy olyan háborúban, ahol saját népét áldozta fel és egész országát elpusztította. Bárki, aki békéről beszél, a z szégyenpadra kerül, és minden oldalról megtámadják. Ez történt Romániában, amikor elindítottuk az egyedülálló „Semlegesség Romániáért” kezdeményezést, a béke nevében Bukarestből."

Mindannyian úgy rohantak rám akkor is, aztán lassan elkezdik mondogatni amit én eljétől fogva nyilvánosan mondtam. Plagizálók, politikai a farizeusokhoz hasonlóak. Farizeusok akik miatt emberek haltak meg és halnak meg továbbra is, mindannyiótoknak a kezét emberek millióinak vére szennyezte be, akiket megöltek a világ uralmára törő őrültek érdekeiért.

Sajnos a román vezetés szintjén nálunk csak alkalmatlanok, idióták, plagizátorok, tolvajok, rablók, bűnözõk, gyávák, árulók vannak, és a lista folytatható. Ezek az alkalmatlanok, akiket külföldi országokból különleges érdemeikért jutalmaznak, jelenleg arra törekszenek, hogy Romániát egy semleges, szuverén államból szolgai és támadó állammá alakítsák, amelyen keresztül egyes nagyhatalmak gyakorolhatják harciasságukat, olyan agressziv akciókat ahol a románokat mások javára ágyútöltelékké tennék. Figyeljetek jól ti farizeusok, megállítunk benneteket bármilyen kockázat mellett és bármi áron. Hagyjátok meg Romániát szuverénnek és semlegesnek! Nem érdekelnek minket senki háborúi. Mindig megvédtük nemzetünket és és nem támadtunk senkit, hiszen tudni kell, hogy mindig a vesztes táborban voltunk, akkor is, amikor a tábor győzött. Mindig fizettünk. ELÉG! EDDIG ÉS NETOVÁBB! ROMÁNIA MEGŐRZI SEMLEGESSÉGÉT, AKÁRMIT ÍGÉRGETNEK AZ ÁRULÓKNAK! KÖTELEZETTSÉGÜNK VAN A RÉGIÓBAN A JÓ SZOMSZÉDSÁGI KAPCSOLAT MEGÁLLAPÍTÁSA! A JENLEGI ROMÁN VEZETÉS PEDIG JEGYEZZE MEG: HA NEM TUDJÁTOK MEGVÉDNI A BÉKÉNKET, MONDJATOK LE, VAGY LEVÁLTUNK MI BENNETEKET!

Nagyon világos számomra, hogy ezen a ponton nemzetközi szinten kicsúsztak a dolgok, a hülyék Istent játszanak, és azt hiseik, megnyerték a meccset. Mert ezeknek a demens és pszichopata embereknek, akik nem szokványos fegyverekkel okoznak háborúkat és kataklizmákat, mi, emberek csak adatok, számok vagyunk, amelyektől megszabadulhatnak bármikor. Elengedhetetlen, hogy a világ összes nemzete, népe együtt keljen fel, ébredjen fel a kényelemből és a gondatlanságból, és akárcsak 1848-ban, megkezdjük a harcot a megszabadulásért a pszichopaták, az elbutult emberek igája alól, akik ellopták a boldogságunkat, a gyönyörű világot, amelyben éltünk Ezért arra buzdítok mindenkit, aki még mindig Isten és nem a Sátán világában akar élni, arra buzdítalak benneteket emberek, hogy álljatok fel harcra, egy világlázadásra, hogy mindannyiunkat felszabadítsatok és elpusztítsátok ezeket az ellenségeket, mert ebben a pillanatban mi vagyunk A LEGITIM VÉDŐI A VILÁGNAK. A GLOBALISTA NAGYJATALMAKNEK ÜZENJÜK, EL A MANCSOKKAL TÖRÖKORSZÁGRÓL, VEL A MANCSOKKAL ROMÁNIÁRÓL! EL A MACSOKKAL ISTEN NÉPEIRŐL!

FIGYELMEZTETÉS A VILÁG PSZICHOPATÁIHOZ:

HA NEKTEK AZ A CÉLOTOK , HOGY MEGÖLJÉTEK AZ EMBEREKET, NEKÜNK EMBEREKNEK MOST AZ A CÉLUNK, HOGY MEGVÉDJÜK MAGUNKAT TŐLETEK, BÁRMI ÁRON!

MINDENT VAGY SEMMIT! SZEMET SZEMÉRT és FOGAT FOGÉRT! EZ TALION TÖRVÉNYE! Dátum: 2023.02.08


 


1 573 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page