top of page

Steven Starr szakértő elmagyarázza, miért okoz bolygóhalált a nukleáris háború (P. C. Roberts írása)

Eredeti cikk:

Expert Steven Starr Explains Why Nuclear War Is Planetary Death, by Paul Craig Roberts, January 30, 2023

Schiller Mária küldeménye


Az emberiség végéhez vezethet egy téves nukleáris riasztás


Az amerikai elnöki adminisztrációk több mint két évtizede növelik az Oroszországgal vívott nukleáris háború valószínűségét. Azzal kezdődött, hogy Bill Clinton megszegte az amerikai kormány szavát, hogy nem viszi a NATO-t Oroszország határához. Az egymást követő amerikai elnökök azóta visszacsináltak minden bizalomépítő megállapodást, amelyet a 20. századi hidegháború során elértek. Oroszország provokációi az ukrán kormány 2014-es amerikai megdöntése óta Oroszország Washington iránti bizalmát teljesen lerombolták.

Az atomtudósok szerint 90 másodperccel éjfél előtt van. Szerintem ez egy nanoszekundum. Elértük azt a pontot, amikor már csak egy téves riasztás kell a beérkező rakétákról.

A gonosz diadalát láthatjuk olyan fegyverek bevetésében, amelyek használata esetén elpusztítják az életet a Földön. A 21. században drámaian megnőtt a használatuk kilátása. A demokrata Hillary Clinton az orosz elnököt "az új Hitlernek" nyilvánította. Lindsey Graham republikánus szenátor Putyin elnök meggyilkolására szólított fel. Ahelyett, hogy Putyin elnök betartotta volna a minszki megállapodást az ukrajnai béke fenntartása érdekében, Washington arra használta azt, hogy megtévessze Putyin elnököt, miközben ukrán hadsereget épített, amellyel megtámadhatja a donbászi köztársaságokat. Ahelyett, hogy együttműködött volna Putyin elnökkel egy kölcsönös biztonsági paktum létrehozása érdekében, Washington provokálta és kiszélesítette az ukrajnai konfliktust annak érdekében, hogy tovább bővítse a NATO-t Finnország és Svédország bevonásával, így megsokszorozva a NATO jelenlétét Oroszország határán.

Az USA és a NATO most már olyannyira belekeveredett az ukrajnai konfliktusba, hogy a kérdés az, hogy mit tesz Washington, amikor a megerősödött oroszok lerohanják Ukrajna védelmét? Az amerikai és NATO-katonák Ukrajna megmentésére sietnek?

Csak a hozzá nem értő, felelőtlen és teljesen ostoba, sőt teljesen gonosz amerikai és európai kormányok gondolhatják úgy, hogy az ukrajnai presztízsük indokolja a nukleáris háborút.

Ha az amerikai vezérkari főnököknek, a CIA-nak és az amerikai politikusoknak lenne egy kis intelligenciájuk, akkor megértenék, hogy a megelőző atomcsapások mai légkörében a nukleáris fegyverek Amerika létét veszélyeztetik.

Nem védenek meg minket.

Az az elképzelés, hogy Oroszország vagy Kína uralkodni akar rajtunk, őrültség. Az USA az, amelynek expanzív ideológiája és világhegemónia-programja van.
Az orosz és a kínai kormánynak megvan a saját problémája, és nem akarja egy olyan erkölcsileg csődbe jutott ország problémáit, mint az USA, ahol a férfiak férfiakkal és a nők nőkkel házasodnak, és az "orvosok" megcsonkítják a fiatalok nemi szerveit, hogy transzneművé tegyék őket.

A 20. században a hidegháborús figyelmeztetési idők hosszabbak voltak, és a kölcsönösen biztosított megsemmisítés doktrínája elrettentőnek tekinthető a nukleáris támadástól.

Ma az orosz rakéták hiperszonikus sebessége és a repülés közbeni kiszámíthatatlan pályamódosítás képessége a hangsúlyt a megelőző csapásra helyezte át. Elég egyetlen téves figyelmeztetés a nukleáris armageddon elindításához, mivel nincs idő annak megállapítására, hogy a figyelmeztetés téves-e.

Mindenkinek meg kell értenie, hogy amint Washington, majd Oroszország megváltoztatta háborús doktrínáját, és a nukleáris fegyverek első bevetésének tilalmáról a megelőző támadásra váltott,

a nukleáris fegyverek megszűntek elrettentőnek lenni. A megelőző támadás doktrínája garantálja a használatukat egyetlen téves riasztás esetén is.

A változásért felelős amerikai haditervezőket azonnal le kellene tartóztatni, és emberiesség elleni bűncselekményekért bíróság elé kellene állítani, a doktrínát pedig el kellene utasítani.

Nyugaton az összes nukleáris fegyver megsemmisítését célzó kampánynak kellene tanúi lennünk. A fegyverek nem védenek meg minket. A fegyverek veszélyeztetnek minket. Olyan fegyverek bevetése, amelyek csak a saját teljes megsemmisülésünket képesek elérni, őrültség.


A hidegháború idején voltak, akik úgy gondolták, hogy "jobb vörösnek lenni, mint halottnak".

Ma az expanzív kommunista ideológia halott. Az amerikai neokonzervatívok, akik az amerikai külpolitikát irányítják, az amerikai hegemónia expanziós programját tartják szem előtt. A neokonzervatívok számára őrültség azt hinni, hogy az USA hegemóniát gyakorolhat Oroszország és Kína felett.

Ha túl akarunk élni, azonnal fel kell hagynunk az őrültséggel.


Steven Starr elmagyarázza, hogy a nukleáris háború a bolygó halálát jelenti:
 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


398 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page