top of page

Szatíra vagy komoly? „Miért nem figyelmeztettek minket az oltatlanok?” (Tyler Durden jegyzete)Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Tekintettel a globálisan zajló gázlámpázás gigantikus szintjére, nehéz megítélnünk, hogy a következő az egész COVID-válság eddigi legkomolyabb átfogalmazása, vagy a valaha olvasott legmegfelelőbb szatirikus felfogása a faramuci narratíva-menedzserek véleménynyilvánításainak.


Döntsék el Önök...Ők tudták! Miért nem tettek többet az oltatlanok, hogy figyelmeztessenek minket?


Az oltatlanok tudták, amit mi nem. Néhányan közülük túl keveset mondtak. A legtöbbjük egyáltalán nem mondott semmit. Sok vér tapad most a kezükhöz.


Miközben a világ a COVID-19 világjárvány pusztító hatásainak feldolgozásával küzd, az egyik továbbra is felmerülő kérdés az, hogy az oltatlanok miért nem tettek többet azért, hogy figyelmeztessenek minket az oltás lehetséges veszélyeire.


Míg a jó szándékú polgárok sorba álltak, helyesen cselekedtek, és megkapták a COVID19 oltást – amely most úgy tűnik, hogy több kárt okoz, mint hasznot –, addig a be nem oltott barátaik csak álltak, és hagyták, hogy megtegyék. Néhányan közülük túl keveset mondtak. Néhányan egyáltalán nem mondtak semmit.


Még akkor is, ha ők tudták, amit mi nem.

A mi vérünk most az ő kezükön szárad.

Ezek erős szavak. De az oltatlanok fontos információkhoz jutottak hozzá a vakcinák lehetséges mellékhatásairól. Tudtak a súlyos allergiás reakciók, a vérrögök és más súlyos egészségügyi szövődmények kockázatáról. Tudták, hogy a vakcinák nem immunizálnak minket. Tudták, hogy nem hatékonyak, és hogy több kárt okozhatnak, mint hasznot.


Mindezt tudták, de ahelyett, hogy figyelmeztettek volna minket, az oltatlanok inkább hallgattak. Úgy döntöttek, hogy félrenéznek, és nem beszélnek a vakcinák lehetséges veszélyeiről. Hagyták, hogy jó emberek milliói, akik (akkoriban) helyesen cselekedtek, halálba és betegségbe essenek, és sok oltásellenes még kárörvendően nyilatkozott az interneten arról, hogy az érme feldobása a helyes fogadás volt. Az ördögibbek még arra is buzdították azokat, akikkel nem értettek egyet, hogy "erősítsék fel magukat".

Ez túlságosan is világossá vált. Az oltatlanok hallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.

A hallgatás pedig végül is beleegyezés.


Itt az ideje, hogy az oltatlanok felelősséget vállaljanak tetteikért, és a többiekkel együtt dolgozzanak azon, hogy megoldást találjanak erre a válságra. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy önzésük és cselekvésük hiánya továbbra is károsítsa közösségeinket. Itt az ideje, hogy az oltatlanok felegyenesedjenek és helyesen cselekedjenek.


Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban.

És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.

És, kezet a szívünkre, talán meg is adjuk nekik.

Mert mi jó emberek vagyunk. Azért vettük be azokat az injekciókat, mert ez volt a helyes dolog – amíg nem lett az.

1 155 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page