top of page

Szembenézni a nukleáris háborúval... Egyértelmű, hogy az USA-t a bevándorlók gyarmatosítják (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Facing Nuclear War, By Paul Craig Roberts, March 28, 2024

Schiller Mária küldeményeA nukleáris fegyverek feltalálása a teljes őrület cselekedete volt. Ha az atomfegyverek hatalmas készleteit nem szerelik le és nem semmisítik meg, előbb-utóbb elpusztítják a Föld bolygót.


Eddig azért maradtunk életben, mert a kubai rakétaválság ráébresztette Kennedy elnököt és Hruscsov szovjet vezetőt a nukleáris hatalmak közötti bizalmatlanság veszélyére. A 20. század hátralévő részében Washington és Moszkva a feszültségek enyhítésén, valamint az átláthatóság és a bizalom kiépítésén dolgozott. Elegendő sikert értek el ahhoz, hogy a közeledő ICBM-eket jelző figyelmeztető rendszerek téves jelzései ne vezessenek nukleáris háború kirobbantásához.


Ma már nincs bizalom. A 21. században a hidegháború évtizedei alatt kötött összes fegyverkezési megállapodást feladták, először Washington, majd válaszul a Kreml.

Az 1991-es szovjet összeomlással született meg az amerikai hegemónia neokonzervatív doktrínája, az amerikai egyoldalúság megerősítése, az amerikai felsőbbrendűség igénye. Egy ilyen abszurd és irreális állítás teljesen összeegyeztethetetlen a nukleáris fegyverek létezésével. Minden bizalom megszűnt.

Az USA-ban Oroszországot példátlan mértékben démonizálták. Ez olyan szélsőséges, hogy bárkit, aki objektív elemzést ad, "Putyin ügynöknek/duplának" bélyegeznek. Ez lehetetlenné teszi a reális értékelést.


Oroszországban a Washington iránti bizalmat teljesen lerombolták a megszegett ígéretek, például az, hogy a NATO egy centit sem mozdul kelet felé, a megszegett fegyverzeti megállapodások, a minszki megállapodással kapcsolatos csalás, valamint az, hogy Washington végtelenül elutasította a kölcsönös biztonsági megállapodásra irányuló orosz kéréseket.

Ma a világ végéhez elég egyetlen hamis figyelmeztetés a bejövő rakétákról. Washington, nem Oroszország teremtette ezt a helyzetet, és semmit sem tesznek ellene. A világ megelégszik azzal, hogy Damoklész kardja egy szálon lóg a bolygó felett.

Valahányszor felvetem ezt a legsúlyosabb kérdést, idióták hada jelenti ki, hogy soha nem fognak atomfegyvereket használni, mert nem lehetnek győztesek. Putyin mindeközben arra figyelmeztet, hogy Washington és NATO-bábjai nukleáris háborúba sodorják Oroszországot. Nincs vége azoknak az embereknek, akik túl ostobák ahhoz, hogy felismerjék a szörnyű fenyegetést.


Ha Bidennek, a védelmi miniszternek vagy bárkinek Washingtonban lenne egy kis esze, felhívnák Putyint, és kijelentenék, hogy többre van szükségünk, mint egy kölcsönös biztonsági megállapodás. Le kell szerelnünk és meg kell semmisítenünk az összes nukleáris fegyvert – az USA, Oroszország, Kína, India, Pakisztán, Észak-Korea, Izrael, Franciaország és az Egyesült Királyság.

Újonnan szerzett jó szándékunk demonstrálására Washington bejelentené, hogy bezárja illegális biofegyver-kutató laboratóriumainak világméretű hálózatát, és felhagy azzal a törekvésével, hogy Washington öncélú "szabályalapú rendjével" helyettesítse a fennálló nemzetközi jogot.

Az a gondolat, hogy az USA-nak meg kell védenie magát egy orosz vagy kínai invázió ellen, abszurdum, amikor az USA-t naponta ellepik a bevándorló betolakodók.

A hivatalos adatok szerint a szövetségi adóforintokból finanszírozott nem kormányzati szervezetek által 160 országból toborzott bevándorló-betolakodók havi szinten Pittsburgh lakosságának megfelelő számban lépnek be ellenállás nélkül az országunkba.

A havi 300 000 az évi 3,6 millió. Senki sem tudja, hogy hány bevándorló-behatoló érkezett az országunkba, de a bizonyítékok egyértelműek, hogy az USA-t gyarmatosítják.

A legjobb becslés szerint 30 millió illegális bevándorló telepedett le az USA-ban. És mindezt egy olyan időszakban, amikor az amerikai gyártást már kiszervezték, és a robotika sok megmaradt munkahelyet megszüntet.

A beáramlás olyan nagy, hogy még az iskolákat, repülőtereket, buszpályaudvarokat és szállodákat is a bevándorló betolakodók lakhelyévé alakítják át.

Jelentések szerint magánvállalkozásokat fizetnek az állami, helyi és szövetségi kormányok azért, hogy lakhatást biztosítsanak a bevándorlóknak. Más szóval,

az inváziót a magánvállalkozások profitközpontjává alakítják át a kormány adóforintjaira alapozva.

Az amerikai ingatlantulajdonokat a bevándorlók-betolakodók veszik el. Egy család nyaralásból visszatérve találhat olyan bevándorló-behatolókat, akiket nem lehet kilakoltatni, és akik elfoglalják az otthonukat. A betörés és behatolás "tulajdonos-bérlő vitává" vált. A bérleménytulajdonosok a bérleti szerződések között üresen álló bérleményeket illegális bevándorlókkal találják elfoglalva, akiket nem lehet kilakoltatni. Ezen a honlapon már beszámoltam példákról.


Az amerikai állampolgárokat további módokon is kihasználják. Nekik kell fizetniük az iskoláztatást, az egészségügyi ellátást és az illegálisoknak adott, előre fizetett hitelkártyákat. A városrészek jellege eltörlődik. A bűnözés megsokszorozódik.

A liberálisok azt követelik, hogy az illegálisok szavazati jogot kapjanak. Kalifornia rendőrként alkalmazza őket. A kongresszus tagjai a bevándorlók-betolakodókat be akarják vonni az amerikai hadseregbe, és arra akarják felhasználni őket, hogy megvédjék azt az országot, amelynek határait megsértették.
Mivel Washington nem hajlandó ellenállni ennek az inváziónak, miért aggódik annyira egy mitikus kínai vagy orosz invázió miatt? Ez az abszurditás megzavarja az elmét. Amerikát bábeli toronnyá változtatták.

Biztosan tudjuk, hogy Oroszországnak és Kínának együttesen nincs akkora hadserege, amely megközelítené az országunkat elözönlő bevándorló-betolakodók méretét. Akkor miért csak az oroszok és a kínaiak vagy az ENSZ inváziója miatt aggódunk, de nem a ténylegesen tapasztalható inváziók miatt, amelyek ellen nem teszünk semmit?


Ehelyett agresszív külpolitikát folytatunk Oroszország, Kína, Észak-Korea és Irán felé, amely nukleáris háborút szít. Washington agressziója szörnyű veszélyt jelent az élet létére.


Az amerikai-orosz kapcsolatok összeomlásának megértéséhez hasonlítsa össze az amerikai zongoraművész, Van Cliburn 1958-as moszkvai meleg fogadtatását, amikor megnyerte a nemzetközi Csajkovszkij-zongoraversenyt, azzal, ahogyan ma a nyugati zenekarok elutasítják az orosz zeneszerzők zenéjének előadását.A vasárnap reggeli hírek szerint a washingtoni agytrösztök most már azt mondják, hogy ideje lenne NATO-csapatokat küldeni Ukrajnába, különben a Nyugat katasztrofális vereséget szenved. Tehát minden tagadás után ez a Nyugat háborúja Oroszország ellen. Talán Putyin tudomásul veszi majd.


A vietnami mintát követve a NATO-csapatokat logisztikai és támogató személyzetként fogják használni, ezáltal több ukrán katonát szabadítanak fel a frontra, de magukat nem használják harcban. Ezen az ajtón keresztül jutott el az USA 500 000 katonával Vietnamba, és mégis elvesztette a háborút.


Az USA-nak már vannak katonái Moldovában, ahol gyakorlatokat tartanak moldovai katonákkal. Szó van arról, hogy Moldova csatlakozik az USA-hoz Odessza, Ukrajna utolsó megmaradt Fekete-tengeri pozíciójának megszállásában. Úgy tűnik, hogy Putyin hanyagsága a háborúk megvívásában ismét ellene dolgozik.


Romániában olyan törvénymódosítások vannak folyamatban, amelyek lehetővé teszik a román katonák számára, hogy támadó hadműveleteket folytassanak olyan országok ellen, amelyek nem támadták meg Romániát, a lengyel külügyminiszter pedig missziót küld Ukrajnával való egyeztetésre.


Ahogy Putyin "korlátozott katonai műveletének" első napja óta, a háború tovább szélesedik. Méghozzá veszélyesen. Talán költségvetési okokból, talán a polgári munkaerő szükségletei miatt Putyin nem állított fel elég nagy hadsereget ahhoz, hogy hagyományos fegyverekkel megvédje Oroszország NATO-val közös határának hatalmas hosszát. Mivel a támadások az Északi-sarkvidéktől a Fekete-tengerig, sőt a közép-ázsiai Grúziából is érkezhetnek, Oroszország a nukleáris fegyverekre támaszkodik.


Putyin kénytelen volt beavatkozni Donbasszban, de ezt úgy kellett volna megtennie, hogy gyorsan véget vessen a konfliktusnak, és lehűtse az Oroszországgal szembeni háborús étvágyat.


Donald W. Miller, Jr. felhívja a figyelmünket Annie Jacobsen új könyvére, amelynek címe Nuclear War: A Scenario:


Olvassák el a cikket és a könyvet, és követeljék, hogy Washington józanodjon ki, mielőtt mindenki meghal.


294 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page