top of page

Szómágia

Légy szíves, figyelj a szavak jelentésére, a szóhasználat jelentőségére!

Most "védettségi igazolvány" néven emlegetik (és elég gyakran elhangzik és leíródik, ezáltal bevésődik! ez a fogalom) azt a műanyagkártyát, amit a már több mint egy éve egyetlen létező kórképként diagnosztizált betegségen átesettek, valamint az "oltakozottak" kapnak. Az előbbiek lejárati határidővel, az utóbbiak korlátlanul.


PEDIG sem az, hogy valaki átesett-e már a betegségen (mármint a megbízhatatlan eredményt adó teszttel diagnosztizálták) - hiszen ha úgy betegedett meg, hogy nem voltak tünetei, akkor bizonyíték sincs arra, hogy beteg lett volna .... pedig lehet, hogy volt, vagy lehet, hogy csak influenzás lett, ahogy az ilyentájt szokás volt egyszer valamikor régen, egy másik galaxisban.... -, sem az, hogy odatartotta a karját, önmagában nem bizonyítja, hogy védett a betegség ellen. Azt inkább egy T-sejtes immunitás méréssel lehetne igazolni..... Ez a kártya csak azt igazolja, hogy

1. - tünettel vagy tünetek nélkül - pozitív tesztje volt, leülte a karanténját és túlélte, illetve

2. felvette (legalább az első adag) vakcinát.


PEDIG, gondolom, inkább oltásigazolásnak kellene hívni, mint védettségi igazolásnak. De pont ez a lényeg: a szómágia, azért hívják védettségi igazolásnak, hogy elhidd, védve vagy.


(....)


PEDIG van egy apró különbség a winyó és a tested között. A winyóból tudod törölni a szoftvert, a testedből nem fogod tudni törölni azt az információt, amit a szurival (mRNS) bevittek, amihez az aláírásodat adtad a nyilatkozat alján, hogy igen, saját elhatározásodból végeztetted el az invazív beavatkozást egy olyan oltóanyaggal, aminek "sürgősségi engedélye" van csupán 2023. januárig, a hosszú távú hatásairól pedig zéró infónk, és amiről tudomásul vetted, hogy "a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs", mert a gyártó semmilyen szavatosságot nem vállal, ha neked bármi bajod esik, és majd az emberkísérletet túlélő hozzátartozód legfeljebb a Magyarország nevű államon kérheti az egészségedet vagy az életedet számon, ha ugyan....


Sokba van, sokba lesz ez nekünk. Drágák a vakcinák, amikből milliókat rendelt Magyarország Kormánya, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy ingyen kapod....és drága az az idő is, amit az orvosok az oltások beadásával töltenek, ahelyett, hogy ellátnák a betegeiket, akármilyen más bajuk is esik.


Magyarázatot várok arra, hogy mi az, hogy a 70+-os falusi néni elesés következtében eltört kulcscsontját nem rakják a helyére egy rutinműtét során, és hogy megígérik neki, hogy ha majd magától összeforrt, és valószínűleg nem tudja a karját felemelni, majd eltörik, és összerakják egyszer rendesen, ha véget ér a járvány... ti, embernyomorítók, mire is esküdtetek fel?


Sokba van, sokba lesz ez nekünk. Drágák az emberéletek, amikkel most kísérletezgetnek a világméretű laborjaikban, idegeinket is szakítópróba alá vetve.


Újabb árkot ásatnak velünk, mintha nem lenne elég az a sok árok, ami mentén elkülönülünk egymástól. Te mikor mondod már ki, hogy elég?!


Koczka Kata, Baracs, 2021. május 3.


 

134 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page