Tallián Hédi más világa – 15. Etikus vállalkozás? Etikus vállalkozó?
Tallián Hédinek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy olyan embereket szólaltasson meg, akik a világot nem a megszokott módon, főáramú divatokhoz simulva látják és magyarázzák. Ezért aztán nem biztos, hogy mindegyikükkel azonnal egyet tudunk érteni; az viszont egészen biztos, hogy olyan meglátásokhoz, felismerésekhez juthatunk, amelyek révén egyáltalán esélyt nyerünk arra, hogy kijussunk az egyre lendületesebben és látványosabban szaporodó zsákutcáinkból. Az elkövetkező hetekben itt, a Szilaj Csikón sorra vesszük Tallián Hédi hangfelvételeit... (a Szerk.)
Interjúalany:
KLAUSZ ATTILA klausz.hu/
Forrás: PODCAST
Utánközlés a szerző engedélyével
Az életünket átszövő alapvetően életellenes rendszer lehetővé teszi, hogy egy vállalkozás etikusan működjön? A kérdés azért nem költői, mert ha a kedves olvasó/hallgató a cím alapján kattintott, akkor ő is vágyakozik egy ilyen „lehetetlen” világ után. Nyugodtan vallja be magának! No, de az etikus, stabil és együttműködő magyar gazdaság és magyar vállalkozó realitás, álom vagy alapjaiban tényleg kibékíthetetlen ellentmondást jelent? KLAUSZ ATTILA saját élet-, munka- és vállalkozói tapasztalataiból kiindulva és azok ellenére mer álmodni, és ehhez együttműködésre képes magyar vállalkozókat keres. Hallgassák szeretettel!
Kép: Klausz Attila családjával
Kapcsolódó írások
Tallián Hédi más világa – 1. HAMISBÓL ÉDENKÉPES MAGYARORSZÁG?
Tallián Hédi más világa – 2. GYÜTT-MARADT GÁBOR, A KAMERA ÉS A SZÁRNYASOK
Tallián Hédi más világa – 3. ÉDEN, ASZÁLY, SIVATAG? NEMCSAK SZÉCHENYI A HIBÁS
Tallián Hédi más világa – 6. A DEUTENOMIKA ÉS A LEGELŐ JÓSZÁG KÜLÖNÖS KAPCSOLATA
Tallián Hédi más világa – 7. A BOTRYTIS SZEREPE A RÁK MEGELŐZÉSBEN
Tallián Hédi más világa – 13. Ételekről és borokról Mészáros Gabriella konyhájában
Comments