top of page

További szívből jövő gondolatok Gázáról (Dr. Vernon Coleman jegyzete)




Eredeti cikk:

More Heartfelt Thoughts on Gaza, Posted By The White Rose UK On 31/10/2023, By Dr Vernon Coleman

Schiller Mária küldeménye







Nem tudom kiverni a fejemből a Gázáról készült képeket.


A kiállított könyörtelen kegyetlenség valóban undorító, és szégyellem magam, hogy ugyanazon a bolygón élek (vagy ugyanannak a fajnak a tagja vagyok), mint Netanjahu, Sunak, Biden és társaik.

Az amerikai és a brit kormányok elkötelezték magukat Izrael és a csak népirtásnak nevezhető politika örökös, állandó támogatása mellett. Úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban a politikusok és a rendőrség illegálissá akarja tenni, ha valaki kritizálja Izrael égbekiáltó háborús bűneit.

Van azonban egy vigasz: nem tudnak törölni a közösségi médiából, mert már évek óta teljesen ki vagyok tiltva minden közösségi médiából.


Ami még fontosabb, közhelyes, de ez egy olyan időszak, amikor mindannyiunknak fel kell emelnünk a szavunkat. Ez egyike azoknak a "mit tettél, hogy megállítsd" kérdéseknek, amelyekre egy nap mindannyiunknak választ kell adnunk – ha elég sokáig élünk. Senki, aki törődik az emberekkel, nem hallgathat és nem hagyhatja figyelmen kívül, ami történik. Régimódi és valószínűleg politikailag elfogadhatatlan ezt kimondani, de azért képeztem magam orvosnak, és azért dolgoztam orvosként, mert tenni akartam valamit a betegek, a rettegők és a rászorulók megsegítéséért. Némi vonakodással, de önként vonultam vissza az általános orvosi hivatástól, amikor nem voltam hajlandó behódolni a bürokratáknak, akik arra akartak kényszeríteni, hogy megszegjem a hippokratészi esküt.


Életemet azzal töltöttem, hogy az emberekért és az állatokért küzdöttem, kampányoltam és írtam fontos kérdésekről – és harcoltam a hatalom ellen annak különböző megnyilvánulásaiban.

Ami Gázában történik, az olyan gonosz és embertelen, mint bármi, aminek emlékszem, hogy életem során tanúja voltam, és amit Izrael tesz, az undorító. Mindenkit beperelek, aki antiszemitának vagy a terrorizmus támogatójának nevez (ez a szokásos védekezés Izrael tetteire), de szégyellem, hogy egy olyan ország polgára vagyok, amely támogatja Izrael népirtó tevékenységét – amelyet, úgy tűnik, az őrült gyűlölet és a válogatás nélküli etnikai tisztogatás utáni vágy hajt.

Meggyőződésem, hogy minden épeszű és értelmes lénynek ugyanígy kell éreznie.

Sunak és Biden különösen a történelem rossz oldalán állnak – támogatják 2,3 millió ember – fele gyermek – szisztematikus, sorozatos lemészárlását.

Miután alaposan átnéztem a történelmet és a bizonyítékokat, úgy tűnik számomra, hogy Izrael mindenkit meg akar ölni Gázában, minden épületet le akar rombolni, és feltehetően el akarja venni a földet. Ez számomra egy brutális, embertelen, kegyetlen, egyoldalú népirtásnak tűnik, amely Dzsingisz kánnak vagy Attila hunnak (nu, itt Coleman bizonyosan téved – a Szerk.) is tetszett volna. Izrael elutasította a humanitárius tűzszünetet kérő ENSZ-határozatot, és megfogadta, hogy továbbra is csecsemők és kisgyermekek ezreit fogja megölni. Tudom, hogy Izrael azt mondta, hogy továbbra is meg fogja védeni magát, de nem védi meg magát az ember csecsemők és kisgyermekek megölésével – kivéve, ha azt akarja, hogy az új Dzsingisz kánnak bélyegezzék.

A mainstream média tele van olyan cikkekkel, amelyek Izrael népirtó akcióit védik. Őszintén szólva nem értem ezeket a fanyar, veszett embereket. Még az ENSZ főtitkára is – egy olyan szervezet, amely iránt nem érzek semmi vonzalmat – rámutatott, hogy az Izrael elleni támadások évtizedes megszállást követtek, és a humanitárius jog egyértelmű megsértésével vádolta Izraelt. Ezek olyan egyszerű kijelentések, amelyekkel szemben egyetlen józan gondolkodású ember sem emelhet kifogást.
Még azt is láttam, hogy csak Izrael támogatói jogosultak felvonulni és tüntetni – ez egy elnyomó filozófia, amely számomra azt sugallja, hogy Izrael egyes támogatói úgy érzik, hogy valamilyen módon mindenki másnál felsőbbrendűek. Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy csak akkor szavazhatsz, ha a woke-ra szavazol – ez a koncepció néha nem tűnik olyan távolinak.

Izrael támogatói szokás szerint kijátszották hagyományos kártyáikat. Azt állítják, mindenféle bizonyíték nélkül, hogy bárki, aki kritizálni meri őket, antiszemita és valószínűleg terrorista is.

Ez a zsarnoki propaganda már nem működik. És soha többé nem is fog működni. Izrael örökre elvesztette a jogát arra, hogy a múltját a bűneiért járó szabadulókártyaként használja fel. A szívem mélyén, gyanítom, legalább hétmilliárd ember van a világon, akiket már nem érdekel semmi, amit az izraeliek mondanak.

A lényeg az, hogy egyetlen országnak sincs joga, még annak sem, amelyik úgy tűnik, hogy minden más országgal szemben felsőbbrendűnek tartja magát, ahhoz, hogy hidegvérrel lemészároljon számtalan ezer ártatlan gyermeket, nőt és férfit.

Azoknak, akik Izrael pártján állnak, alaposan és alaposan meg kellene nézniük azt a rengeteg filmet, amely az izraeli brutalitást mutatja be a gyerekekkel szemben. És ne feledjük, hogy a 2,3 millió ember fele, akik a világ legnagyobb koncentrációs táborában élnek és halnak meg, valójában gyerekek.

Ha nem háborús bűn szándékosan megfosztani az ártatlan polgárokat az élelemtől, a víztől, az energiától és az üzemanyagtól, akkor annak kellene lennie.


Ha nem háborús bűncselekmény nyíltan beszélni arról, hogy több mint kétmillió embert akarnak válogatás nélkül lemészárolni, akkor annak kellene lennie.


Hozzászoktam, hogy hazugságokat olvasok a fősodratú médiában.

És hozzászoktam, hogy a televíziókban csak undorító propagandát látok.

A BBC például már régóta az újságírás szégyene, széles körben bizalmatlan, és sokan a félretájékoztatás és dezinformálás vezető képviselőjének tartják a világon.

De amit az elmúlt hetekben láttunk, az több mint szégyenletes. Véleményem szerint Izrael (és támogatói) megmutatták nekünk, hogyan néz ki a gonoszság.

Hihetetlen, de az ENSZ izraeli nagykövete náciknak nevezte azokat az embereket, akik ellen országa harcol. Talán még megbánja, hogy ezt a megnevezést használta, mivel azt hiszem, sok gondolkodó, helyes gondolkodású, független ember fogja úgy gondolni, hogy rosszul értelmezi a dolgokat. Saját országa számomra úgy tűnik, hogy elszabadult, minden törvényen kívül áll, és a felsőbbrendű önigazolás-tudat tüzeli.


Egyedül azok az emberek világszerte, akik az utcára vonultak, hogy az állam által kikényszerített brutalitás és az emberek, a tulajdon és a környezet elleni erőszak ellen tüntessenek, mutatnak méltóságot, tiszteletet, becsületet és felelősséget. (Miért nem panaszkodnak hangosan a Net Zero lelkes hívei a sok bomba által okozott károk miatt?)

Attól tartok, hogy már nem hiszek el semmit, amit az izraeliek vagy támogatóik mondanak. Úgy vélem, hogy folyamatosan hazudtak, és ősi propagandatechnikákat alkalmaztak álláspontjuk népszerűsítésére. Hiszem, hogy hazudtak a halott csecsemőkről. (Milyen hagyományos propaganda érv ez. Meg vagyok lepve, hogy nem a régi álhírt hozták elő arról, hogy az ellenség csecsemőket eszik).

Természetesen elhiszem, hogy hazudtak arról, hogy nem bombáztak kórházakat, templomokat, mecseteket és lakóházakat.


Most azt kérdezem magamtól, hogy vajon az eredeti invázió valódi volt-e? Vagy ez egy hamis zászlós művelet volt – ártatlanok feláldozása a népirtás mentségére? Miért ne – nekem úgy tűnik, hogy az izraeliek feláldozzák a túszokat (akikről azt állítják, hogy léteznek), hogy lehetővé tegyék bosszújukat.


(Érti, mire gondolok? Ha egyszer elveszíted a bizalmat, akkor semmi sem hihető. Izrael ebben a tekintetben olyan, mint a BBC).


Ez egyszerűen csak egy út a III. világháborúba, amire már régen figyelmeztettem, hogy eljön? Ez egy lépés a nukleáris háború felé, hogy megöljék azokat a milliárdokat, akiket meg akarnak ölni, és a maradék 500 milliót bevigyék a Nagy Újraindításba és az Új Háborús Rendbe?


Az egyetlen igazság az, hogy semmi sem történik ok nélkül.


És hogy minden egyre mélyebbre visz minket a globalisták által számunkra tervezett cél felé.

Eközben sajnos láttam zsidó szónokokat kárörvendően nyilatkozni arról, hogy ők a kiválasztott nép, és hogy mindenkit el akarnak pusztítani Gázában. Ezeket a képeket éppúgy nem tudom eltüntetni, mint ahogy a szenvedő gyermekek képeit sem.

És hol a következő? Izrael megtámadja Ciszjordániát? Libanon ellen? És ki fog még belépni a háborúba? Ahogy a népirtás folytatódik, elkerülhetetlennek tűnik, hogy Irán is bekapcsolódik. És ki lesz az első, aki atomfegyvert vet be?


Azt hiszem, most már minden nagyon egyszerű: a népirtó programot irányító izraeliek rossz, rossz emberek. Ez az egész most az emberségről, az emberi tiszteletről, a méltóságról szól. Úgy gondolom, hogy az izraeliek és támogatóik minden elképzelhető módon tévednek. Nincs mentség.

Ha egy közeli városban van egy gyilkos, akkor nem megyünk be abba a városba, és nem ölünk meg minden ártatlan embert csak azért, mert megtehetjük.

Szégyellem, hogy brit vagyok, mert a meg nem választott Sunak, aki már háborús bűnös, mert illegális fegyverekkel látta el Ukrajnát, bejelentette, hogy Nagy-Britannia mindig is támogatni fogja Izraelt.


Nem fogja.


Nem hiszem, hogy Nagy-Britannia népe támogatja Sunak abszurd garanciáját. Ahogyan azt sem hiszem, hogy Amerika népe támogatja az egyre abszurdabbá váló Bident. A legtöbb nyugati politikus Izraelt támogatja.


Ha túléljük a következő heteket anélkül, hogy ez a mészárlás kiváltaná a nukleáris háborút, amitől tartok, akkor ennek a népirtásnak a végén olyan javaslatok fognak születni, hogy Izraelt úgy kell kezelni, mint Németországot a második világháború végén. Tagadhatatlan, hogy Izrael egy nagyon fiatal nemzet, és nem lehetséges, hogy egyeseknek úgy fog tűnni, hogy az izraeliek bebizonyították, hogy még nem elég érettek ahhoz, hogy fegyvereket kezeljenek?


Lehetséges, hogy Izraelt rászedték arra, hogy elpusztítsa önmagát?


Valóban, ha mindannyian túléljük, gyanítom, hogy egyesek megkérdőjelezik majd, hogy Izrael megérdemli-e, hogy független ország maradjon. A világnak szankciókat kell majd bevezetnie – kereskedelmi, pénzügyi és kulturális szankciókat –, hogy biztosítsa a világ leghatalmasabb gazemberállamának ellenőrzését. Át kellene-e adni a földet, amelyen Izrael ül, a palesztinoknak, és az izraelieket felkérni, hogy költözzenek Ukrajnába? Minél több bűnt követ el Izrael, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy ezeket a kérdéseket felteszik.


És lesznek más kérdések is.


Mi a népirtás mögött meghúzódó ok, vagy mi volt az?


Gáza az új 15 perces városok példaképe?


Miért most zajlik ez a háború? Azért, hogy elterelje a figyelmünket az ukrajnai háborúról (ahol, úgy tűnik, az oroszok győztek).

A népirtás elkerülhetetlen következménye elkerülhetetlenül több tüntetés és terrortámadás lesz. A legtöbb nyugati országban hatalmas a palesztin támogatók száma. A reakció elkerülhetetlen.
Az eredmény egyre több és több elnyomó törvény lesz (micsoda meglepetés). És végül, nagyon hamar, hadiállapotot fognak bevezetni.

Addig is várnunk kell.

És egyelőre az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy nyomást gyakorolunk vezetőinkre, hogy világossá tegyék Izrael számára, hogy viselkedésük elfogadhatatlan és embertelen.
Régóta fennálló szabály, hogy ha bármilyen segítséget nyújtasz egy bűnözőnek, akkor te is bűnös vagy abban a bűncselekményben. A háborús bűnök sem különböznek ettől.

Minden nyugati vezetőnek és Izrael lelkes védelmezőjének tudatosítani kellene, hogy aki Izraelt támogatja, azt háborús bűnösnek bélyegzik. Legjobb esetben a karrierjüket teszik tönkre. Legrosszabb esetben életük hátralévő részét börtönben fogják tölteni.


Ha hétmilliárd ember halála nélkül megússzuk, akkor az olyan bűnös vezetőknek, mint Biden és Sunak (és még sokaknak) Izrael vezetői mellett kell állniuk, és háborús bűnökkel foglalkozó bíróság elé kell állniuk.


Eredetileg a vernoncoleman.com oldalon jelent meg


 

Lásd még:

  • One Day – Koolulam Singing in Haifa 2018

  • American MK-84 Bomb Dropped by ‘Israel’ on Gaza Baptist Hospital

  • FREE instant download: Stop Them!

  • How to Avoid Digital Slavery

  • Stop the Death Jab!









369 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK