top of page

Trump a „korrupt” Egészségügyi Világszervezetet támadja… ...ez egyben üzenet Orbán Viktornak is!

Kincsesné Salca Mária küldeménye

Magyar nyelvű forrás (automatikus fordítással): itt.
„Az Egészségügyi Világszervezet nem más, mint egy korrupt globalista átverés, amelyet az Egyesült Államok fizet, de Kína tulajdonában és ellenőrzése alatt áll. "

Amikor a kínai vírus három évvel ezelőtt elérte a partjainkat, az Egészségügyi Világszervezet szégyenletes módon fedezte a Kínai Kommunista Párt intézkedéseit – az út minden lépésénél.

Ezért nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy véget vetettem Amerika és az Egészségügyi Világszervezet kapcsolatának. (felmondta a támogatást a WHO felé) Az Egyesült Államok évente közel 500 millió dollárt fizetett az Egészségügyi Világszervezetnek. És ez 330 millió emberre vonatkozott, holott Kína csak 40 millió dollárt fizetett a WHO-nak 1,4 milliárd emberre. Tehát nekünk 330 M volt, nekik 1,4 Md, mi mégis több mint tízszeresét fizetjük. Ez jellemző az Egyesült Államokra, mert nem tudják, mit csinálnak. Sajnos a korrupt Joe Biden ostoba módon teljes áron és mindenféle tárgyalás vagy reform nélkül csatlakozott újra az Egészségügyi Világszervezethez.

És most Biden az Egyesült Államok szenátusának megkerülését szorgalmazza egy olyan világjárványügyi szerződés megkötése érdekében, amely átengedné az amerikai szuverenitást az Egészségügyi Világszervezetnek. Ezt is Kína ellenőrzi. A szerződéstervezet arra kötelezné az Egyesült Államokat, hogy egy újabb világjárvány esetén hatalmas mennyiségű orvosi ellátmányt küldjön más országokba. És agresszív cenzúrát erőltetne a szabad véleménynyilvánítással szemben a közegészségügyi kérdésekben – ahogyan cenzúrázták az igazságot a wuhani laboratóriumról, amire azt mondtam: 'Onnan jött'. Emlékszik?

A következő Trump-kormányzat alatt ezt a szerződést azonnal fel fogjuk mondani. Nem fogom hagyni, hogy a közegészségügyet ürügyként használják fel a globális kormányzat menetelésének előmozdítására.

Éppen ezt teszik. Globalisták.

Az Egyesült Államok ki fog lépni a korrupt Egészségügyi Világszervezetből, tekintettel a COVID teljes kudarcára. A COVID-nál óriási katasztrófát szenvedtek el.

[A WHO] megérdemli, hogy teljesen megszüntessék és leváltsák. Ezután azon fogok dolgozni, hogy új koalíciót hozzak létre olyan nemzetekből, amelyek határozottan elkötelezettek az egészség védelme mellett, miközben megőrzik a szuverenitást és a szabadságot. Nagyon köszönöm, de azt is szeretném elmondani, hogy a megállapodást újratárgyalhattam volna. Ott lehettem volna az Egészségügyi Világszervezetnél 25 millió dollárért. Biden nem fogadta el ezt az alkut. Majdnem 500 millió dollárt fizetett. Nagyon szerették volna visszakapni a pénzt az Egyesült Államok, miután felmondtam a megállapodást. Annyira vissza akarták kapni, hogy ajánlatot tettek nekem – 25-30 millió dollárt. Én pedig azt mondtam: 'Nem, várok!' Kevesebbért is megkaphattam volna. De akkoriban nem akartam kevesebbet sem fizetni mint kormány. Majdnem 500 millió dollárt fizettünk... Akkor miért fizetett ennyit? De ez csak egy a sok dolog közül, ami rossz az országunkban. Köszönöm szépen."


654 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page