VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Üdvözöljük a kommunizmusban


Ezt fogjuk átélni 2023-ig, ha követjük a Világgazdasági Fórum Great Reset tervét, amely nem fog kegyelmezni. 2020 októberében a Time Magazine összefoglalót tett közzé azokról az eseményekről, amelyek a G8 tanácskozás vezetői szerint még előttünk állnak.

A szerzők szigorúan betartják a Világgazdasági Fórum elnökének, Klaus Schwab-nak Great Reset (nagy visszaállítás) tervét, mely jelenleg azon dolgozik, hogy világgazdaságot saját igényeikhez igazítsa annak „fenntarthatóbbá” tétele érdekében.

A Föld lakosságának 1%-át kitevő, népességének az 1%-át jelentő (Kb. 300 család, nagyjából 10-12 ezer ember) szervezett magánhatalom a terv szerint nem fog kegyelmezni a világnak! Ezt már most is látjuk a részleges leállás, a totális járványpropaganda és a vakcina ipar elképesztő méretű manipulációja közepette.

Az osztrák Wochenblick lap sorra vette, milyen tervezett események állnak előttünk, ha valami nem téríti le az útjáról ezt a totális őrületet. Márpedig egyelőre minden a jó előre eltervezett programjuk szerint halad tovább Wuhan laboratóriumától a Pfizerig és Bill Gates sakktáblájáig!

A cikk szerint a járvány addig folytatódik, amíg a kisvállalkozások csődbe nem mennek, (2023) és a középvállalkozások megsemmisülnek.

A középosztálytól úgy szabadulnak meg, hogy a gazdaságot és az államot és a társadalmat először megsemmisítik, majd újjáépítik annak érdekében, hogy legyőzzék minden idők állítólag legnagyobb mesterséges válságát.

2020 nyarán egy világméretű reklámügynökség Covid-19 kampányba kezdett. A Hill + Knowlton Strategies egy PR ügynökség, amelynek székhelye New York City, New York állam. Clevelandben (Ohio) alapította 1927-ben John W. Hill.


A társaságnak 88 irodája van 49 országban. A vállalat a WPP Csoport része. Pontosan ez az a PR ügynökség, mely 30 évvel ezelőtt már szerepelt a médiában, amikor az "inkubátor hazugságot" elterjesztette az öbölháború idején és okozott óriási botrányt. Ezzel több százezer ember halálát idézte elő.

Az "inkubátor hazugsága" az a régóta elterjedt tény volt, hogy "az iraki katonák Kuvaitban, a kórházakban, inkubátorokban lévő csecsemőket megölték Kuvait inváziója során 1990 augusztusában, a második öbölháború kezdetén, az által, hogy kitépték őket inkubátorukból és hagyták meghalni a földön."

Ezt az állítást Nayirah as-Sabah széles körben terjesztette az Egyesült Államok Kongresszusában 1990-ben.


A hazugság hatással volt a Kuvait érdekét szolgáló katonai beavatkozás szükségességéről folytatott nyilvános vitára, amelyet George HW Bush akkori amerikai elnök és az emberi jogi szervezetek sokszor idéztek.

Csak miután Kuvaitba bevonult az Egyesült Államok, akkor került napvilágra, hogy a történet a Hill & Knowlton amerikai PR ügynökség kitalációja és propagandája.

Az ügynökséget a száműzetésben levő kuvaiti kormány fizette, hogy közönségkapcsolatok révén támogassa Kuvait visszafoglalását.

Jelenleg sok más mellett ez a PR-cég van megbízva például azzal, hogy Szaúd-Arábia és a Közel-Kelet arab államainak kapcsolatát helyreállítsa.


Pontosan ez az ügynökség a felelős a Covid-19 előadásokért a médiában világszerte.

Tekintettel arra, hogy a PR ügynökség már busás pénzeket kapott egyszer globális hazugságért, óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a nagy covid-19 show-ért is fizetik-e és ki a finanszírozó.

Míg a PR ügynökség a felelős azért, hogy a korona-politika által érintett országokban az emberek világszerte továbbra is félelem rabjai maradjanak, a Világgazdasági Fórum arról álmodozik, hogy világszerte feltárja a kritikus gyengeségeket.

Arról beszélnek, hogy a szűkülő gazdaságokkal szemben a vállalatok és a háztartások rájönnek majd, hogy külső segítség nélkül nem fognak tudni túlélni. Valaha pontosan ezt tették az NDK-ban lévő emberek vagyonának kisajátításával.

A WEF (Davosi Világgazdasági Fórum) úgy véli, hogy a kapitalizmus aranykorát nem úgy tervezték, hogy stratégiákat igényeljen, és ugyanakkor kezelje az éghajlati kockázatokat is.

A WEF úgy érzi, hogy megváltoztatja a világot és most végrehajtja a tervet. A terv magában foglalja az emberiség zöld-hitel által történő leigázását, a pénzügyi tevékenységek betiltását, amelyeknek nincs egyértelmű nyilvános célja – ez a kapitalizmus vége.

Az Európai Unió már megtette az első konkrét lépéseket ebbe az irányba, miután 2020 augusztusában megállapodott egy 1,8 billió euró értékű történelmi helyreállítási csomagban.

Az EU azzal a feltétellel kötötte le a pénzeszközök folyósítását, hogy a pénzeszközöket csak azoknak az országoknak folyósítják, amelyek az éghajlatváltozás elleni küzdelem, a digitális szakadék csökkentése és az egészségügyi rendszerek megerősítése érdekében szigorú stratégiák finanszírozására használják fel.

Tanzánia elnöke volt az első, aki meghiúsította ezt a tervet (Wochenblick szerint). Elvette a pénzt és azonnal befejezte hazájában a nagy koronavírus műsort.

A WEF számára az európai reneszánsz 2020 végén kezdődött ezekkel az elképzelhetetlenül magas pénzösszegekkel.

Míg számos ország kisvállalkozásai a túlélésért küzdenek, a WEF időközben éghajlat-semleges városok létrehozását tervezi az egész kontinensen. Nem csak országokban gondolkodnak, hanem uralkodni akarnak a világon.

A WEF a fenntartható, hozzáférhető és ingyenes tömegközlekedés átdolgozásáról álmodik. Az olvasó feltételezheti, hogy az autó korszaka hamarosan véget ér. A városokat tömegközlekedési vonatokkal kell újjáéleszteni, mint Kínában.

A Világgazdasági Fórum évek óta arról beszél, hogy a kormányoknak a digitális forradalmat kell felhasználniuk a közszolgáltatások bevezetésére a digitális egészségtől az e-kártyákig és teljes mértékben figyelemmel kell kísérniük a polgárokat, mint digitális, átlátható embert vagy lényt. A Nagy Visszaállítás terve a kapitalizmus szocializmussá alakítása, az államnak mindenhatóvá kell válnia az egyének állandó és totális megfigyelésével.

A gazdag és a szegény réteg megmarad, de, a középosztály eltűnik és szegény lesz.

Egy kétosztályú társadalom, alakul majd ki, amelyet a gazdagok már megfigyelhetnek.

A WEF üdvözli, hogy az Egyesült Államok Joe Biden irányítása alatt is követi a nagy visszaállítási tervet.

A Covid Show célja, hogy megtanítsa az embereket arra, hogy a kollektív intelligenciát prioritásként kell kezelni és a közérdeket az egészségügyi innováció középpontjába kell helyezni, Minden magánérdek megszűnik, – de legalábbis a szegényeké. Honecker tapssal fogadta volna ezeket a terveket.

Az embereknek meg kell tanulniuk, hogy nekik jobb, ha néhányan meghatározzák a birodalmi irányelveket, az egyéni akarat eltörlése valósággá válik.


A Great Reset megvalósításával a WEF az árképzés és a covid-19 kezelések és oltások gyártásának szabályozását tervezi világszerte. A gyógyszergyárak ezután előírnák a gyógyszerek vagy az oltások árát. Cserébe azonban jelentős állami hozzájárulást kapnak a gyógyszer-kutatáshoz.

Az egészségügyi hatóságok által kezelt globális vakcina terjesztés, koalícióban a WHO-val, a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal és másokkal a gyógyszeripar és vakcina ipar tulajdonosait szó szerint aranyban fogja úsztatni.

A WEF szerint a válság vége akkor látható, amikor a gyógyszeripar már gereblyézi a milliárdokat, és a pénzt majd újraosztják a mocskosan gazdagok között.

A tervek között szerepel egy globális recesszió 2021 júniusától kezdődően.

A 2020. októberi cikk kimondja, hogy nyilvános tüntetéseket terveznek majd, miközben kormányok nyíltan beszélnek a társadalmak átalakításáról.

2022 nyarára újabb jelentős válságot jelentenek be, a neoliberális zöldeknek és apokaliptikus figyelmeztetéseiknek köszönhetően.

Az amerikai közép-nyugaton súlyos szárazság pusztítja el a termést, amely a globális gabonatermelés hatodát adja.

Az emberek éhezni fognak és szorongásukban tudatosítani kell bennük, hogy a kormányoknak reagálniuk kell az éghajlatváltozásra és közvetlen globális költségvetési ösztönzőket kell kidolgozniuk a zöld gazdaság támogatására.

A WEF már pontosan erre a célra létrehozta a „zöld üzletet”, amelyben az éghajlati célok elsőbbséget élveznek. A koncepció magában foglalja a társadalmi infrastruktúra átalakítását, és még a fizikai infrastruktúrára is kiterjed. Számunkra ez azt jelenti, hogy a jövőben csak tömegközlekedést fogunk használni, kerékpárral vagy gyalogosként. Az elmúlt napokban Merkel többször is felszólította az embereket az utazás tilalmára. Hamarosan csak azok a gazdag emberek lesznek képesek utazni, akik nyilvánvalóan a törvény felett állnak.

A Los Angeles-i polgármester, Eric Garcetti nemrégiben a 405-ös autópálya egyik sávját kerékpársávra változtatta. Valami hasonlót képvisel a budapesti polgármester is.

A kormányoknak a szocialista "vállalkozó államok" szerepévé kell válniuk, természetesen néhány olyan kommunista uralma alatt, akik úgy érzik, hogy erre kiválasztották őket.


2023-ban a WEF arról álmodozik, hogy megvalósul az az álom, hogy a társadalmat a kapitalizmusból Kína mintájára szocialista diktatúrává alakítsák. A Hill & Knowlton PR ügynökség mindent megtesz annak érdekében, hogy a világ tudatában legyen annak, hogy a COVID-19 meggyőz mindnyájunkat arról, hogy nem élhetünk a korábban megszokott módon.

A világnak el kell fogadnia egy „új normát”, amelynek biztosítania kell, hogy az állami és a magánszféra együttműködését a közérdek vezérli, és nem a magánérdek. Ez egyben a kapitalizmus felszámolása, melynek helyét egy globalista technokrácia veszi át!

A Világgazdasági Fórum szándékosan azt tervezi, hogy az élet alapjai megsemmisülnek és úgy véli, hogy ez lehetőséget ad számunkra, hogy újratervezzék világgazdaságunkat – de természetesen Klaus Schwab és a szervezett magánhatalom elképzelése szerint.


Schwab és a WEF fedélzetén nem csak Joe Biden vagy a kanadai elnök, de maga a római pápa is ott ül, aki támogatja a Nagy Visszaállítás tervét.

Schwab és a Great Reset támogatói így majd megmoshatják az ártatlanok kezét vagy lábát, amikor lenullázzák a globális gazdaságot és ezzel párhuzamosan bevezetik az Új Világrendet előkészítő lépéseket.

Történik mindez akkor, amikor a kommunizmus áldozataira emlékezünk.


Forrás:


https://time.com/collection/great-reset/5900739/fix-economy-by-2023/


64 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek