top of page

Úgy tűnik, az amerikai kormány velejéig korrupt (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk

It Appears That The US Government Is Totally Corrupt, By Paul Craig Roberts, May 10, 2023

Schiller Mária küldeménye


"Nincs sok értelme azt a fickót vizsgálni, aki a vádat hozza, nem pedig a vádat." – Bud Cummins volt szövetségi ügyész


2018. október 4-én Bud Cummins bizonyítékokat hozott Geoff Berman amerikai ügyész tudomására Joe Biden alelnök bűnös magatartásáról. Berman ahelyett, hogy Biden ellen nyomozott volna, Cummins ellen nyomozott. Ez az igazságügyi minisztérium ma. A DOJ ugyanolyan korrupt, mint az FBI, amely a DOJ része, a CIA, az NSA, az FDA és az összes többi. Próbáljon meg találni egy becsületes szövetségi ügynökséget vagy intézményt.


Ha nem hiszi, hogy az FBI korrupt, gondoljon a Hunter Biden laptopjára. A laptopon lévő, egyértelműen bűncselekményt feltáró információk évek óta ismertek, és semmit sem tettek ellene. A korrupt FBI még azt is kijelentette, hogy a laptop egy orosz üzem, amelynek célja az amerikai választások befolyásolása volt. Tényleg.


A korrupt FBI nem hajlandó kiadni az információkat, ezzel megakadályozva a képviselőház felügyeleti bizottságát a felügyeletben, és ismételten megmutatva a törvényhozás teljes gyengeségét a végrehajtó hatalom felelősségre vonásában. Alapvetően a Kongresszus tehetetlen. A szövetségi kormánynak csak annyit kell tennie, hogy kimondja a "nemzetbiztonság" szót, és a Kongresszus összeomlik.


Az FBI által a Biden-apa-fia bűncselekmények eltussolása lehetővé teszi a korrupt demokraták és médiakurváik számára, hogy azt állítsák, hogy a Biden család bűncselekményeiről szóló jelentések "névtelen célzások". De természetesen a laptopon lévő információk nem névtelenek, és Cummins volt szövetségi ügyész sem az.


Hogy megvédjék a demokratákat a valódi bűncselekményektől a szövetségi tisztviselők hamis tanúzást követnek el, és hogy hamisan vádolják Trump elnököt, ismét hamis tanúzást követnek el. Az ember elgondolkodik, vajon a republikánusok értik-e, hogy milyen harcban állnak.

Az újabb megvesztegetési vádak közepette máris több van Joe Biden felelősségre vonásához, mint bármi, amivel a demokraták rendelkeztek Donald Trump ellen.

305 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page