top of page

Ukrajna: Orbán Viktor olyat lépett az EU-ban, amire senki nem számított – Somkuti Bálint


Soha egyetlen tartózkodás nem váltott ki ekkora médiafigyelmet, mint amit a magyar kormány most meghozott.


Orbán Viktor rendkívül bölcs salamoni döntést hozott és lépett meg, amit talán sokan nem értenek és elvakult szurkolóként magyarázza most egyik vagy másik oldal, hogy "na bezzeg" és "na ugye.

"Eközben a lehető legbölcsebb döntéssel nem veszünk részt egy szakadékba vezető döntésben egyedül, de nem leszünk kerékkötője sem annak, hogy a hülyeségbe rohanjanak azok, akik ezt akarják.


Eközben nem adtunk támadási felületet, amire hivatkozni lehet a Magyarországnak évek óta jogosan járó pénzek visszatartásához.

És végül hiába hagytuk, hogy a döntést meghozzák, de az Ukrajnának folyósítandó több, mint 50 milliárd eurós újabb doppingot megvétóztuk!

Mindez segít majd abban, hogy az amerikai választások várható fordulatáig és egy egy európai uniós választások után remélhető kisebb változás is hozzájárul majd ahhoz, hogy

az egész elmebeteg brüsszeli politika és Ukrajna uniós tagsága okafogyottá válik, miközben a Magyarországgal szembeni baloldali globalista-marxista támadássorozat méregfogát is kihúzhatjuk...

(VilagHelyzete megj.)


De hallgassátok meg erről Somkuti Bálint elemző véleményét is!
Az Ultrahang legfrissebb adásában Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatója volt a vendégünk, akivel az EU csúcs eredményeiről, Ukrajna EU tagságának esélyeiről, illetve az ukrajnai és izraeli háború legfrissebb fejleményeiről beszélgetünk.

504 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page