VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: A Google finanszírozta a Wuhan Labor munkatársának kutatását
A technológiai Big Tech titán Google állítólag több mint egy évtizeden át finanszírozta az EcoHealth Alliance alapítója és a Wuhan labor munkatársa, Peter Daszak kutatásait.

A National Pulse jelentette, hogy a Google számos, Daszak által 2010-2018 között különböző vírusokkal kapcsolatban végzett tudományos tanulmányt finanszírozott. A több mint egy évtizedes kapcsolat nyilvánvaló a denevér flavivírusokról szóló 2010-es tanulmány kapcsán is, amely Daszakot és az EcoHealth Alliance alelnökét, Jonathan Epsteint tünteti fel szerzőként, és amely köszönetet mond a Google.org-nak a finanszírozásért" – írta Natalie Winters.

Egy 2014-es tanulmány a tyúkvírusok átterjedéséről, amelynek szerzője Daszak volt, hasonlóképpen kijelenti, hogy részben 'a Google.org támogatta'.

Figyelemre méltó, hogy egy, a Google által támogatott tanulmány, amelyet Daszak 2018-ban végzett "Serologic and Behavioral Risk Survey of Workers with Wildlife Contact in China" címmel, már akkor azt az elméletet állítja fel, hogy a SARS-szerű koronavírusok egy Wuhan város melletti piacról származhatnak – amit azonnal bedobtak 2020 elején a világjárvány fals magyarázataként.

A bevezetőből:


"A vadászott vagy tenyésztett vadon élő állatok kezelése, szállítása és fel