top of page

Vajda Miklós: A Google finanszírozta a Wuhan Labor munkatársának kutatását
A technológiai Big Tech titán Google állítólag több mint egy évtizeden át finanszírozta az EcoHealth Alliance alapítója és a Wuhan labor munkatársa, Peter Daszak kutatásait.

A National Pulse jelentette, hogy a Google számos, Daszak által 2010-2018 között különböző vírusokkal kapcsolatban végzett tudományos tanulmányt finanszírozott. A több mint egy évtizedes kapcsolat nyilvánvaló a denevér flavivírusokról szóló 2010-es tanulmány kapcsán is, amely Daszakot és az EcoHealth Alliance alelnökét, Jonathan Epsteint tünteti fel szerzőként, és amely köszönetet mond a Google.org-nak a finanszírozásért" – írta Natalie Winters.

Egy 2014-es tanulmány a tyúkvírusok átterjedéséről, amelynek szerzője Daszak volt, hasonlóképpen kijelenti, hogy részben 'a Google.org támogatta'.

Figyelemre méltó, hogy egy, a Google által támogatott tanulmány, amelyet Daszak 2018-ban végzett "Serologic and Behavioral Risk Survey of Workers with Wildlife Contact in China" címmel, már akkor azt az elméletet állítja fel, hogy a SARS-szerű koronavírusok egy Wuhan város melletti piacról származhatnak – amit azonnal bedobtak 2020 elején a világjárvány fals magyarázataként.

A bevezetőből:


"A vadászott vagy tenyésztett vadon élő állatok kezelése, szállítása és feldolgozása a kórokozók emberre történő átterjedésének kockázatát hordozza magában. A dél-kínai tartományokban, köztük Guangdongban a lakosság jelentős része a friss húst fogyasztásra a nedves piacokról szerzi be, olyan közösségi piacokról, amelyek élő állatok, köztük ritka és veszélyeztetett állatok értékesítésére és levágására szakosodtak. A kutatások kimutatták, hogy az ember és az állat közötti kapcsolódási pontok, például ezeken a vizes piacokon, ideális környezetet biztosítanak a fertőző betegségek megjelenéséhez, terjedéséhez és felerősödéséhez.

Mi köze van egy Szilícium-völgyi technológiai vállalatnak a virológiai kutatások finanszírozásához, különösen a Daszakon keresztül a Wuhan Virológiai Intézethez közvetett kapcsolatban álló kutatásokhoz?

Ne feledjük, hogy Daszak EcoHealth Alliance csoportja a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) által elkülönített adófizetői pénzt küldött a wuhani laboratóriumnak a koronavírus funkció-kutatására.

Ráadásul Daszak szinte egyedül volt felelős a COVID-19 narratívájának kialakításáért azzal, hogy nyomást gyakorolt a The Lancet brit orvosi folyóiratra, hogy adjon ki egy nyilatkozatot, miszerint a koronavírus egy wuhani vizes piacról származik.

Végül Daszak volt az egyetlen amerikai tagja az Egészségügyi Világszervezet Wuhanban tett vizsgálati körútjának, aki végül márciusban a "60 Minutes" című műsorban elismerte, hogy a világszervezet egyszerűen Kína szavára hagyatkozott, miszerint a COVID-19 egy vizes piacról származik.

Van egy határ, amit nem lehet megtenni, és mi egészen addig a határig mentünk. Kemény kérdéseket tettünk fel nekik. Nem vizsgáltuk át őket előre. És a válaszokat, amelyeket adtak, hihetőnek találtuk - helyesnek és meggyőzőnek" – mondta.


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete 

Forrás:


The National Pulse.com
97 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page