top of page

Vajda Miklós: A totális világdiktatúra terve

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünkA cikk Catherine Austin Fitts-nek a solari.com honlapon megjelent írásai, illetve a vele folytatott videóbeszélgetés alapján készült. Első rész.Catherine Austin Fitts amerikai befektetési bankár és volt köztisztviselő, aki a Dillon, Read & Co. ügyvezető igazgatója, és George W. Bush elnöksége alatt az Egyesült Államok lakhatásért és városfejlesztésért felelős helyettes államtitkára volt.

Széles körben írt és kommentált a közkiadások témakörében, és több nagyszabású állami csalásra is felhívta a figyelmet.

A világ uralásának egyik útja a pénzügyi rendszer ellenőrzése és irányítása, mégpedig a központi bankokon keresztül.

Miközben a vírus elterelte a világ figyelmét, a bankárok a világtörténelem legnagyobb vagyon-átcsoportosításán dolgoznak. Ezt Going Direct Resetnek hívják, és teljesen átalakítja a monetáris rendszert… Célja a központi bankok által kontrollált és működtetett digitális pénznem létrehozása. A Going Direct Reset által kitűzött célok megvalósításához szükséges az oltottsági igazolvány.

Ennek az igazolványnak semmi köze az egészséghez, de annál inkább egy új digitális pénzügyi tranzakciós rendszer bevezetéséhez, melynek a lényege a totális kontroll, ahol minden egyes tranzakciót követni és ellenőrizni tudnak.

A Going Direct Reset 2019 augusztusában indult útjára, egy „G7 of Finance” néven emlegetett eseményen. A wyomingi Jackson Hole-ban évente megrendezésre kerülő találkozón a világnak a vezető jegybankárjai, közgazdászai és a szövetségi képviselők vesznek részt. Néha összetévesztik a Világgazdasági Fórum által népszerűsített The Great Reset-tel, de amint látni fogjuk, ez utóbbi nem az a kezdeményezés, ahol a valódi döntések megszületnek. A Going Direct Reset a pénzügyi rendszerünk átalakításáról szól.

Az amerikai dollár tartalékvaluta rendszere öregszik, és tervek készülnek egy új globális pénzügyi rendszer kialakítására, amelynek célja a központosított globális ellenőrzés fokozása a digitális technológia és a távközlés révén, valamint az általunk ismert likvid devizák megszüntetése.

Fitts szerint a kezdeményezés célja a gazdaság 100%-os ellenőrzése, beleértve azt is, ki hogyan és hol költi el a pénzét.

„A gazdaság azon része, amelyet a jegybankárok irányítanak, egyre nő” – mondja Fitts, de amit most csinálnak, az egy pénzügyi puccs része.


Digitális pénzügyi ellenőrzés


Fitts utalt egy 2020. októberi videóra, amelyben Agustín Carstens, a Bank of International Settlements vezérigazgatója arról beszélt, hogy az amerikai központi bank digitális pénzneme (CBDC) vagy egy digitális dollár hogyan teszi lehetővé a bankárok számára, hogy nyomon kövessék az összes pénzügyi tranzakciót.

Fitts szerint véget akarnak vetni a devizáknak, és olyan rendszerre akarnak áttérni, amelyben minden tranzakció digitalizálásra, nyomon követésre és ellenőrzésre kerül.
Fitts: „Amikor most készpénzt használ valaki, nem látja, hová kerül. De ha a CBDC-t használja, mindent látni fognak. Ez nem valutarendszer. Ez egy ellenőrző rendszer. Teljes ellenőrzésük lesz. Ha nem akarják, hogy pizzát vásárolj, akkor nem vásárolhatsz pizzát. Ha nem akarják, hogy öt mérföldnél távolabb utazz otthonodtól, a hitelkártya nem fog működni öt mérföldnél távolabb az otthonodtól.”


A jó hír Fitts szerint az, hogy valamit tehetünk a visszavágás érdekében – használjon készpénzt mindenki, amikor csak tud. Ahhoz, hogy egy teljesen digitális pénzügyi rendszer legyen, amelyet ellenőriznek – mondja Fitts – a papírpénz használatának véget kell vetni.


Fitts: A járvány célja a digitális tranzakciók növelése volt


Eldöntötték, hogy egy kisebb csoport kezébe kell átjátszani az irányítást: ezért történt meg a kis cégek, vállalatok tönkretétele a lezárások által, és a központi bankok általi pénznyomtatás. A magántőke társaságok olcsón felvásárolták ezeket a kis vállalatokat. Érdekes módon a nagyvállalatokat egyáltalán nem érintették a lezárások. Piaci részesedésük nagymértékben megnőtt, s az ingatlanokat is elkezdték felvásárolni…

A kisvállalatok képezik a demokrácia alapját. Ha a demokráciát el akarod törölni, akkor tönkre kell tenni ezeket a kisvállalatokat, felvásárolni állami pénzen a munkaerőt, ami a működtetésükhöz alapvetően szükséges: ha a havi segély több, mint amit fizetésként tudnának ezek a vállalatok adni, akkor az emberek inkább otthon ülnek.
Az új vírus-variánsokkal kapcsolatosan a következőt mondja Fitts: tiszta politika az egész.

Amennyiben a kormányok nem találnak egy pénzügyileg felelős megoldást a nyugdíjrendszer finanszírozására, azaz ha nem tudnak pénzhez jutni (eladósodottság következtében), akkor két megoldás áll rendelkezésükre: vagy (jelentősen) megnövelik a nyugdíjkorhatárt, vagy csökkentik a várható élettartamot. Ez sima matematika.


A nagy mérgezés


Amikor ezt az USA kormányzata felismerte, elkezdődött egy olyan folyamat (a nagy mérgezés) az Egyesült Államokban, mely révén jelentősen megemelkedett a toxicitás mértéke (lásd mezőgazdaság, vizek elszennyezése) és közben a helytelen táplálkozás révén jelentősen csökkent az immunrendszer védekezési képessége. Mindehhez jelentősen hozzájárul a 22 kötelező oltás (16 éves korig) bevezetése is…

Ezt a „Nagy mérgezést” csak felgyorsítja a covid-oltás. Ezzel megvalósulni látszik az életkor jelentős csökkenése… Az USA-ban évek óta folyamatosan csökken amúgy is a várható élettartam, főként az alacsonyabb jövedelmű népcsoportok esetében.

A továbbiakban idézünk a Fitts honlapján megjelent cikkekből, melyek valamivel részletesebben mutatják be ezt a tervet.

Nos, tény, hogy sokan láttuk, hogy ez bekövetkezik, és már régóta figyelmeztettünk erre.


ID2020


Az egyik nagy húzás az ID2020 volt, amelyet 2016-ban Bill Gates, a Gavi, a Microsoft, a The Rockefeller Foundation, az Accenture és az Ideo.org dobott piacra. Milyen prófétai „előrelátás” volt a részükről, hogy a „2020-as évet” a „digitális azonosító megoldás” elérése idejének nevezték ki, hogy elindíthassák „tanúsító védjegyük” jóváhagyatását, és hogy már 2019 januárjában elkezdhessenek dolgozni a technológiai alkalmazásokon. Ezek a digitális azonosítók messze túlmutatnak a Covid-19-en, és további adatokat tartalmaznak minden egyes személyről, mint például a társadalmi pontszámukat, az éghajlati pontszámukat és a pénzügyeiket is. A központi bankok képezik a hajtóerőt. A digitális rendszerek és a globalizáció lehetővé tette a központi bankrendszer számára, hogy egyre nagyobb politikai és gazdasági ellenőrzést gyakoroljon.

A szuverén kormányok továbbra is csak halmozzák az adósságot, miközben nem teljesítik a pénzügyi és belső ellenőrzéseket, és teljesen a központi bankoktól függenek. Most tanúi lehetünk annak, hogy

a BlackRock által tervezett „Going Direct Reset” végrehajtásával a központi bankok jelentősen nagyobb ellenőrzést gyakorolnak a kormányok és azok költségvetési politikája felett, mint gondoltuk volna.

2019. június 13-án a Világgazdasági Fórum (WEF) és az ENSZ stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a fenntartható fejlődés 2030-as menetrendjének felgyorsítására, különös tekintettel a terv (agenda) finanszírozására, az éghajlatváltozásra, az egészségügyre, a digitális együttműködésre, a nemek közötti egyenlőségre, a nők és az oktatás szerepének erősítésére.

A digitális együttműködés magában foglalja „a negyedik ipari forradalom igényeinek kielégítését, miközben törekszik a digitális kormányzás és a digitális befogadás előmozdítására”.
Nem meglepő, hogy az AstraZeneca, a Pfizer, a Moderna, a Quest Diagnostics, a többi, a gyógyszeriparban és a biotudományban dolgozó óriáscég, a Mayo Clinic, a nagy központi bankok és befektetési cégek, köztük a BlackRock, a Google, a Twitter, a Facebook, a Paypal, a számtalan technológiai cég, a Bill & Melinda Gates alapítvány, a Nyílt Társadalom alapítványok, a New York Times, a TIME Magazine, a Walmart, az Amazon, az Uber, a UPS, a Zoom és sok, Kínából kiinduló szervezet, mind partnerek a WEF égisze alatt. Ezeknek a cégeknek, intézményeknek vezető személyei közül sokan tagjai a Külkapcsolatok Tanácsának is (Council on Foreign Relations).

Lényegében az egész Covid banda érintett, mivel ezek azok a szervezetek, amelyek a Covid lezárások alatt végig működőképesek maradtak.

Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell értenünk, és aminek jelenleg mindenki szemtanúja, az a gazdaságok globális szintű lerombolása.

Szándékosan összeomlasztották a piacokat, megszüntették a kisvállalkozásokat, és elfojtották a lakáspiacot, miközben felvásárolták a földterületeket. Mindez szándékosan történt.

Aztán ott vannak a mesterségesen előállított illúziók: médiafegyvereikkel azt mondatják az embereknek, hogy inflációs válságban vagyunk, az ellátási láncok lelassultak, a termékek nehezen elérhetőek, a kiber-támadások nagy fenyegetéssé válnak, és bevezetik az oltóanyag-útleveleket. Ők maguk szervezik ezeket az akciókat és eseményeket, mert ez szolgálja az ütemtervüket.

Szándékosan próbálják megzavarni mindenki pszichéjét, hogy az emberek irány nélküliek és félelemmel elteltek legyenek. A folyamatos félelem fenntartása az ő eszközük.


Controlled Vaccinated ID = COVID


Egy másik nagyon fontos dolog felismerni, hogy

a vakcina útlevelek csupán egy belépési pont a rendszerükbe. Ezzel egy digitális identitást hoznak létre, hogy később QR kódon keresztül beolvadhasson a teljes digitális identitás keretrendszerébe.

Tehát mit is csinálnak? Meggyőzik az embereket arról, hogy az oltási azonosító igazolvány birtokában biztonságosabban fogja érezni magát, hozzáférhet a különféle helyszínekhez, repülhet, mindezt a kényelem jegyében, majd hogy saját digitális személyazonosságát létrehozza, s így az összes információt egy kényelmes helyen tárolja… és a legjobb az egészben, hogy többé nem kell aggódnia az adófizetés miatt, mert csak lehúzzák a bankszámlájáról.

Mindez az egész egy QR kóddal kezdődik. Ez az a szimbólum, amely kötődik a személyes adatokhoz, amelyek végül egy ún. blokkláncon (Blockchain) lesznek. Az oktatástól kezdve az egészségügyi nyilvántartásokig, a pénzügyekig, a számlákig, az utazásokig, az elérhetőségi adatokig és egyebekig minden össze lesz kapcsolva a QR kóddal, a biometrikus adatokkal és az ujjlenyomatokkal együtt, amit majd a Blockchain fog tárolni. Nem lesz többé vezetői engedély vagy útlevél.

988 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page