VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Beültethető nanotechnológia a COVID oltásokban?


Beültethető nanotechnológia a COVID oltásokban?


Az ember – Isten által teremtetten – szabad akarattal született, de a világ pszichopata urainak meg lehet a lehetőségük arra, hogy ezt elvegyék tőlünk. Senkit sem akarok rábeszélni semmire, vagy lebeszélni bármiről. A célom csak annyi, hogy mielőtt bárki bármiről dönt, legyenek meg a szabad döntéséhez szükséges információi. Azt sem állítom, hogy a covid oltásokban bármilyen, az emberi szervezetet manipulatív módon befolyásoló anyag benne van. Csak azt állítom, hogy az alábbi cikkben foglaltak szerint (és még számtalan más, korábban már közölt tudományos cikk alapján) ennek a lehetősége fennáll. A cikk végén hivatkozási alapként egy linket közöltem. Azonban arra rákattintva már csak a „not found” – nem található – szöveg olvasható. Én nem hiszek a véletlenekben! (VM)


A beültethető hidrogél bioszenzor a DARPA-Gates által finanszírozott Szilícium-völgyi társaságon keresztül készült, úgy tűnik, hogy a következő COVID vakcinában alkalmazzák. Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvány a Profusaval, a Szilícium-völgy társaságával közösen fejlesztettek ki egy hidrogélből készült nanotechnológiát (hasonló a lágy kontaktlencséhez), amelyet injekcióval be lehet injektálni és be lehet ültetni a bőr alá. Vakcina, mint szállító rendszer.

Ez az érzékelő (vagy pontosabban egy bioszenzor) kisebb, mint egy rizsszem, hatékonyan összeolvadna a testtel. Nanotechnológiaként összekapcsolódik a vezeték nélküli hálózattal (az 5G által vezérelt IoT), és mind az egyénről, mind a testéről információkat továbbítana a hatóságoknak, valamint információkat is kapna.

A Defense One cikke már 2020 márciusában arról számolt be, hogy a bioszenzor fejlesztés jó úton halad, hogy 2021 elején megkapja az FDA jóváhagyását, ami nagyjából ugyanabban az időben szólt erről, hogy számíthatunk a COVID vakcina bevezetésére.

A 2 részes hidrogél bioszenzor különféle jeleket bocsát ki