top of page

Vera Sharav SOHA TÖBBÉ című dokumentumfilmje összeveti a náci Németországot és a Covid-propagandátEredeti cikk:'A világjárvány felelősei a nácik által használt fegyverek közül kettőt használtak: a félelmet és a propagandát.'


A Children's Health Defense "Soha többé" című ötrészes dokumentumfilm-sorozatának második része tovább vizsgálja a hátborzongató párhuzamot Adolf Hitler náci Németországának felemelkedése és a Nyugat válasza között a COVID-19 úgynevezett világjárványra.


A második rész, amelynek címe "Aki háborút akar indítani, annak hazudnia kell", a doku-sorozat alkotójának – Vera Sharav holokauszt-túlélőnek – a vallomásával kezdődik, aki elmondja, hogyan kezdett először szkeptikus lenni a gyógyszeriparral szemben, miután fia váratlanul meghalt a Clozaril nevű vényköteles gyógyszertől – egy skizofrénia és hasonló rendellenességek kezelésére használt antipszichotikus gyógyszertől.


Sharav elmagyarázta, hogy a gyermekkori védőoltásokhoz és a COVID-19 kísérleti vakcinákhoz hasonlóan

a Clozarilt is csodaszerként reklámozták, és az ellenkezőjét bizonyító tapasztalatokat, beleértve az "áldozatokat", szerinte soha nem hozták átláthatóan vagy kellőképpen nyilvánosságra.

Ezeket a tapasztalatokat a COVID-hoz és a kapcsolódó vakcinákhoz kötve Sharav elmondta, hogy hamar nyilvánvalóvá vált számára: a kormányok által hozott intézkedések nem feleltek meg a vírus vagy az állítólagos kezelések valóságának. Különösen akkor, amikor a kormányok világszerte önkényesen elkezdték megtiltani az utazást, vagy különböző, a COVID-hoz kapcsolódó kötelezettségeket vezettek be.

"A világjárványért felelős emberek a nácik által használt fegyverek közül kettőt használtak, ami a félelem és a propaganda volt" – jelentette ki Sharav. "A propaganda táplálja a félelmet, szítja azt... még inkább megkeményíti, és ez történt itt is."

Míg a nácik, magyarázta Sharav, elindították "[Aktion] T4 programjukat", amely Laurence Rees és Ian Kershaw brit történészek becslése szerint 300 000 fogyatékos és idős ember szándékos tömeggyilkosságához vezetett, addig

a COVID alatt a nyugati vezetők is részt vettek abban, amit ő az idősek "orvosi gyilkosságának" nevezett, karanténba zárva őket és megtagadva tőlük a korai kezelést.

"Ez tömeggyilkosság volt, hogy megszabaduljanak a gazdasági terhektől" – mondta, konkrétan New York kegyvesztett exkormányzója, Andrew Cuomo tetteire utalva.


Egy másik párhuzamot vonva Hitler és a nyugati COVID-válasz között, Sharav arról beszélt, hogy a nácik a technológiát és a nagyvállalatokkal való együttműködést használták halálos gyakorlatuk végrehajtásához, amelyet Sharav "ipari szintű népirtásként" jellemzett.


Sharav rámutat arra, hogy az olyan nagyvállalatok, mint az IBM és mások hasonlóképpen, jelenleg is együttműködnek és együttműködtek a nyugati kormányokkal, hogy előmozdítsák az állam céljait a lakosság feletti ellenőrzésre, a társadalmat a vakcinaútlevelek, a digitális azonosítás, a központilag ellenőrzött digitális valuták és még az ilyen technológia emberi testbe való beültetésének útjára is terelve.


A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau válaszára utalva, a COVID oltási kötelezettség elleni Freedom Convoy tüntetésre Sharav kijelentette:


Trudeau utalt rá, megmutatta, hogy le tudja állítani a bankszámláidat, a jelzáloghiteledet, úgy értem, még a gyerekeket is elválasztotta a kamionosoktól.


Ez annyira alattomos, annyira szörnyű, hogy ha az emberek nem értik meg, hogy ez megtörténhet velük, ha nem fogadják el az ötödik lövést, a hatodik lövést... az engedelmesség a rabszolgasághoz vezető út.

A dokumentumfilm későbbi részében Joshua Stylman, egy New York-i zsidó lakos, akinek családja a második világháború után érkezett Európából Amerikába, elmondta, hogy eleinte nem hitte, hogy az oltási kötelezettség vagy az útlevél lehetséges valóság az Egyesült Államokban, mivel az köztudottan "szabad" ország.

Stylman azonban felidézte, hogy amikor mindez valósággá vált, "frusztrációja" és "zavarodottsága fokozódott", mivel úgy tűnt, senki sem törődik azzal, amit tesznek– nevezetesen az orvosi autonómia hiányával és a másként gondolkodókkal szembeni diszkriminációval –, mindezt a közegészségügy nevében.


Miután meghallgatta más európai zsidók leszármazottainak történeteit, akiknek családjait a náci táborokban üldözték – és egyes esetekben megölték –, Sharav tovább folytatta a kormányok, a média és a nagyvállalatok közös propaganda-törekvéseit.


"Nemrégiben ismét kiderült, hogy a Biden-kormányzat egymilliárd dollárt adott a médiának ... propagandára, hogy csak pozitív híreket közöljenek a COVID úgynevezett vakcinákról" – adta tovább Sharav, és utána retorikusan megkérdezte: "Miért kellene megvesztegetni őket?".


Sharav ezután szakított időt arra, hogy részletezze, hol lát hasonlóságot a nácik által alkalmazott propagandastratégiákban és a ma Nyugaton alkalmazott propaganda stílusában.


"Nos, ez pontosan a [Joseph] Goebbels-féle forgatókönyv szerint történik" – mondta Sharav. "Több dolog is van benne. Először is természetesen ott van a 'Nagy Hazugság', amit addig ismételgetsz és ismételgetsz és ismételgetsz, amíg az egyetlen igazsággá nem válik, amit valaha is hallottál."


Sharav leírta, hogyan válik a hazugság annyira mindenütt jelenlévővé, hogy minden ellenvéleményt vagy szkepticizmust őrültségnek tekintenek, mert "mindenki tudja" az állítólagos igazságot. Ez, mint mondta, az egyet nem értés tényleges törvényen kívül helyezéséhez vezet.


"A való életben azonban, egy igazi demokratikus társadalomban nem mindenki ért egyet, mindenki vitatkozik, de itt nem szabad vitatkozni. Abban a pillanatban, hogy vitatkozol, 'összeesküvés-elméletivé' válsz, bárcsak ez csak egy elmélet lenne."


Az epizód befejező részében Stylman újra felbukkan, hogy leírja a COVID-útlevelek közötti hasonlóságokat, amelyek a nem beoltottakat kitiltották az éttermekből, bárokból és más helyszínekről, és a náci Németországban a zsidókra vonatkozó szinte azonos korlátozások között. Kitért arra is, hogy milyen szerepet játszott akkor és most az orvosi intézményrendszer a narratíva érvényesítésében –

a benne lévő orvosok és tudósok egyaránt azt hirdették, hogy a zsidók és az oltatlanok veszélyt jelentenek a közegészségügyre.

Stylman azt is elárulta, hogy amikor először szólalt fel nyilvánosan a nácik és a COVID végrehajtása közötti hasonlóságokról, a brooklyni székhelyű sörfőző cégét a média célkeresztjébe vette, őt meg antiszemitának állították be, amiért ilyen összehasonlításokat tett.


A COVID során szerzett tapasztalatait és a levont következtetéseit összefoglalva Stylman kijelentette:


A lényeg az volt, hogy az embereknek joguk van meghatározni, hogy mit tesznek a testükbe, és úgy vélem, hogy ezt a Nürnbergi Kódex garantálja.


A "tájékozott beleegyezés", és mi ezt megsértettük, és egy csomó nemzetközi törvényt is megsértettünk. Semmi sem indokolja mindezt.


Ez vagy komikusan ostoba, vagy egyenesen gonosz. Kezdetben azt hittem, hogy ez csak hozzá nem értés, de minden jel arra utal, hogy ez nem véletlen.


Mindannyian olyan irányba mennek, ami az igazsággal ellentétes. És az információk szisztematikus elhallgatása, legyen szó akár a korai kezelésről, a gyógyszerek hatékonyságáról vagy a betegség halálos voltáról, mind ugyanabba az irányba haladnak... Nem összeesküvés-elméletek híveként kezdtem, de ezen a ponton a bizonyítékok annyira elítélőek és annyira nyilvánvalóak, hogy elég nyilvánvaló a szándék.


Hallgasson meg még több szemet nyitó, megdöbbentő történetet és elmélkedést a náci Németország és a COVID-korszak világa közötti párhuzamokról, valamint kevéssé tárgyalt információkat arról az öt nagyvállalatról, amelyek lehetővé tették a holokauszt mértékét, ha megnézi Sharav doku-sorozatát itt.


Lásd a LifeSite beszámolóit a sorozat 1. és 3. részéről:462 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK