top of page

Vészhelyzeti riasztás (Najm Al-Dīn jegyzete)
Eredeti cikk:

Emergency alert, winter oak, by Najm Al-Dīnk, April 24

Schiller Mária küldeménye


A tegnapi vészjelzés (sziréna) fényében, amelyet egy katasztrófavédelmi kezdeményezés részeként az Egyesült Királyságban minden mobiltelefon-felhasználón teszteltek, fontos, hogy feltárjuk a közbiztonsági intézkedés mögött meghúzódó szélesebb körű összefüggéseket.


A hivatalos magyarázat szerint az egész Egyesült Királyságra kiterjedő riasztási rendszerrel a hatóságok azt remélték, hogy a lakosságot megismertetik egy fontos eljárásrenddel egy jövőbeli éghajlati vészhelyzet vagy nemzetbiztonsági fenyegetés esetén.

Úgy vélem azonban, hogy ez az intézkedés a kormányzati túlkapások újabb példája volt, és azt tanácsolnám az olvasóknak, hogy a jövőbeni kísérletek során kapcsolják ki a vészhelyzeti értesítéseket a készülékükön.
Fontos megjegyezni, hogy ezek a vészjelzések a kormányok összehangolt globális stratégiájának részét képezik,

amelyek a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindításával (Great Reset) összhangban haladnak, amely szerint a nemzeteknek 2030-ig számos ENSZ-fenntartható fejlesztési cél megvalósítása mellett kell elkötelezniük magukat.


A fenntartható fejlődési célok 17, egymással összefüggő globális törekvés gyűjteménye, amelyek a szegénységgel, az élelmezésbiztonsággal, az éghajlatváltozással, az egészségüggyel, az oktatással, a foglalkoztatással és az emberi tevékenység gyakorlatilag minden területével kapcsolatosak, és amelyek a világ népessége számára egy jobb és fenntarthatóbb jövő elérését célzó tervként szolgálnak.


E célok egyike a szén-dioxid-kibocsátás jelentős mértékű csökkentése a modern ipari gazdaság felforgatásával és egy új, központilag tervezett körforgásos gazdaság bevezetésével.

Amit a nyilvánosságnak nem mondanak el, az az, hogy ez gyakorlatilag a globális közös javak feletti teljes szuverenitást engedi át a hatalmas vagyontulajdonosoknak,

egyszerűen azért, mert a körforgásos gazdaság megköveteli a tulajdonosok és bérlők új, kétszintű osztályrendszerének kiépítését, és minden termék szolgáltatásként történő felhasználását a fenntarthatóbb fogyasztási szintek érdekében.


Ez végső soron azt fogja szükségessé tenni, hogy a polgárokat megfosszák a tulajdonjogoktól, és hogy a tárgyi javakat felszippantsák azok, akik a nemzetközi tőkeáramlásokat irányítják, mint például a globalista pénzemberek és a fedezeti alapok, akik ezt a gazdasági rendszert "érdekeltségi kapitalizmusnak" akarják beállítani, hogy a tömegek számára elfogadhatóvá tegyék.


Mivel a körforgásos gazdaságot a megújuló energiára és anyagokra való áttérés fogja alátámasztani, a nyilvánosság számára úgy fogják beállítani, mint a jövő fenntartható gazdasági modelljét, amelyhez minden polgárnak erkölcsi és nemzeti kötelességként kell hozzájárulnia.Hogyan kapcsolódik mindez a tegnapi vészjelzéshez, amely a brit mobiltelefon-felhasználók telefonján jelent meg?

Nos, a riasztást nem lehet elszigetelten szemlélni ezektől a hosszú távú átalakításoktól, amelyeket a globális tőkét irányítók terveznek az Egyesült Királyság gazdasága számára.

Azok a nem választott bürokraták, akik a kormányokat a nettó nulla politika elfogadására kényszerítik, nagyon jól tudják, hogy

lehetetlen a tömegekre kényszeríteni a körforgásos gazdaságot, és keresztülvinni ezt a gazdasági átállást (amelyre senki sem szavazott) anélkül, hogy eközben milliókat ne fosztanának meg a tulajdonuktól, és ne idéznének elő krónikus szegénységet otthon.

Ezért fel kell erősíteniük az éghajlati vészhelyzetektől való félelmet, hogy új kivételes állapotot teremtsenek, ahogyan azt a világjárvány esetében is tették, amely ideiglenes biológiai biztonsági felügyeleti államot eredményezett azáltal, hogy a világ nagy része számára zárlatokat kényszerítettek ki és kísérleti injekciókat írtak elő vagy kényszerítettek ki, cserébe az alapvető szabadságjogokért, hogy a legfontosabb fenntartható fejlődési célok némelyikét előmozdítsák.


A fenyegető háború, az infláció folyamatos vámszedése és a drákói nettó nullás célok miatt lassan fizetésképtelenné váló nemzetállamok miatt a kék- és fehérgallérosok új brit alosztályát intelligens szerződéseken és zárlat-alkalmazásokon keresztül kell majd irányítani, ahol a nettó nullás gazdaságban való részvétel jogát kizárólag a digitális és szénlábnyom alapján határozzák majd meg.


Ezeket az adatnyomokat valós időben fogják kezelni és mérni az úgynevezett ESG "hatás" szempontjából, ami alapvetően egy olyan befektetési formát ír le, amely a pénzügyi megtérülés mellett az optimális környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) tényezőket vagy eredményeket helyezi előtérbe.


Ahhoz, hogy a lakosság aktív résztvevőjévé váljon ennek az adatvezérelt gazdaságnak, a várostervezés jelentős átalakítására lesz szükség a "20 perces városrészek" vagy a "15 perces intelligens városok" formájában, amelyekben a polgárok alapvető javakhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférését, valamint

az engedélyezett mozgást a mobiltelefonokon lévő intelligens alkalmazásokon keresztül közlik majd velük.

Egy ilyen rendszerben a javakhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférést valószínűleg a társadalmi hitelképesség és a felhalmozott szén-dioxid-jegyek száma fogja meghatározni.


Ez magában foglalja a szén-dioxid-kreditgazdaságra való áttérést, hogy egy általánosan összehasonlítható szabványt hozzanak létre az egyén szén-dioxid-lábnyomának mérésére.


Végső soron az egyén társadalmi-gazdasági mobilitása az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak való megfeleléshez lesz kötve.


Ezért úgy vélem, hogy a kormány a vészhelyzeti riasztás kipróbálásával a lakosságot a globális megfigyelési apparátus következő szakaszára készíti fel, amelyben a lakosságot az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak részeként egy jövőbeli, feltételekhez kötött készpénzátutalási modellbe fogják terelni az adatgazdaságban.

Ez egy folyamatban lévő munka, de szükségük van arra, hogy a lakosság kritikus tömege csatlakozzon a terveikhez.

Jelenleg a hatalmon lévők az önök beleegyezését kérik ahhoz, hogy újraírják a digitális ökoszisztéma szabályait azáltal, hogy

jelentősen kiterjesztik a Big Tech csápjait, akik ezt a digitális panoptikumot építik majd, amelyben az emberi interakciók egészét az SDG-khez mérik.

A vasárnapi vészhelyzeti riasztás csupán a legújabb példája volt annak, hogy a kormány a meg nem választott hatalmi brókerek parancsára cselekszik, kihasználva a félelmet és a hisztériát, hogy a közvélemény ellenszenvét újra kalibrálja a hagyományosan totalitárius rezsimekhez kapcsolódó intézkedésekkel szemben, mint például az invazív (testbe épülő) technológiák és a növekvő megfigyelés, amelyek a globális tőke tulajdonosainak nagyobb hatalomgyarapodásához és a lakosság aprólékos szintű mikromenedzsmentjéhez vezetnek, akiket a jövőbeni intelligens városokban adatáruként kezelnek majd.


Ahogyan a félelem és a propaganda segítségével szociálisan befolyásolták a lakosságot, hogy elhitessék, hogy a szenvedés és a nélkülözés drákói zárlatok és társadalmi távolságtartás révén a javukat szolgálja, most egy olyan új protokoll elfogadását próbálják megszilárdítani, amelyet bármilyen szenzációhajhász – valós vagy vélt – éghajlati fenyegetésre válaszul aktiválni lehet, ami valószínűleg megnyitja az utat a jövőbeli "éghajlati zárlatok" vagy legalábbis a mozgás korlátozása előtt a "bolygó megmentésének" ürügyén.

A tegnapi vészhelyzeti riasztást tehát adatbányászati gyakorlatnak vagy bétatesztnek kellene tekintenünk,

hogy felmérjük a lakossági megfelelés mértékét, mielőtt az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak jóindulatú álcája alatt egy digitális panoptikum kiépítésére irányuló terveket folytatnánk 2030 felé közeledve.

Ne hagyják magukat becsapni! Az "új normális" az, amire vágynak, és ez nem más, mint a kapitalizmus a zöld energia álcája alatt.

Ha nem tudtok ellenállni a kezdeti önkéntes fázisban, akkor a technokrata zsarnokságot hívjátok a küszöbötökre.712 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page